- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
volt laptopom, de nem az kell. nekem olyan cucc kell, amit bárhol bármikor elővehetek, és netezhetek rajta (pl.: buszon is) és ha kell, fél másodperc alatt el is tudom tenni. zsebre. tehát pl egy iPad is kilőve.
vagy este is inkább azon netezek ágyból nem kelek ki csak ezért a géphez, hogy felnézzek a fórumra
-
peugeotmate
addikt
"online közösségi szolgáltatások elérésére kiélezett"
Szerintem erre egy érintős sokkal jobban használható! Ezért is lenne jobb a fentebb már említett 5230! Ott sincs wifi, ugyanúgy fizetni kéne a netezésért mint itt! És sokkal nagyobb élményt nyújt! Mondjuk ennek a telónak az indulóára körülbelül az 5800 jelenlegi árával lesz pariban és itt szerintem egyértelmű, hogy melyiket kell választani... Aki meg mindenáron nyomógombost akar, az vegyen 5630-at vagy e52-t! Ebben az árkategóriában/tudásban Nokia szinten ezek vannak jelenleg... (Amúgy meg a fészbukkomat az e52-n is tök jól meg tudom jeleníteni! A lényeget így is látom, pedig nem épp erre a szolgáltatásra van kihegyezve... Nincs teledobálva widgetekkel a főoldalam... Huhh!)
A készenléti idő pedig megint csak papíron létezi, mint ez lenni szokott általában! Itt megint elő kell huzakodnom az e52-vel, mert azzal átlagos használat mellett 6-7 napig simán kihúzhatja az ember! (Mondjuk abba másfélszer akkora akksi csücsül!) -
peugeotmate
addikt
Amúgy tudása a Nokia 5230 szintjén mozog ennek a telcsinek amit viszont már 40 ezer alatt megkapok! És tudom (tapasztalat: 5800), hogy nagyobb képernyőn sokkal nagyobb élvezet netezni! És nem hinném, hogy az a facebook kriksz-kraksz annyival jobb lenne ezen a telón, mint az érintősön! (Persze, ezt csak egy egyéni megnyilvánulásnak szánom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest