Új hozzászólás Aktív témák
-
fafa1992
csendes tag
Figyu, rakd be kosárba, akkor meglátod, hogy valóban mennyibe kerül. Én is ezt tettem.
Nem tudom miért írják ott 130-ért valami oka biztos van, vagy csak szimplán elírták. A céljuk biztos nem megtévesztés, csak nem akarnak maguknak kárt okozni. Mert ha meg megvennéd 130-ért és kiderül, hogy 95, nem hiszem, hogy visszautasítod... -
fafa1992
csendes tag
Ki érti? Hát én...
Csak olvasni kell tudni.
Ha figyelmesen megnézted volna (ezek szerint ez nem így történt), akkor láthatnál az akciós árlistán az ár mellett odabiggyesztve, felső indexbe rakva egy bizonyos 5-ös számot. Na most ha az oldal alján utána jársz, hogy mit jelent, láthatod, hogy valami mittudomén milyen díjcsomaggal együtt érvényes az az ár. Engem különösebben nem érdekel, hogy mi az, nincs rá szükségem, tehát számomra nyilván annyiba kerül most a teló, mint amennyi az oldalán fel van tüntetve, tehát 95000 ft.Most már valaki erősítsen meg, hogy nem én vagyok a hülye... XD
A telóra visszatérve én azért viccesnek tartom, hogy előfizetéssel drágább, mint Domino csomagban
-
fafa1992
csendes tag
Elhiszem, hogy fontos a nokia 1616-os árcsökkenése, de én azért mellékesen még az N8 15 ezres árcsökkenését is hozzátenném
Mindenesetre annak nagyon örülök, mert így már biztos, hogy az lesz a következő telóm
(mármint az N8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest