- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
santa clause
aktív tag
Valaki esetleg h mikor jön a 4???
-
jacis
nagyúr
válasz
jumbo.jetta #20 üzenetére
Ma kaptam egy levelet a Nokiától amiben ez volt leírva: "A Nokia Lumia 900 magasra tette a mércét az okostelefonok piacán és eközben több neves elismerésre is szert tett – ilyen például a CNET „Best of CES 2012” díja. Mindenki erről az okostelefonról beszél és könnyen belátható, hogy miért. Győződj meg róla Te is"
Gondolom a mindenki erről beszél rész meg csak viccnek van benne a mércés rész meg már röhej.... -
chabusch
tag
Köszönöm! Sajnos idáig muszáj volt a supportra hagyatkoznom, mert nem veszek százezer felett telefont azért, hogy kipróbáljam, az ismerősi körömben meg nem volt senkinek se WP-s telója.
A droid navija egyébként mindenféle nyomkodás nélkül fut a hívás közben is, és ritkásabban, de bele-bele dumál a hívásba, amit a másik fél is hall. Sőt, általában úgy használom, hogy megy a zene, vele a navi, ami beledumál a zenébe (közben a zene lehalkul, így hallom is), majd hívás közben zene kiugrik, de a navi fut tovább.
-
NGA
addikt
Ma reggel kipróbáltam.
1. navi megy
2. hivás bejön, felveszem
3. hivás közben win gomb, majd vissza gomb
4. a navi visszatér, és megy tovább. DE nincs hang. (mondjuk vicces, mikor valakivel telefonálok, akkor belebeszélne a navi is :-) ) Azaz mégsem kell mindent elhinni mindenféle supportnak stb. -
chabusch
tag
Dehogyis. Egyszer nagyot szívtam egy telóval egy esszenciálisnak tűnő funkció hiánya miatt, ezért akkor elkezdtem írni egy listát azokról a felhasználási helyzetekről, funkciókról, amelyeknek mindenképpen mennie kell a leendő 100E+ árú telefonomon. Ilyen ez a navi+hívás ügy is. Először a magyar Nokiánál érdeklődtem, de nem voltak túl segítőkészek, így végül a UK ügyfélszolgálatuk válaszolt, hogy ez bizony nem megy. De ők se bírtak normálisan válaszolni, a feltehetőleg indiai muksó a levél végén egészen nevetséges angolsággal kioktatott, hogy vezetés közben ne telózzak. Arrafele biztos nincs kihangosító
-
jacis
nagyúr
Az N9-et a gyenge navi miatt adtam el. Nekem a Nokia féle navi nagyon gyengének tűnt.
-
Воланд
titán
-
chabusch
tag
A gond továbbra is az, hogy a navi életszerű helyzetekben csődöt mond. A UK Nokia Customer Service szerint ha a kocsiban navigálok és bejön egy hívás, a navi leáll és a hívás után nem is indul újra.
És akkor képzeljük el ezt, amikor az autópályán történik meg mindez. És a hívás miatt kimarad egy lehajtó, és emiatt az ingyenes szakaszról a fizetősre kerülök, és jön a bírság. Vagy csak tovább kell vezetnem 10 km-t a következő lehajtóig, már ha tudom, hogy addig kell, mert 130 mellett nem olyan egyszerű elindítani a navit a telefonon és ismét bepötyögni a címet. Ez akkora fail, hogy az eszméletlen.
Nem vagyok droid fan, de az bezzeg meg tudja oldani, hogy a hívás közben ritkásabban, de azért bele-bele beszéljen a néni, hogy merre kell fordulni.
-
oszi666
őstag
kérdés kijön-e a mostani lumiakra is
-
Fkris
őstag
-
tailor
őstag
A sebességhatár-túllépésre már a mostani 2.0-ás is figyelmeztet... Inkább kellenének bele olyan dolgok, mint pl. fizetős utak, kompok elkerülése; célállomás megadása a térképen bárhol, "rábökéssel", stb. A 3D épületmodell meg olyannnyiradenagyon fontos!
Sajnos ez még így is bakfitty lesz a Symbianos navigációjukhoz képest
-
mrpet
tag
bravo nokia...
-
Kasya
nagyúr
Ha ez a trafipax lesz olyan jo mint a TomTom, amiert evente fizetni kell (tomtom live), akkor instant buy, meg WM7-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kiszivárgott kezelési útmutató leplezte le a Windows Phone 8 készülékek navigációs szoftverét.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest