- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baradi
senior tag
koszi szepen, de az a baj, hogy a kollega se allitgatott semmit se, ezert idegesit.
A masik:
Amikor kikapcsolt allapotbol indul a telo, akkor a Nokia logo es zene utan felugrik egy piros felkialltojel, es azt irja ki, hogy " Tel. beall.: a funkcio nem tamogatott"
Nem tudjatok, hogy ez miert van?Koszi
-
baradi
senior tag
lehet, hogy a muholdak allapotat frissiti? jo lenne tudni, mert azt tudom, hogy pl win mobile alatt volt olyan lehetoseg, hogy lehuzta a muholdak adatait, es igy mar sokkal gyorsabban talalt jelet. Ami jol jott , mert amikor tudtad, hogy kell majd a gps, elotte lerantottad netrol az infokat.
-
baradi
senior tag
Nem ugy ertem, hogy youtube-on keresztul, hanem ott az latszik, hogy megnyit egy oldalt, es abba van beagyazva video es siman viszi.
A bongeszonel ugy latom, hogy valamiert az oldalak mobilos verziojat tolti be, amit feltehetoleg valahol be lehet allitani. (regrol ugy remlik, hogy volt ilyen opcio), csak azt nem tudom, hogy hol. Ez nem is lenne baj, csak a mobilos verzional nem enged nagyitani. -
baradi
senior tag
Sziasztok,
tegnap megerkezett az E6, este hasznalatba is vettem. Elso tapasztalatok szerint nagyon jo kis telo. Minosegi osszeszereles es anyaghasznalat. Nagyon tetszett, hogy wifi erzekeles utan, mar le is szedte a legujabb szoftot a telora meg a terkepekhez is. A csengetes hangja total rendben (ez felmerult anno valakinek hibakent). A beszed hangminosege is rendben, bar nem olyan eles , mint a 6300-e, de nem torz vagy ilyesmi.
A hasznalhatosag is rendben, nem hianyoznak a csilli villi menu ikonok meg az ide-oda futo athajlasok a menuben, teszi a dolgat, ennyi. 6300-rol siman at tudta rantani az osszes nevjegyet es naptar bejegyzest egy mozdulattal bluetooth-on 30 sec alatt. Ez nekem uj volt, lehet masnak is uj info?
Ami nem tetszett, hogy inditasnal elegge eroszakosan ra akart beszelni, hogy Nokia fiokot hozzak letre es csatlakozzak. Ami amugy droidnal is igy megy mostansag, csak ott meg a gmail fiokkal akar szinkrozni allandoan.Kerdes lenne: offline navi kozben neha kiirta, hogy nem sikerult csatlakozni a halozathoz. Ami jo is, mert ezert tettem offline-ba, de hogy miert irja ezt ki 10 percenkent, azt nemtom, 5let?
Majd meg jovok az infokkal! -
wertigo1984
őstag
emlékszem, amikor az első telómat vettem gsm boltban (eri T10), akkor adott el az egyik fószer a bolt tulajnak egy 7650-est, én meg irigykedve néztem, hogy Ú mekkora, Ú nekem ilyen soha nem lesz, Ú milyen király, hogy van benne kamera, meg infra, meg bluetooth, meg mekkora kijelző, majd kirakta a többi teló közé és rárakott egy árcimkét: 120000 Ft.
Mondom magamba Ú az a....d, milyen drága...
(#486) larryking: nem, a 7650 volt, de ha tévedek, akkor bocsi...
-
Piotre87
csendes tag
Hali
Symbianra főleg S60-ra nem jellemző hogy nagyon stabil lenne. S40oké, 6300-m pl soha nem fagyott be de hát jóval szerényebb képességű. Pont a napokban gondolkodtam el hogy e52-m 2éves és már nagyon sok bosszúságot okozott,kéne valami más. Minden szoftverfrissítés után szinkronizáláskor minden névjegy elmixelődött, névjegycsoportok megszűntek stb. és még most is X-edik upgrade után is rengeteg bug van benne. Csoda hogy nem vágtam még földhöz..
E6 tetszik külsőre nagyon, 1hetes tesztre szívesen kipróbálnám hogy mennyire válna be de hát ilyet ugye nem lehet.. -
Dhampir
félisten
Én is ezért szeretem az olyan jól összerakott rendszereket, amikbe a kisebb-nagyobb nyűgök ellenére sem kell belepiszkálni. Galaxy S-en egyszer cseréltem romot, utána gyorsan visszamenekültem a gyárira.
Sajnos nem gyűlt össze elég pénzem E6-ra vagy E7-re, ezért egyenlőre a BADA-t választottam, mert alapból az is nagyon jó, bár a Symbian üzleti felhasználásra jobb. -
Szerintem a Product Code-ra gondolsz, nem az IMEI számra.
Az utóbbi erősen illegális lenne, és nem járna azzal az eredménnyel, amit leírtál.Symbian^3-nál már nem lehet PC-t módosítgatni külön, egyszerűbb fogni a Phoenixet és felrakni a legújabb független szoftvert kézzel.
-
kuliCo
csendes tag
-
zorzy4
addikt
Hát igen igazad van. Körül néztem az interneten de eléggé felment az ára, legalább is a hivatalosan forgalmazottnak. Mondjuk az az előnye, hogy ezért a pénzért mindenki, n8ast vagy más márkát fog venni, így nem jön majd annyi szembe az utcán
. Az e72 is szépen tartja az árát, hiába ami jó az jó.
-
baradi
senior tag
Hello
Osztom velemenyed. kicsit ugy tunik, hogy a Nokia "csak" telefonokat probal gyartani (nehany plussz funkcioval), ami a jelenlegi piacon nem meno es eladhato.
viszont jelenleg en pont ezert szimpatizalok az E6-al, mert eloszor telefon es csak utana tud egy "par" egyeb dolgot es nem forditva. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest