Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hool
aktív tag
válasz
ígyvanferi #98 üzenetére
Nem egészen így van feri, de hagyjuk. Te meg vehetsz 80ezerért tőlem bármit, amivel csak telefonálni nem a legjobb. Régebben olcsóbban megúszták a szülők a gyerekek játékait, kvarcjáték pl
-
hool
aktív tag
Ennyire nem lehet homokban azért.. az első valóban az akksi kapcsán, de mégiscsak arról szól, hogy ez telefon, telefonálásra is jó páran fogják használni, nem csak divatból. A második pedig arról, hogy ez egy vadi új telefon, kb 80ezerért, de teszem azt egy 10ezres készülék jobban teljesít az alapfunkció tekintetében.
-
plus44
veterán
Tényleg nagyon szép, korrekt a tudása, a kezelőszervek pedig külön nagyon tetszenek, egyszóval hibátlan.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-XadAnuX+ #13 üzenetére
Én is valszeg erre váltok
80k 2 év hu garral azért az még szerintem sok érte
-
hool
aktív tag
"potenciális vásárlók között bizonyára akad pár olyan, aki egész nap beszélni fog rajta."
vs
"kristálytisztán hallottam beszélgetőpartnereimet, akik szintén nem panaszkodtak, bár kérdésemre elmondták, hogy ennél azért hallottak már jobban is."csak nekem ellentmondás?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A használt 0 perces készülék is lehet gyári Nokia garanciás, az XXL GSM például pont úgy árulja, csak mivel papíron használtként adják el, különbözeti áfát fizetnek utána.
Egyébként a felvetésed jogos, most nézem, az ár tegnaphoz képest jócskán felmászott, javítom ezt a részt is, köszi!
-
tamastomi
csendes tag
Szvsz egyáltalán nem olyan szép, mint a tesztben ájuldozik Bocha......de hát ízlések és pofonok.....
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Hibák javítva, köszi!
Kamera: valóban fixfókuszos, elgépelés volt.
HSDPA: rosszul tudtam, nem 7,2, hanem 10,2 Mbps-os.
Első oldal: természetesen microUSB -> Nokia töltő átalakítót kapunk hozzá, elgépelés volt. -
hemaka
nagyúr
A kamera elég rossz, de egyébként okos, gyors és szép kis telefon.
-
total90
veterán
Elég jó telefonnak néz ki és nekem az egyetlen pont amiért nem ezt veszem meg heteken belül az csak a kamera. Így másra teszem rá majd a kezem, de egyébként tényleg nagyon tetszik a teló... meg a teszt is jól össze lett foglalva
-
C@rbon
senior tag
Apróság, amit észre vettem, de szerintem nagyon hasznos: a navigációs gyűrű pereme recés. Nem tudom, hogy kinek még, de az én E51-em navigációs gyűrűjéről már rég elkezdett kopni a krómozás. Remélhetőleg ezek a recék segítenek ezt megakadályozni.
Amúgy nagyon tetszik nekem is a teló, de ugye valamit mindig ki kell hagyni: egy jó kamera
Örülök a nagyobb kijelzőnek.
2 évesen szeretném lecserélni az E51-et, de még másfél sincs. Viszont nagyon lehetséges utód. -
rekid
addikt
" itt jegyezném meg, hogy valamiért csak a Nokia telefonokkal működik, egy iPodra rádugva már gyötrelmes dobozhangja van. "
Impedancia?
e51 után ő lesz az utod
-
Fancy-boy
addikt
A kamera 3,2 megapixeles, autofókuszos
Biztos hogy van benne autofókusz?
-
ígyvanferi
addikt
Érdekes, hogy nem Különösen Ajánlott. Végre megvan a K750i-m utódja.
Persze még egy bő fél évet tuti várok a vásárlással.
(#76) Voyage: akkor te biztos a csili-vili, ilyen-olyan dizájnos telefonokat tartod szépnek...
-
Voyage
aktív tag
Anyaghasználat oké, de szerintem bűnronda.
-
RandomGosu
senior tag
egész jól sikerült, szerintem karácsony előtt azért lemegy 50k alá.
-
Borify Péter
aktív tag
ez egész jó,pedig nem vagyok oda a nokiákért
-
-Maci-
addikt
-
válasz
Quasi_modo #50 üzenetére
Ez visszatérő jelenség, nem újkeletű
-
laspring
tag
Azt írják a tesztben, hogy autófókuszos a kamera, de szerintem ez tévedés
Sajnos -
Sztem ezeket már csak USB-ről lehet tölteni
-
Nem gond , sajna Nokia mániás vagyok, így általában sokat olvasok róluk, igen ez már az új szelek által készült, a szabványosítás jegyében.
MicroUSB töltő, microSD memóriakártya, 3,5 jack
remélem nem tűnt okoskodásnak az írásom -
joc-cod
tag
Megéri 1-2 héten belül venni egy ilyet? Vagy inkább érdemes várni 1-2 hónapot amíg lecsökken az ára? Amúgy nagyon bejön ez a telefon, amióta bemutatták, hogy lesz, azóta várok erre a telefonra... Esetleg nem tudja valaki, hogy arany színben mikortól lehet majd kapni?
-
DasH_001
tag
Én is erre vártam, köszi!
Remélem lesz a Pannonnál, és tavaszra lemegy előfizuval 35-40-re.
Ha időközben az N-Gage támogatás is bekerülne, csak jobban örülnék! -
Kobaljov
senior tag
"Az ára sem olyan vészes, jelenleg bruttó 70.000 forint körül mozog"
Ezekhez már igazán elkezdhetnétek odaírni, hogy ez mit tartalmaz mert nagyon nem mindegy, hogy házilag függetlenített "0 perces használt" készülék fél éves zuggsm bolti garanciával ennyi, vagy egy normál bolti új 2 éves gyári garanciával. Nagyon nem mindegy és nem vagyok biztos benne, hogy az első lenne mérvadó, megoldáskánt fel lehetne tüntetni mindkettőt, aztán akkor mindenki egyből látja amelyik érdekli ill. a más modellekel való összehasonlítás is tisztább (valamelyik múltkori teszt végén is 70K-s készülékhez a 130K-s lett felhozva konkurensnek..)
Egyébként a készüléket adó boltban is 77K és 87K mozog az ára, az előd E51-hez képest ennyi felárat azért nem jelentenek az újdonságai (?)
-
Ari18
őstag
Nekem tetszik jó "telefon", de én már soha nem adnék 70k-t egy telefonért.
-
Beerwolf
senior tag
Tetszik, bár sokakkal ellentétben nekem a külseje annyira nem jön be.
-
Vtwo
senior tag
Amit hiányoltam az E51-ből ebbe belpakolták.Kéne.
Az induló ár nem vészes szvsz. -
Dare2Live
félisten
Tnél tudni, hogy mikortól lesz?
-
Konflikt
addikt
fasza cucc, ez igen, jol eltalat javitasokkal (nagyobb kijelzo, usb toltheto, joval erosebb cpu, kicsit jobb kamera, stb..) es az ara is korrekt. Az E51 amugy is egy jokis mobil.
-
Te ezen látsz vékony Nokia töltőcsatlakozót? ezen telón már nincs olyan,tudtommal.
Ja és egy link[link]Az értékesítési csomagban van egy AC-10-es microUSB töltő.
Adnak egy átalakítót ami így nézki
-
Greg-77
aktív tag
Nagyon tetszik ez a telefon méltó utód valóban! Ha most állnék telefonvásárlás előtt biztosan ezt választanám, de mivel már tudom milyen qwerty bill-es telefon csak is E7x
De dicséretes, hogy beletették a 600-as procit és az 1500-as aksit. Az összeszerelés és az anyaghasználat hozza az E-szériában megszokottakat (a kamera is
)
-
LaMotta
aktív tag
Szép kis telefon ez.... Minden célra tökéletesen megfelel... Anyagból is van... Na, ha majd Vodánál lesz Live mentes, lehet lepaktálok velük 2 évre.. Eddig úgy is csak nyertek rajtam, mivel készüléket nem vettem tőlük
.
-
Ricardo
titán
-
Quasi_modo
nagyúr
Bár nem az én stílusom, de ez kifejezetten szép.
Fateless: nem is értem, néhány önjelölt telefonszakértő a Milyen mobiltelefont vegyek topicban miért akarja mindenkire ráerőltetni a symbian Nokiákat, mint egyetemesen megfelelő készülékeket.
Tudom kire gondolsz. A kulcsszó az önjelölt. A baj az, hogy sokan el is hiszik, hogy ért hozzá, pedig csak teleszemeteli és chat-ként használja a fórumot. -
<NewL>
addikt
Nem biztos ,hogy elég
Mint lentebb egy kolega írta lehet nem elég ez a kamera egy névjegy vagy valami lap lefényképezéséhez. Reméljük jön hozzá gyorsan egy új szoftver és valamit javít rajta. (Az E71-nél a 3. frissítésnél már elég korrekt képeket lehetett lőni.)
Most nézem az ujmobil oldalán ,hogy 80K 2 év garral.
Az E55 itt 8 mátyással több csak.Érdekesség képen : Nokia 5530 - 72K 2 év garral
-
Napfénysüti
nagyúr
E51-em van és örömmel olvastam hogy pont azokon a dolgokon javítottak amik abban kissé kifogásolhatóak voltak. Külsőre tényleg még szebb lett. És 70.000-be kerül csak? Ezt alig hittem el. Szinte csodálkozom hogy mért nem lett különösen ajánlott.
-
tki_ha5flt
csendes tag
Mint telefont nem kritizálom, de nekem rögtön az volt a benyomásom a kinézetéről, hogy kevésbé sikerültebb, sőt csúnyább az E51-nél; a billentyűzete egyáltalán nem tetszik, talán a kezelhetősége sem olyan, és valahogy az egész szimplább, aránytalanabb. Mindegy, közben beleestem az E71-be, persze inkább a képességei miatt, bár kinézetre is remek - most már olyanom van az E51 helyett... :-)
-
Köszi a cikket!
Nagyon jó lett!
Nekem E51-em van, és az E52 is nagyon tetszik. Nemsokára válok telefont, az biztos, hogy ez lesz. -
Nem mert a Nokiánál mostanába lehet tölteni microUSB-nél keresztül és ahhoz adnak átalakítót.
A Vastag-vékony átalakítót pl: N73-hoz adtak, de az én 3600 Slide-hoz már nem
Szóval véleményem még mindig az hogy ez microUSB-vékony töltő átalakító akart lenni -
yorka
tag
Az egyetlen Nokia, ami kéne.
-
Egy kis javítás az első oldalon:
"Az XXL GSM-től, a doboz visszafogott külsejű, a masinán kívül töltőt, adatkábelt, egy töltőátalakítót (microSD -> vékony csatlakozós Nokia), egy 3,5 milliméteres csatlakozóval ellátott headsetet, valamint egy 1 GB-os microSD kártyát rejtett."
Szerintem az a töltőátalakító microUSB akart lenni -
Ricardo
titán
Nagyon jó kis ketyere. A kezdő ára sem vészes. Reménykedem benne hogy hasonló pályát fut majd be mint az E50/51. Ez a teszt csak megerősítette a véleményem, miszerint: Ha Nokia, akkor Eszéria.
-
GALARDO
addikt
Gyönyörű!
-
leroyclub
senior tag
Nagyon szép!!! Candybar kialakitásban ez és a 6700 viszi a prímet!
-
aero.
veterán
Hm, rég volt ilyen telefon amiben szinte minden tetszett, valami eszméletlenül szép, letisztult a cucc, megvan benne minden ami kell, jó az akksi is.
A kamera viszont tényleg katasztrófa, na de a többi kompenzálja
-
snorbi94
csendes tag
Sziasztok. Ez egy nagyon jol telefon ... tele van jo dolgokkal ... az ara is megfelelo ahoz kepest hogy miket tud. A kamera igaz nem valami jo ... akinek nem tetszik az vegyen egy fenykepezogepet es majd azzal fotozzon
. Szerintem eleg annyira hogy az ember lekapjon vele egy ket cuccot .
A tesztben is egyedul a kamera nem kerul nagy dicseretre . Atlagos .
Szamomra tokeletes. Ez lesz a kovetkezo telefonom.
-
AMD Power
titán
Tényleg nagyon jó.. méltó utódja az E51-nek és méltó tagja az E szériának.
-
Enjoy
addikt
Bocha: Nincs híretek az E72-ről, hogy mikor kaptok tesztelésre/mikor lesz végre kapható?
-
N-vidi-A
őstag
Gyönyörű szép, és tényleg az ára is nagyon meggyőző, ez már valami!!!
Csak így tovább nokia!
-
Kickass
őstag
hozta azt amit már előzetesen is vártunk tőle, szolgáltatók beveszik azután best buy lesz, bár lehet h már most is az
-
coyote55
őstag
Ezzel a kamerával nem lehet makrót fotózni?
Gondolom, az ablakkilincsről készített kép az lenne, kár, hogy a kamera "elnézett mellette", így viszont esély sincs rá, hogy egy névjegyet valaki lefotózzon! -
pr0bi
senior tag
Számomra legszebb telefon a fekete 6233 (tudásban sem szégyenkezhet, ki se tudom használni teljesen) . Amíg működőképes biztos nem fogok váltani!
-
Airnold
tag
A telefon korrekt és tényleg szép, a teszt azonban tele van helyesírási és fogalmazási hibákkal...
Bocha mester, nem ezt szoktam meg tőled...átolvashatta volna pár ember, mielőtt kiteszitek... -
whiz
aktív tag
Huh.. épp a napokban állapítottam meg, hogy milyen jó is ez az E51, mert mindent tud, ami nekem kellhet, jól néz ki, szép, kezes, meg minden - ergo minek cseréljek telefont. Na hát most nagyon elbizonytalanodtam... Persze nem ugranék rögtön, de ennek elég baráti ára van a tudáshoz, minőséghez képest, hát ha esik kicsit... jajj, el fogok gyengülni, érzem
-
David75
őstag
Kicsit drágának találom,ha valakinek nem fontos a symbian vagy nem az üzleti telefonok híve az nem is értheti az árát(én értem sőt...),mert ennyiért ha valakit a specifikáció érdekel az tud sokkal jobb telefonokat is találni.
-
amanoba
őstag
A hátlapon kivűl használtak még vhol fémet, vagy uo, mint az e55-nél,ahol csak fém hatásu müanyagokat használtak?
Egyébként a telo hozta kb az elvárt szintet, viszont én sem értem mi indokolja az ekkora árkülönbséget az e55-el szemben..
-
domby
csendes tag
Sziasztok! A tesztben szereplő telefonnak mi a szine pontosan?
Specifikációban 3 variációt irnak, de nem jövök rá, hogy ez melyik lehet:
"Színvariációk Metálszürke alumínium, Arany alumínium, Grafitszürke"köszi
-
lindermen
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Egyébként én is 10,2-es sebességre emlékszem a HSDPA-val kapcsolatban....
Eddig sokat gondolkoztam a következő telómon, sokminden számításba jött, de azthiszem most végleg eldőlt
És a feketére pályáztam eleinte ebből a típusból, de most így a közeli képek alapján valahogy megtetszett ez a szürke!!Jah és az áraaa! Az inkább br. 80 és felette, 70ért nem nagyon láttam sehol....
-
yoman1
csendes tag
Az első nokia ami kifejezetten tetszik és a tudása is korrekt. Nálam már nagy szó ha dícsérem a márkát...
-
Hebry
senior tag
válasz
Falconmaster #11 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
Magnum_
nagyúr
korrekt utód
-
-XadAnuX+
őstag
Nagyon köszönjük az átfogó tesztet!
Ez a telefon nagyon ott van, pont telefonvásárlás előtt állok, és a legesélyesebb telcsi ez.
Remek munkát végzett a Nokia, azt, hogy bírja simán 3 napig, annak meg külön örülök. -
shevy
tag
A tesztben 7,2 Mbps sebességű Hsdpa van, én úgytudtam, hogy valójában 10,2 Mbps Hsdpa van benne. Most akkor melyik az igaz?
-
Falconmaster
tag
-
skajwa
senior tag
Nice! Köszi a tesztet!
-
CUskater
tag
Hát igen, a kamera nem egy nagy durranás!Sajnos az 5800-ám is hasonló képeket készít, és még csak nem is E széria!
Kamerát illetően példát vehetnének mondjuk a samsungról!Amúgy nagyon tetszetős a készülék, már bánom, hogy az E51-esem nem ilyenre cseréltem, bár a kis kijelzőt újra meg kéne szoknom!Azt viszont nem értem miért kellett az E51 után a belső memóriát visszavenni ~120Mb-ról felére!
-
Nos, ez lehet az a telefon, amivel újra visszatérhet az életembe a symbian - bár csak másodtelefonként, leghamarabb fél év múlva. Nagyon pozitív az összkép eddig, meglátom, hogy fél év múlva is így gondolom-e. Még a végén nem veszek Moto V9-et másodtelefonnak...
Azzal pedig kifejezetten egyet tudok érteni, ami a cikk elején van, hogy a S40-ről S60-ra váltás sokaknak elhúzta a száját; nem is értem, néhány önjelölt telefonszakértő a Milyen mobiltelefont vegyek topicban miért akarja mindenkire ráerőltetni a symbian Nokiákat, mint egyetemesen megfelelő készülékeket. -
<NewL>
addikt
Az E75 30fps-el tud felvenni videót ez meg 25-el,jól emlékszem?
Egyébként a hangszóró szvsz elég ratyi helyen van,én még mindig az E71-et fogom ajánlani hugomnak ha szeptemberben telefont akar venni.
-
Hebry
senior tag
Jó telefon, tényleg sokat javított az e51-es hibájain.
De nekem marad a kistesó.
Örömteli, hogy megkapta a quickoffice szerkesztő verzióját. -
bope87
aktív tag
Szuper, köszönjük a tesztet
Ezt tényleg érdemes lesz megvenni. Minden bennevan ami kell és jó az összeszerelési minősége. Kamera... háát igen, a vakus kép tényleg nagyon zajos.
E55 se lenne rossz, de tényleg én sem értem a 20.000 Ft-os felárat -
ZeGa01
tag
Gondolom az micro usb akart lenni, nem pedig micro sd a töltő átalakítónál.
-
<NewL>
addikt
Na ezt nem kevesen várták már,köszönjük
AZ E51-ről szerintem erre inkább érdemesebb váltani,mint E55-re.Nagyon helyes ,hogy 1500as akksit raknak most már majdnem mindegyik üzleti telefonjukba,csak azt nem tudom miért nem bírja tovább is a kiképzést. Nekem az E71 hasonló használat /sokat wifizek/ 4-5 napot is lazán kibírt.
Ebből a 3.2-es af-s kamerából nemsok semmit tud kihozni a Nokia
nem igaz ,hogy nem lehet valami olyan szoftvert csinálni amivel,tisztább élesebb képeket lehet készíteni vele. tudom ,hogy E széria de az üzleti életben is kell néha a kamera ezt-azt lekapni. (nem is tudom a boldomba miért ilyen ratyi van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elden Ring
- Steam topic
- Computex 2025: hálózati adattárak a Synology fémjelzésével
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest