Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz
varga.balazs #7456 üzenetére
Hát ez szomorú. Visszaallitani meg ugye nem tudom, mert nem lehet mass storage módban csatlakoztatni...
Vagy lehet?
-
adequate_cou
senior tag
sziasztok,
sikerült szert tennem egy ilyen készülékre, frissítettem rögtön is a legújabb verzióra. Problémám az, hogy nagyon megszívtam és nem tudom, hogy
ez most bug v. feature?Nevezetesen csináltam cca 100 képet 5+34-es módban. Hazaérve fel akartam tölteni a high_res fájlokat google driveba úgy, hogy először pc-n 13 mp-re konvertálom
őket irfanviewban.Csatlakoztattam a telefont, sorrendbe raktam méret szerint a fájlokat és a kicsiket, az 5-mp-eket töröltem.
Ezek után másoltam volna a telefonról a maradák high_res fájlokat a gépre, viszont csak az üres mappát rakta fel. Mikor próbáltam megnyitni bármelyik fájlt, mindegyikbolvashatatlan volt. Telefonon a Photos-ba menve is 0 képet jelzett, windows intézőben még ott volt mindegy high_res csak nem volt olvasható.
Kihúztam\visszadugtam és el is tűntek a fájlok.
Azt hittem én toltam el, csináltam megint egy próbaképet és töröltem az 5mp fájlot, szigorúan csak azt. Ahogy megtettem a nagyobb megint olvashatatlan lett majd eltűnt.
Ezt megismételtem még kétszer ugyanezzel az eredménnyel.
Próbaképpen 3* megint fényképeztem, töröltem ezennel a nagyobb fájlt, a kicsi viszont ottmarad önmagában is. Csak akkor van baj ha előbb törlöm a kicsit és utána
szeretnék a naggyal dolgozni. Amíg nem törlöm a kicsit minden ok, tudom a nagyot gépre másolni meg minden...Van ötletetek?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...