- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
Piero89 #3036 üzenetére
Ez relatív.
Egy multi-touch-os tapisról visszaállni egy érintőpados, nyomógombos készülékre szvsz elég nagy visszalépés. A böngészés, olvashatóság mérföldekkel lassabb és kényelmetlenebb lesz.Noh és nem beszélve a felbontásról. Míg fekvő módban gyakorlatilag olvasható volt zoom és scroll nélkül egy egy oldal Galaxy S-en, addig itt rendelkezésedre áll 320 pixel a 800 helyett.
Átgondolandó.mod.
Megelőztek.
-
runner 125
nagyúr
Tök nem értem, h az amúgy is gyengélkedő Nokia miért nyírja ki teljesen még az új készülékek kameráját is ezzel az EDOF rendszerrel.
..ez gyakorlatilag még rosszabb, mint egy előző szériás AF-es kamera.Emperor_01
Szemcsét zajnak hívják. Ez sajnos tényleg így van, ahogy DM-fan is írta.
Eleve üzleti kategóriás készülék, így a multimédiára kisebb hangsúlyt fektettek, úgyhogy kevés fényben be kell érni azzal a tudással, amit úgy nyújt. -
runner 125
nagyúr
Hi!
..egy kérdés; IMEI alapján ezen készülékek garanciáját tudom ellenőrizni valahogy online?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Tuti nem futott valami véletlenül a háttérben?
..ezzel a hibajelenséggel kb. esélytelen szervizbe menni, mert akkor tuti jó lesz, és amúgy is nehéz lenne bebizonyítani.
Mindegy, én kiszálltam az egész Symbian történetből - bár őszintén előtte sem volt sok, de ez úgy együttesen betette a kaput.
j.la
Nem egészen ismerem a Nokia szervizhálózatát, de x javítás után nem adnak újat?
..az tuti, h én nem futkoznék egy telefonnal 3x szervizbe, sőt..
3GS-emnek megrepedt a töltő mellett a háza, ami fórum kommentek szerint típushiba, bementem T-be, 1 hét múlva kaptam egy újat. -
-
runner 125
nagyúr
válasz
cserri88 #1740 üzenetére
Működni fog persze, ez nem billentyűzet kérdése, max, csak máshogy lesznek megfestve.
Vatera, expressz.hu, valami gsm bolt? Legjobb alternatíva ebay.
Az utángyártott házakkal vigyázz, egyik általános probléma, h pontatlanul vannak leszabva, a másik, h nyilván sokkal minőségtelenebbek, így idő előtt elkezd kopni, nem olyan strapabíró, mint a gyári.
Csókoltatjuk, képet rakhat fel magáról, szerintem senki nem bánná azt a kis OFF-ot.
-
runner 125
nagyúr
Megváltam tőle, sajnos nekem időm nem volt gariztatni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
YAS-dude #1699 üzenetére
"Ezeknek a butáknak a nokiánál még mindig fontosabb az, hogy telefonálni lehessen a készülékkel, mint hogy hogyan néz ki."
Számomra ez alap elvárás úgy jó 10 éve, h a _telefon_ - mint alap funkció, legyen már tökéletes az összesben.
S, ha fentebb olvasol nem egy probléma van pont azzal. Térerő problémája az enyémnek sincs, de mit csináljak, ha egyszer nem hallom a másik felet?!( Költői kérdés.
)
-
runner 125
nagyúr
..gondolom legyártottak jó néhány millió darab ilyen kijelzőt, amit el kell adni, mese nincs. Így került az E72-be is ez, viszont egy kijelző/felbontásnagyobbodás igazán előrelépés lett volna az E71-hez képest.
Igen, az elgondolás teljesen jó, ilyen tekintetben elfért volna egy nagyobb kijelző, ami ebben az esetben már vertikális elhelyezésű volna. Vagy éppen négyzetes. Annó az i780-am is olyan volt, 320x320 pixellel, egész tűrhető volt. Bár manapság már ez a felbontás tényleg elég puritán.
Viszont ha egy álló kijelző került volna bele, totál más lett volna a készülék formája, amolyan felnagyított E55 lenne.
Így viszont - ahogy Te is írtad - maradt a kreativitás nélküli ráncfelvarrott E71. -
runner 125
nagyúr
Kinézetre mindenképpen egyedi az E72.
Szerintem szebb is, mint az E52, de ez tényleg egyén kérdése. ..én az E72-t választanám, bár azt mérlegeld első sorban, h mennyi sms-t/e-mailt írsz, mert arra nagyon jó.DM-Fan
..egyedül a hangszórós dolog tűnt fel, mint gyári bug. Több dologgal nem volt gondom, bár alapvetően kissé zavar, h kicsi a kijelző. Noh persze ha az megnagyobbodna, akkor jókora darab lenne. Talán a felbontáson lehetne kicsit javítani.
mod. s ugye a fő probléma, h ezt a hibát egy újabb szoftverfrissítés sem orvosolja.
-
runner 125
nagyúr
Sok készülék megfordult már a kezeim között, egyetlen egy Eten-nel (akkor először és utoljára) volt problémám. Jah és a 3GS-sel, aminek megrepedt a hátulja, de adtak helyette egy újat.
..de ez tényleg felháborított, kérdés, h vajon, ha beadom szervizbe, s nélkülöznöm kell a más egyéb számomra fontos tulajdonságait is, leszek-e olyan szerencsés, h egyáltalán elfogadják az általam típushibának vélt problémát. Nem beszélve arról, h az esetek többségében mindig mérföldekkel butább cserekészüléket ajánlanak fel, ami nálam papírnehezéknek első osztályú.
Noh meg, ha meg is javítják, mi a biztosíték, h nem kezd el újra elhalkulni?! Nem vagyok egy nélkülözhetetlen ember, de nem akarok kellemetlenséget ebből kifolyólag.
Egyre jobban úgy érzem, h ez rövid kapcsolat volt.mod.
Panasonic plazma fanság él még?
-
runner 125
nagyúr
Hm, enyhén szólva ez felbsz. Sőt. Mi az, h egy üzleti készüléknek kikiáltott telefonnak a legfőbb tulajdonsága szar?!
Innentől fogva lehet bármilyen jó, de ha egyszerűen pl. -múltkor is autóban - nem hallom a másik felet, akkor köszönöm, de nem kérek belőle.Köszi.
richte
..én is feltoltam, de eddig jó pár esetben kértem fél másodpercet a partnertől, h megnézzem, "véletlenül" nem halkult-e vissza, de nem.
-
runner 125
nagyúr
Hi újra.
Még valami: A D-pad-nek automatán menni kell, vagy valamerre be kell kapcsolni? Mert az enyém cseszik érzékelni bármilyen simogatást, egyelőre csak nyomást.
Pl. kamera módban sincs AF, akárhogy simogatom.Köszi.
-
-
runner 125
nagyúr
Hali,
Vettem a napokban egy E72-t, eddig szinte csak WM-om volt, így egyelőre ismerkedem.
Két kérdés; melyik a legfrissebb os rá? Illetve a készülék T-s, befolyásolja hivatalosan a garanciát, ha itthon frissítem?mod. Ez a jelenlegi:
031.023
Dátum:
2010 márc. 31Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest