- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathory Peti
aktív tag
Igy is elég srága még
-
Rossz ár szerepel a webshop oldalán. Ennyiért nem fogod megkapni. Azárlista árát nézd, ennyiért kapod üzletben, a webshopban olcsóbb 5%-kal...
Ha figyelmesen megnézted volna (ezek szerint ez nem így történt), akkor láthatnál az akciós árlistán az ár mellett odabiggyesztve, felső indexbe rakva egy bizonyos 5-ös számot. Na most ha az oldal alján utána jársz, hogy mit jelent, láthatod, hogy valami mittudomén milyen díjcsomaggal együtt érvényes az az ár
Az az 5-ös szám azt jelenti, hogy a készülék nem vásárolható meg Mobilotthon díjcsomaggal.
Én sajnos nem tudlak megerősíteni semmiben...
-
m@xsys
senior tag
X10 már minek megvenni ennyiért, itt az utód.
Max előfizuval 75e kellene lennie! -
fafa1992
csendes tag
Figyu, rakd be kosárba, akkor meglátod, hogy valóban mennyibe kerül. Én is ezt tettem.
Nem tudom miért írják ott 130-ért valami oka biztos van, vagy csak szimplán elírták. A céljuk biztos nem megtévesztés, csak nem akarnak maguknak kárt okozni. Mert ha meg megvennéd 130-ért és kiderül, hogy 95, nem hiszem, hogy visszautasítod... -
zsigus
őstag
Sony Ericsson Xperia X10 Premium kit
Mi az a Prémium Kit?
Valami extra tartozék vagy mi?
A T-Mobile oldalán sincs róla semmilyen infó.
Annyi a különbség, hogy 2e Ft-al drágább a prémium. -
fafa1992
csendes tag
Ki érti? Hát én...
Csak olvasni kell tudni.
Ha figyelmesen megnézted volna (ezek szerint ez nem így történt), akkor láthatnál az akciós árlistán az ár mellett odabiggyesztve, felső indexbe rakva egy bizonyos 5-ös számot. Na most ha az oldal alján utána jársz, hogy mit jelent, láthatod, hogy valami mittudomén milyen díjcsomaggal együtt érvényes az az ár. Engem különösebben nem érdekel, hogy mi az, nincs rá szükségem, tehát számomra nyilván annyiba kerül most a teló, mint amennyi az oldalán fel van tüntetve, tehát 95000 ft.Most már valaki erősítsen meg, hogy nem én vagyok a hülye... XD
A telóra visszatérve én azért viccesnek tartom, hogy előfizetéssel drágább, mint Domino csomagban
-
-
koxos:8]
senior tag
Tényleg nem sok a különbség az n8 és a c7 között.
-
gooool
őstag
Azt nem tudni kb-ra,h a motorola defy mikor fog debütálni?
-
fafa1992
csendes tag
Elhiszem, hogy fontos a nokia 1616-os árcsökkenése, de én azért mellékesen még az N8 15 ezres árcsökkenését is hozzátenném
Mindenesetre annak nagyon örülök, mert így már biztos, hogy az lesz a következő telóm
(mármint az N8) -
ragalyi
csendes tag
Nem sok a külömbség árban N8 és C7 között...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest