Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Ugy hiányzott ez a telefon mint vakondnak a májusi napsütés!
-
cildren
tag
válasz
Lotusomega #3 üzenetére
samsung b2100-asről a töltőt/füles aljzatot fedő kis gumi leszakadt 2 hét után és miután sikeresen belementem a balatonba sz***á is ázott viszem gariztatni és mivel nincs meg a kis gumi ezért no gari mondom f***a
-
fordfairlane
veterán
A C1-01 pár hónapja Tetszett minősítést kapott, erre most nem ütök rá plecsnit, mert igazából tudásban egy kamerával kevesebb, viszont nem olcsóbb.
A Nokia webshopban egy ezressel olcsóbb. A C1-01 kamerája a teszt alapján kifejezetten ócska képeket csinál, úgyhogy pozitív, hogy ebbe nem rakták bele.
-
SkyLine3000
addikt
Ez az a telefon, amire az ég adta világon semmi szükség nem volt. Ránézek, elolvasom a tesztet és azt kérdem magamtól, h ez most minek kellett???
-
törölt tag
Na ez most jó hangvételű cikk lett, derültem!
Van itt még a tarsolyban...
-
dave666
aktív tag
Nagy szülőknek ideális
-
-
Rhino666
addikt
Lassan már gombok meg kijelző nélkül is árulni fogják - ugyanennyiért...
-
grc999
tag
Bezony, roppant nagy ostobaság, hogy a legtöbb gyártó felhagyott a monokróm kijelzős készülékek gyártásával. Vegyük ezt a kis c1-est: monokróm kijelzővel röhögve elérné az egy hetes üzemidőt.
Nekem ~ 1 éve van iPod Touch-om, tesómtól örököltem, de mivel van notebookom, nem nagyon használom. Böngészni kényelmesebb notin, filmet nézni szintén, és mivel jellemzően IC-n utazom, nem igazán tartok attól, hogy ellopják. Ebből azt vezettem le, hogy egyszerűen felesleges volna okostelefonra beruháznom, hiszen pont arra nem használnám, amire való. Amire viszont szeretném használni (telefon/sms), arra az egy napos akkuidő miatt nem túl kényelmes. -
johny dragon
aktív tag
Nemcsak neked van ilyen érzésed. Pl. már mindenki 1 GHz-es Cortex A8 procikat rakott a masináiba, addig a Nokia leragadt a 680 MHz ARM11-nél. A zárt rendszerű érintős trendre is későn (addigra rámozdult a piac az olcsó Androidra), és kissé felemásan (bár ez relatív, hiszen megtartotta a hagyományos telefonok mératét és szövegbevitelét, így hídként szolgál a két típus között) reagált.
-
Krisz82
csendes tag
Ez előtt egy 6-8 évvel, számomra a mobiltelefon egyet jelentett a Nokia-val.
Mi több még mindig egy 5630-ast használok, de több ok mellett ez a készülék is csak abban erősít meg, hogy a jelenlegi lesz az utolsó telefonom tőlük.Ezt a minimalista kijelzővel, gyászos üzemidővel és még mindig nem a standardnak megfelelő töltőcsatlakozóval ellátott készüléket, ráadásul relatíve nem is olcsón, hogy nem szégyellték legyártani?
De sajnos azt látom, hogy a közép és "csúcskategóriában" sem jobb a helyzet.Azt meg, hogy összefekszenek a Microsoft-al, meg már nem is kommentálom.
-
-
-
Armagedown
őstag
Jó kis teló , azt hiszem apámnak ezt fogom ajánlani ha lejebb megy az ára
-
Ceree
senior tag
Így van, a legtöbb baj az alsós készülékekkel a kijelző miatt van.
Alsós telefonnak egy monokróm készüléket tudnék elképzelni (normális felbontással, így olvashatóság és üzemidő megoldva) integrált email klienssel (csak szöveg) mp3 csengőhanggal, esetleg rádióval. MicroUSB töltéssel, hogy bárhol/bárkinél megoldható legyen, akár adatkábelen keresztül is, illetve a kihangosítás miatt bluetooth modullal.
Szerintem nem kérek sokat.
-
manoarc
senior tag
Ennek a telefonnak egy hetet simán ki kéne bírnia egy töltéssel és mondjuk átlag használattal.
-
rep3at
őstag
Hát nem izgultam végig a tesztet
-
grc999
tag
Ez a teló nálam "must have"
Ha kicsit lejjebb mászik az ára, tuti beruházok egy függetlenre.
-
Ricardo
titán
Kellenek az alsós modellek, ez nem vitás, de ahogy írod is nem ártana egy olvasható kijelző bele. Nem hiszem hogy egy kicsit nagyobb felbontású ablak nem férne bele ebbe az árba. Ezzel vissza is értünk oda hogy bár szükség van alsós telefonokra, de erre így ebben a formában nincs.
-
LordTech
tag
válasz
hülyegyerek #19 üzenetére
Hogy jön ide Románia? Ahogy láttam a készülék Made in China. De a multinacionális vállalatok az előirt minőséget úgy is megkövetelik a külföldi leányvállalatoktól. Amúgy is értesüléseim szerint Romániában csak gyártanak, tehát fejlesztő, kutató központ nincsen, akkor, hogy jönnek ide a mérnökök?
-
Phami
tag
Erről az jut eszembe, hogy "nesze semmi fogd meg jól". Vajon miért
?
-
eos30d
aktív tag
Jo kis iras. Ha lenne egy flottam tuti ilyet vennek egy raklappal.
a fonokom meg ilyet se venne magatol. . .
-
mrlujoak
veterán
Mintha a Nokia is aláírta volna az egységes töltési szabványt, ennek ellenére a szabványos microUSB csatin keresztül nem vesz fel töltést...
Alaptelefonnak elmenne - nagy piros pont a memkarinak, és a szabvány csatiknak - de kicsit foglalkozhattak volna a dizájnnal is, mert ez így eléggé semmilyen...
Csúnyának nem mondanám, de ingerszegény, és felejthető modell. -
gerilee
aktív tag
Egy dolgot nem találtam a cikkben, hogy milyen volt a telefonálás minősége. Jelen telefonnál igencsak fontos szempont, mivel szinte csak arra használható...
-
plus44
veterán
Mondjuk mert nem mindenki mászkál 200k-s telefonnal. Annyiszor le lett már írva, de fel kell fejleszteni az újonnan érkezetteket is... Ez egy másodtelefon, amit az ember akkor használ, ha olyan helyen van, ahol könnyen sérülhet a másik, esetlegesen drágább modell, vagy egyszerűen nincs pénze, vagy teljesen felesleges neki egy 180 ezer forintos, ultramodern kütyü. (egyébiránt még mindig az olcsó készülékekből van a mobilgyártóknak a legnagyobb haszna...)
Hogy on is legyek: jó cikk, korrekt telefon, egyedüli bajom még mindig a kijelzővel van. Egy normálisan olvasható panelt igazán rakhatnának már ezekben a low-end-ekbe is.
-
4sal3
aktív tag
inkább a c1-01
-
Hát ennek is meg van a célközönsége,és azoknak ilyen kell.El tudom képzelni egy iskolás gyereknél akinek csak arra kel,hogy anyuci elérje.Igaz az ára nem valami kedvezö,de ez még mehet lefelé
-
JR.CSé
senior tag
Hát alapszintű készülékek mindig voltak és mindig lesznek.Maga a design elég fapados de a kategóriának megfelel.Magamnak nem vennék ilyet de a célközönségnek pont ez kell.
-
amanoba
őstag
ez a teló még arra sem érdemes, hogy külön tesztet kapjon!
-
LordTech
tag
Amikor ránéztem a telefonra ismét elolvastam a teszt cimét, hogy ez egy Nokia?? Eddig az állitások szerint a Nokiától koppintottak, de jelen esetben mintha a Nokia lopott volna részleteket az LG, Samsung világából.
-
andro_et
tag
Lassan ideje rájönni a nokiának hogy már egyre kevesebb embernek jelenti a nokia a telefont. A többiek felzárkoztak s le is hagyták. Ennél is egy fokkal jobb dizájnt lehetett volna csinálni (ja és a felületet lecserélni mert lassú).
Üzemidőben is visszafejlődnek, volt olyan nokia amelyik elment egy hétig is használattal, ez meg csak ennyit??? -
Ceree
senior tag
Ez a telefon azoknak az embereknek való, akiknek még mindig a Nokia jelenti a mobiltelefont. Érdemlegeset nem tudok a készülékről elmondani. Talán annyit, hogy 2011-ben örülni kell a 3-4 nap üzemidőnek? No comment...
-
foxymaci
senior tag
én elhiszem hogy kell alapkészülék nekem is egy alcatelem van de azért nem lehetne elfelejteni ezt a 128x160 kijelzőt egy 176x220 vagy 240x320 sokkal szem barátibb lenne de nem ???? amúgy a cikk nagyon jó lett
-
JanFe
aktív tag
Jol sikerult cikk. Nem rossz keszulek
-
zsigus
őstag
"Ehhez képest baromi égő, hogy ezen a kapcsolatos keresztül nem vesz fel áramot a telefon."
kapcsolaton
-
JNashville
senior tag
Az első két bekezdés elég epic.
-
Lotusomega
senior tag
Inkább egy samsung b2100-as buli telefonnak mint ez
-
Ezt minek....Maradt sok alkatrész összedobtak egy ilyen gagyit?
-
riszter
senior tag
"Must have" érzés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest