Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmark1
csendes tag
Én már felraktam az új FW-t,de csak annyi a változás,hogy az Ovi Térképek integrálva lett,meg valami IBM Lotus Traveler is,ennyit vettem észre eddig
-
tothmark1
csendes tag
Köszi
-
tothmark1
csendes tag
3G-t hogy lehet kikapcsolni?
-
tothmark1
csendes tag
Hol tudnám eladni a BH-505-ös bluetooth stereo headsetemet?Már 2x kiraktam ide,de mindig leveszik.Aki leveszi,írjon már nekem egy PÜ-t,és mondja meg,hol hirdessem.
-
tothmark1
csendes tag
Mit tudtok az Abaxia Mobile Portal-ról. Azt valahonnan le lehet tölteni?
-
tothmark1
csendes tag
És hogy lehet letölteni videókat YouTube-ról?
-
tothmark1
csendes tag
E71re fel lehet rakni az E72nek a firmware-ét?Elméletben lehet,hogy működne úgy, hogy product kód átírásánál egy E72-es product kódot adnánk meg,akkor NSUban valójában E72es frissítést keresne? Csak egy kérdés,lehet,hogy alapból hülyeség,de ha van aki vállalkozó szellemű,nem akarja kipóbálni?
-
tothmark1
csendes tag
Kár volt ezzel kapcsolatban beírni,utána tudtam nézni, meg értelmetlen lenni visszaírni.
Viszont érdekesség,hogy az átírt product kóddal sem talált frissítést az ovi suite (300as volt előtte a telón),de NSU igen. -
tothmark1
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Átírtam a product kódot, frissítettem a 410es firmware-re,ha ezután átírom a product kódot az eredetire, az galibát okoz a rendszerben vagy sem?
-
tothmark1
csendes tag
Megnéztem a T-s szolgáltatónál a szoftverfrissítést,a product kódomra azt írja ki,hogy elérhető a 400-as,de ovi suite nem jeleníti meg a frissítést. Ez miért lehet és mennyire célszerű átírni a product kódot,ha lecserélem a telót,ha megjelenik az N8?
-
tothmark1
csendes tag
Hogyan kell átírni a product kódot?
-
tothmark1
csendes tag
És honnan lehet letölteni az emulátort és a játékot?
-
tothmark1
csendes tag
Hogy talál neked olyan gyorsan GPS jelet?Az én készülékem jobb esetben is kb 3 percig keres jelet,míg talál.Csak a beépített GPS-t használod,vagy talán a pozícionáláshoz használod az aGPS-t is?
-
tothmark1
csendes tag
Én most vettem egy BH-505-ös headsetet kb. 2 órája,majd írok róla,mikor ki is próbálom,mert épp dolgozok.
-
tothmark1
csendes tag
Nekem is T-s Nokiám van :S
-
tothmark1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy olyan hibám a telefonon,hogy mikor hívnak,és felveszem,akkor csak kb 1 másodperc múlva hallja az illető,amit mondok. Ez miért van és hogy lehetne kijavítani?
-
tothmark1
csendes tag
http://www.filedropper.com/fullpack-s60v3
Itt van a PiZero Premium 2010 full pack ez nem egyhetes link
-
tothmark1
csendes tag
válasz
kovacsbeni #6241 üzenetére
Na az már nem elérhető,vagyis este feltöltöm újra. 15 téma van benne,reméljük abban megtalálod a neked valót
-
tothmark1
csendes tag
válasz
kovacsbeni #6241 üzenetére
Szia!Én raktam fel múltkor egy full packot,azt próbáltad?Ha már nem lehet letölteni,írj és újra feltöltöm
-
tothmark1
csendes tag
Az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség az s60v3 fp 1 és s60v3 fp 2 között,mert már nagyon bosszant,hogy csak s60v3 fp 2-től fejlesztenek és szinte semmit sem lehet elérni s60v3 fp1-re?(lehet,hogy off topic kérdés)
-
tothmark1
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja,hogy mikor lesz nokia e71-re own voice program,amivel fel lehet venni a saját hangot az ingyenes ovi maps-hoz?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
tothmark1
csendes tag
Sziasztok!
A Divx Mobile Player-nél van olyan avi-s film,aminek nem játssza le a hangját. A Coreplayer nagyon jónak tűnik, és ha beírod ezt a google-be:"coreplayer s60v3 signed" akkor fogsz találni olyat,ami már "ingyenes". Viszont lenne egy kérdésem. A Coreplayer tud feliratot kezelni? Ha valaki tud ebben segíteni, megköszönném
-
tothmark1
csendes tag
Itt van a megígért PiZero Premium Themes 2010 full pack:http://senduit.com/0c8276
-
tothmark1
csendes tag
Ezzel kapcsolatban már írtam,én bementem és azt mondták,hogy tudják frissíteni
-
tothmark1
csendes tag
Hi minden e71 tulaj!
Este feltöltöm a Pizero Premium Themes 2010 full pack-ot,akit érdekel,majd próbálja ki. -
tothmark1
csendes tag
Mert érdekes módon s60v5-re le tudtam tölteni a full packot. :S
-
tothmark1
csendes tag
Itt van egy téma,amit nagyon sokáig használtam,most kipróbálom,amit ajánlottatok. Ezért a témáért,amit most használatra bocsájtok, 5,50$-t fizettem, vagyis minőségi
Hivatalos oldal a témáról:
http://axthemes.extra.hu/sb2.2_s60.html --> pro változat
Ahonnan le tudjátok tölteni:
http://www.filedropper.com/sb22s60v3-hsv1-e71pro
(van egy olyan téma verzió,ami a default ikonokat tartalmazza,de sztem nektes sem nagyon tetszik az eredeti ikon)
Remélem ti is annyira meg lesztek vele elégedve,mint én.
Jó használatot! -
tothmark1
csendes tag
Bementem a T-Mobile-ba és megkérdeztem,hogy mi a helyzet fw.vel kapcsolatban és azt mondták,hogy nekik bent megvan a 400as firm.
-
tothmark1
csendes tag
A T-Mobile-nál a 400.21.013-as fw már van,de azt nem értem,hogy akkor NSU-ban miért nincs.
-
tothmark1
csendes tag
Helló mindenki!
Az lenne a kérdésem,hogy nekem egy T-Mobilos e71-em van.Erre hogy tudom feltelepíteni a legújabb firmware-t?A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest