Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch SE - alma mater
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Az iPhone 15 az igazi profi a kínzópadon
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ha ez a trafipax lesz olyan jo mint a TomTom, amiert evente fizetni kell (tomtom live), akkor instant buy, meg WM7-el is.
-
-
mrpet
tag
bravo nokia...
-
tailor
őstag
A sebességhatár-túllépésre már a mostani 2.0-ás is figyelmeztet... Inkább kellenének bele olyan dolgok, mint pl. fizetős utak, kompok elkerülése; célállomás megadása a térképen bárhol, "rábökéssel", stb. A 3D épületmodell meg olyannnyiradenagyon fontos!
Sajnos ez még így is bakfitty lesz a Symbianos navigációjukhoz képest
-
Fkris
őstag
Neaggódj , sok víz folyik még le a Dunán, lesz majd Symbian szintű navi is.Mellesleg symbiannál sem egyből volt minden, ezt se felejtsük el!
Amúgy a modellekkel egyetértek, szükségtelen, de nagyon.A rábökéses navi hiánya meg tényleg fájó, majdcsak beleteszik aztis![ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
oszi666
őstag
kérdés kijön-e a mostani lumiakra is
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
chabusch
tag
A gond továbbra is az, hogy a navi életszerű helyzetekben csődöt mond. A UK Nokia Customer Service szerint ha a kocsiban navigálok és bejön egy hívás, a navi leáll és a hívás után nem is indul újra.
És akkor képzeljük el ezt, amikor az autópályán történik meg mindez. És a hívás miatt kimarad egy lehajtó, és emiatt az ingyenes szakaszról a fizetősre kerülök, és jön a bírság. Vagy csak tovább kell vezetnem 10 km-t a következő lehajtóig, már ha tudom, hogy addig kell, mert 130 mellett nem olyan egyszerű elindítani a navit a telefonon és ismét bepötyögni a címet. Ez akkora fail, hogy az eszméletlen.
Nem vagyok droid fan, de az bezzeg meg tudja oldani, hogy a hívás közben ritkásabban, de azért bele-bele beszéljen a néni, hogy merre kell fordulni.
-
Воланд
titán
ez az, ami wp8-tol valtozni fog. persze a jelenlegi tulajokat ez nem vigasztalja.
cikkhez: elso mondat hulyeseg. ez a nokai drive 3.0 kezelesi utmutatoja, szo nincs a pdf-ben wp8-rol. miert pont a 3.0 kerulne bele a rendszerbe? a forrascikkben sem ez szerepel.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
shteer
félisten
-
jacis
nagyúr
Az N9-et a gyenge navi miatt adtam el. Nekem a Nokia féle navi nagyon gyengének tűnt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
chabusch
tag
Dehogyis. Egyszer nagyot szívtam egy telóval egy esszenciálisnak tűnő funkció hiánya miatt, ezért akkor elkezdtem írni egy listát azokról a felhasználási helyzetekről, funkciókról, amelyeknek mindenképpen mennie kell a leendő 100E+ árú telefonomon. Ilyen ez a navi+hívás ügy is. Először a magyar Nokiánál érdeklődtem, de nem voltak túl segítőkészek, így végül a UK ügyfélszolgálatuk válaszolt, hogy ez bizony nem megy. De ők se bírtak normálisan válaszolni, a feltehetőleg indiai muksó a levél végén egészen nevetséges angolsággal kioktatott, hogy vezetés közben ne telózzak. Arrafele biztos nincs kihangosító
-
NGA
addikt
Ma reggel kipróbáltam.
1. navi megy
2. hivás bejön, felveszem
3. hivás közben win gomb, majd vissza gomb
4. a navi visszatér, és megy tovább. DE nincs hang. (mondjuk vicces, mikor valakivel telefonálok, akkor belebeszélne a navi is :-) ) Azaz mégsem kell mindent elhinni mindenféle supportnak stb.[ Szerkesztve ]
-
chabusch
tag
Köszönöm! Sajnos idáig muszáj volt a supportra hagyatkoznom, mert nem veszek százezer felett telefont azért, hogy kipróbáljam, az ismerősi körömben meg nem volt senkinek se WP-s telója.
A droid navija egyébként mindenféle nyomkodás nélkül fut a hívás közben is, és ritkásabban, de bele-bele dumál a hívásba, amit a másik fél is hall. Sőt, általában úgy használom, hogy megy a zene, vele a navi, ami beledumál a zenébe (közben a zene lehalkul, így hallom is), majd hívás közben zene kiugrik, de a navi fut tovább.
-
jacis
nagyúr
válasz
jumbo.jetta #20 üzenetére
Ma kaptam egy levelet a Nokiától amiben ez volt leírva: "A Nokia Lumia 900 magasra tette a mércét az okostelefonok piacán és eközben több neves elismerésre is szert tett – ilyen például a CNET „Best of CES 2012” díja. Mindenki erről az okostelefonról beszél és könnyen belátható, hogy miért. Győződj meg róla Te is"
Gondolom a mindenki erről beszél rész meg csak viccnek van benne a mércés rész meg már röhej....[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
santa clause
aktív tag
Valaki esetleg h mikor jön a 4???
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kiszivárgott kezelési útmutató leplezte le a Windows Phone 8 készülékek navigációs szoftverét.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest