Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Szerintem is meg lehetne szépen csinálni, és még hasznos is lehetne, de nem egyszerű az biztos. Talán még praktikusabb is lenne, mint a jelenleg elterjedt qwerty konfiguráció
-
-
meroly
veterán
Szerintem túl sok lenne a mechanikai mozgás ahhoz hogy esztétikus külsőbe gyömöszöljék.
-
Ricardo
titán
Érdekes megoldás. C2 néven a cikkben említettek miatt tuti nem jelenik meg. Szerintem sikeres lehet egy ilyen készülék ha igényesen csinálják meg, és nem fog lötyögni mindenfelé.
-
Mappa
addikt
gusztustalan
-
RaveForce
veterán
hát akkor a nokia a C4-gyel nagyot robbanthat
-
FRENK1988
veterán
Az elgondolás nem rossz. Reméljük nem sokáig ülnek rajta mert akkor jön az LG vagy a Samu és lecsap erre
-
tolts.hu
őstag
Én úgylátom ezeknek nem fix gombsora lesz, hanem a közepére fordítva a kijelzőt más gombsor jelenik meg mint eredeti állapotban, és érintős lesz.
-
Titan44
tag
Nokiától simán kitelik hogy 2MP-re ráfirkálják a Carl-Zeiss nevet.
-
plus44
veterán
Ötletes, simán elképzelhető ilyen telefon.
-
gerilee
aktív tag
Anno fater első telefonja egy 5510-es Nokia volt. Próbálgattam párszor, de számomra rendkívül kényelmetlen volt használni a kijelző két oldalára helyezett gombokat. A mai napig nem vagyok biztos az ilyen telefonok létjogosultságában.
-
peugeotmate
őstag
Ez egy több éve elkészült tervnek tűnik... Legalábbis számomra.
-
amanoba
őstag
mondjuk elég aránytalannak néz ki..
a felső sorok kijelzőhöz közeli rése szinte elérhetetlennek tűnik.(vagy kényelmetlennek) -
Magnum_
nagyúr
?
-
Lasy
veterán
Siemens SK65 volt, és nekem tetszett, csak a BB szolg miatt is.
-
lindermen
senior tag
Ötletes a gombsor, + a kijelző talán érintésérzékeny is lehet, mivel az alatta ülő gombok ezt sejtetik...lehetne az első érintős s40
-
Hasonló megoldása volt a Siemensnek.
-
ClioRS
őstag
Hát ez egész jó ötlet
Kíváncsi leszek mi lesz belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest