Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Joe bácsi #10346 üzenetére
Joe bácsi tök mindegy, hogy dolgoztál a t-nél. Verseny van, minden eladó, és sok mindenből van sok helyen. Ráadásul válság is van. Nem sokan engedhetik meg maguknak 60-70 000 forintos teló vásárlását. Örülnek, ha valaki vásárol náluk, bármely szolgáltató legyen az, és marad, nem vált szolgáltatót. Én a debreceni Pannon-nál vettem és készségesen kivette a dobozból a hölgy egy SE c902-vel egyetemben. Előttem bekapcsolta a telefonokat. Megfogdoshattam, tapogathattam, nézegethettem őket. Majd mikor eldöntöttem, hogy az E52-nél maradok, akkor kérésemre, hogy a fórumokon olvastam, hogy xarakodik a teló a régi sim kártyákkal, készségesen, ingyér kicserélte a sim-em újra. Ezek után jobb lesz, ha csendbe maradsz, nem vagyunk kiváncsiak a szenvedésedre. Oldd meg magad a szervizesekkel. A fórumot azért látogatom, látogatjuk sokan meg, hogy egy kis okosságot tanuljak, tanuljanak másoktól, akik esetleg bátrabbak, ügyesebbek. Nem azt akarják hallgatni, hogy mennyire xar a telójuk, amit vettek. És attól eltekintve, hogy a tied xar, sokunké hibátlanul műxik.
Köszönöm azon felhasználók türelmét, akik annak ellenére segítenek, hogy már elhangzott a fórumban sok minden többször, veszik a fáradságot és újra meg újra leírják a dolgokat az új tulajoknak.Elnézést a többiektől a hosszú monológért, de már unalmas és fárasztó hallgatni amit művel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest