Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
"Viszont az lenne érdekes szitu, ha feltámadna teljesen és újra beindulnának az eladások. Akkor vajon mihez kezdenének a Microsofttal és a megállapodással?"
Pontosan ez fogalmazodott meg bennem, de szerintem elfogult vagyok mert symbian minden hibajaval egyutt uber rendszer szamomra, tul sokat tud
.
-
skajwa
senior tag
Végre valami fejlődés a Nokiánál!
-
kolosanyi
veterán
Miért várod, hiszen ez "szarfosszar". Amúgy hülyeséget félretéve ln is kíváncsi vagyok mit tudnak alkotni. Alapvetően szeretem ezt a rendszert, multimédiában szerintem még mindig a legjobb... Viszont az lenne érdekes szitu, ha feltámadna teljesen és újra beindulnának az eladások. Akkor vajon mihez kezdenének a Microsofttal és a megállapodással?
Amúgy én ezt eddig úgy oldottam meg, hogy elküldtem magamnak emailben az adott dolgot. Kb ugyanez, a háttérképet kivéve.
-
JR.CSé
senior tag
Hát úgytűnik csak feltámad a Symbian a hamvaiból.Már alig várom a Londoni koferenciát h bejelentsék az újításokat.Remélem megfogja szorongatni a Droidot.
-
PoLizei
aktív tag
Felraktam én is, nem biztos, hogy gyakran fogom használni, de hasznos lehet néha. Pl. ha az embernek nincs kedve/ideje a gépnél elolvasni egy hosszabb cikket, viszont mondjuk utazás közben jó unaloműzőnek ígérkezik, csak bedobja a linket az OVI-fiókjába.
-
peugeotmate
őstag
Felraktam, jó kis cuccnak tűnik, bár nem igazán jöttem rá, hogy ki(k)nek nélkülözhetetlen ez a program. Meg ha mondjuk más gép(é)nél akarja használni az ember, akkor annak a böngészőjébe is be kell, hogy épüljön, ami azért nagyban korlátoz.
-
Wyll
őstag
Nagyon jó ötlet! A legalapvetőbb intuitív emberi igényeket fogja kielégíteni, ha tényleg ilyen jól fog működni.
Egyet sajnálok, hogy ma már mindenhez regisztrálni kellUtálok regisztrálni! (miért kell? akkor arra emlékezni kell, mert akkor ott van egy fiókom, egy jelszavam, észben kell tartanom, gondozni, vagy legalább néha ránézni, felelősség, mittudomain...) Miért nem lehet ezt Bluetooth-szal megoldani pl? Ok, azt hiszem az nem erre lett kitalálva. De valami apró ügyes lokális megoldást jobban elviselnék..
-
Inarus
addikt
Heh, még a végén Symbianra használhatóbb lesz ez a funkció, mint a droidnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged