Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adequate_cou

senior tag

válasz varga.balazs #7456 üzenetére

Hát ez szomorú. Visszaallitani meg ugye nem tudom, mert nem lehet mass storage módban csatlakoztatni...

Vagy lehet?

• adequate_cou

senior tag

sziasztok,

sikerült szert tennem egy ilyen készülékre, frissítettem rögtön is a legújabb verzióra. Problémám az, hogy nagyon megszívtam és nem tudom, hogy
    ez most bug v. feature?

Nevezetesen csináltam cca 100 képet 5+34-es módban. Hazaérve fel akartam tölteni a high_res fájlokat google driveba úgy, hogy először pc-n 13 mp-re konvertálom
    őket irfanviewban.

Csatlakoztattam a telefont, sorrendbe raktam méret szerint a fájlokat és a kicsiket, az 5-mp-eket töröltem.

Ezek után másoltam volna a telefonról a maradák high_res fájlokat a gépre, viszont csak az üres mappát rakta fel. Mikor próbáltam megnyitni bármelyik fájlt, mindegyikbolvashatatlan volt. Telefonon a Photos-ba menve is 0 képet jelzett, windows intézőben még ott volt mindegy high_res csak nem volt olvasható.

Kihúztam\visszadugtam és el is tűntek a fájlok.

Azt hittem én toltam el, csináltam megint egy próbaképet és töröltem az 5mp fájlot, szigorúan csak azt. Ahogy megtettem a nagyobb megint olvashatatlan lett majd eltűnt.

Ezt megismételtem még kétszer ugyanezzel az eredménnyel.

Próbaképpen 3* megint fényképeztem, töröltem ezennel a nagyobb fájlt, a kicsi viszont ottmarad önmagában is. Csak akkor van baj ha előbb törlöm a kicsit és utána
    szeretnék a naggyal dolgozni. Amíg nem törlöm a kicsit minden ok, tudom a nagyot gépre másolni meg minden...

Van ötletetek?

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák