- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
válasz sanzi89 #20487 üzenetére
Nekem is furcsa volt, hogy egy új készülékre miért nem jár garancia, bár emlitette az ügyfeles, hogy ha nagyon akarom, meg tudják javítani a régi készüléket, de időpontot még megközelitőleg sem tud adni...
Kicsit szomorkodtam, sopánkodtam, de aztán beleegyeztem egy N8-ba.
Amúgy ha a gyártó szemszögéből nézzük, Ők eladtak közel 2 éve egy készüléket, amit most nem tudtak javítani, de az ügyfelet kártalanították, hiszen kapott egy új készüléket, ami még fényévekkel jobb is mint a vásárolt készülék.
Tehát ha a garit továbbra is tartja a "kifizetett" teló után, szerintem nem olyan nagyon reklamálni való, bár furcsa, de tény, hogy nem fizettem ki még egyszer a telot és vele együtt a garanciát.
Ha 2 hónap mulva áll meg a telóm, sehova sem szaladgálhatnék....Persze egy telefont megér a dolog, hátha szerencsével járok, bár eddig sem panaszkodhatok...
Itt a ph-n hirdet valaki egy ilyen új telót 68,000-ft.Szal ha a garira mennék, most eladnám ezt és vennék egy újat garival....de nem adom el, mert tetszik.
[ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz sanzi89 #20483 üzenetére
Nem nagyon akarok ugrálni, mivel az a készülék akkor 29000-ft volt, ez minimum a duplája...és nem is én vettem, 3 hónapja cseréltem egy kinai tabra, amit egy törött, gyakorlatilag kuka motorola defyre cseréltem, szal szinte ingyenbe volt a project.
bár van egy t-s haver, rákérdezek....
amugy a teló tartozékait sem kérték vissza...az e52-ét...
-
GumisPeter
senior tag
válasz Bitpalace #20480 üzenetére
Ma mehettem az N8-ért.
1ó 24 perc várakozás a Mammutban....
De megkaptam, új, csomagolás nélkül, de minden fólia rajkta, 0 km-es.
A gari nem jár hozzá, csak ameddig a régire érvényes, még ez a hónap...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz GumisPeter #20450 üzenetére
Csütörtökön leadtam szervizbe..ma hivtak...
nincs alkatrész, mit szeretnék N8 vagy N9?N8 mellett döntöttem, remélem jól...
De kell akkor is még E52...a legszebb nokia...
-
GumisPeter
senior tag
válasz StSanya #20445 üzenetére
Köszi a választ skacok!
Még egyszer életre kellene keltenem, hogy kimentsem a képeket, aztán mehet gariba a gép...Még egy kérdés: Ha most megjavítják, az új alaplapra új garancia kellene hogy induljon, meglátásom szerint...jól látom ezt???
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Eljött a vég...
Teló töltésre nem reagál, sok inditás alatt csak rezeg, sok rövid, néha hosszabb...
Aztán kb a sokadikra néha elindul és teszi a dolgát rendesen, töltést azonnal veszi, ergo csati okés...
olvasgattam, alaplap hibát mondanak sokan...
A telo 2011 07. havi vásárlás, t-mobilnál...erre ugye 2 év a gari?
4 hónapja Nokia bolt ingyen frissitette a softwaret, pecsételtek is garilevélbe...Ezt ilyenkor alaplap cserélik, vagy javítgatják??
thx a választ....
-
GumisPeter
senior tag
válasz Biluxzsolt #20366 üzenetére
talán az akku....
-
GumisPeter
senior tag
válasz Impressa #20357 üzenetére
még nem tudom mi a végeredmény.....a lényeg, hogy a mai napon persze egyetlen fagyása sem volt...tegnap 2, elötte 1...
Azóta offline nyúzom, net, meg barangolás a menüpontok között, de semmi baja...
Remélem ez igy is marad.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz Impressa #20355 üzenetére
Üdv
Ma este voltam a Nokia Care, Arany János u.-i üzletben.
Kaptam rá új gyári szoftvert (nem tmobile), most még egy sim csere holnap, mert a régi van, aztán teszt.
Ha okés, bár ma egyetlen egyszer sem fagyott le amugy, akkor memokártya is vissza...lepucolva...
Még véletlenül sem teszem vissza a régi a simet, hátha az zavar be, megprobálok teljesen tiszta lappal inditani.
Mivel garis még, nem preferálom a kis telefonboltokat, ezért mentem a Nokia-hoz, annál frissebb nem kell nekem.
Amugy a 3gombost kérdeztem, nem lett volna baj...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
Azért tenném elsőre a szervizt, mert félek látják a hard resetes próbálkozásokat és még kitalálják, hogy emiatt gari ugrott....
mit lehet tudni a mai világban....amikor a nagyok is a kibúvókat keresik minden alól...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Végre lett egy ilyen szép telóm, de sajnos kissé keresű az öröm.
Napi 1-2 alkalommal olyan szinten kifagy, hogy csak az akku ki a megoldás.
Általában beszélgetés után fagy ki, azaz akkor még nem veszem mindig észre, csak amikor ujra használnám, akkor vagy egy üres gyári háttérkép fogad, vagy a normál háttérkép a szokásos módon, de semmire sem reagál.
A készülék 2011 06. havi T-mobile-s vásárlás, de pl azt nem tudom hogy ezekre 1 vagy 2 év volt a gari?
Garilevele meg van.
A szoftver 054.003., 2011 januári, de Egyedi versionak hivja.. és 2011 áprilisi dátummal jelzi.
Ez a verzió: 054.003.251.03
Ezt a nokia suite nem engedi frissiteni, azaz nem talál ujabbat.Tudtommal van újabb...Valami tippetek lenne?
Leginkább a gari érdekelne...egyszerübb lenne talán kicsivel.köszi a segitséget elöre is!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest