- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Google Pixel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz
Foximaxi101 #4936 üzenetére
Van egy lokalizációs beállítások a menüben valahol. Pontosan így most nem emlékszem, de valahol van. És ha a bizt mentés készítésekor az magyarra volt állítva, akkor amikor visszarakod a bizt mentés, akkor is magyaron kell lennie. Alapértelmezetten nemtom min van.
-
attisx
addikt
válasz
Foximaxi101 #4937 üzenetére
A firmware verzió marad, nincs downgrade.
-
Tyren
aktív tag
válasz
Foximaxi101 #4933 üzenetére
Én sem vagyok 100% képben, nem tudom, hogy a sima újraindítás a soft reset, és a kódos/nyomógombos módszer a hard reset, vagy a kódos reset a soft és a nyomógombos a hard...
Ellenben amikor én "resetelni" szoktam, akkor kóddal csinálom: *#7370#
Előtte biztonsági mentés, ha megvan, akkor kód, aztán utána beállítani az alapokat (back up restore-hoz kell ugyan arra kell állítani a lokalizációs beállításokat, mint amilyenen volt a back up elkészítésekor), majd suit-tal mehet vissza az előtte lementett állapot.
Esetleg még érdemes megnézni, hogy a hibás funkció működik-e az "üres" telefonon, mert nekem volt olyan, hogy a back up visszaállítása után ugyanúgy gondok voltak és akkor célszerű csak az adatokat visszaállítani a biztonsági mentésből és a beállításokat kézzel elvégezni.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Nintendo Wii U
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest