Hirdetés
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Azzal nekem is.
(#47) fi:zi'k
Persze, a céleszköz még mindig sokkal jobb, de ilyen módszerrel egy normál gép is sokszor értékelhetetlen képet csinál, nézd csak meg a tükrössel fürdőszobában vakuzós tinisunci típusú képeket. A másik véglet meg a komolyabb mobilfotózás, esetleg némi utómunkával. Szóval az én véleményem továbbra is az, hogy egy jobb mobilos kamera mellé már nem feltétlenül szükséges gépet venni, átlag igényeket ki tud elégíteni a mobil is, csak tanuljon meg valamilyen szinten fotózni az ember, esetleg kicsit szerkeszteni. -
BatchMan
senior tag
Nem, kétmagos WP8 még nem volt a kezembe. A 620-ast veséztem egyszer, de az még akkor nem volt használható.
Amúgy az én LagDroidom gyári hibás, mert nincs benne lag.
Csak azt állítottam, hogy a cikkben összehasonlításként említett Note2 nem egy kategória a 1320-assal. Nem azért, mert laggol valamelyik is, egyszerűen csak a Note2 többet nyújt, igényesebb kivitel. Ezt igyekeztem műszaki adatokkal kifejezni egy nyílt fórumban. Kihagytam a Gorillát és az NFC-t, hogy ne legyek túl terjengős. Bocs.
Szerintem fél év múlva az árakon is látható lesz melyik mennyit ér. Befejeztem. -
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest