Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• T. I.

senior tag

válasz Fred23 #443 üzenetére

Hát igen, az Xcover széria az eddig még középkategória volt mindig is. Talán azért,mert a durva körülmények általában munkakörülmények,amihez elég egy közepes spec. Ha meg kivételesen van az ember terepen, akkor meg elég egy rugged tok. De ezt gondolom, te is vágod. :) Én a mindenkori top SoC alá menni már nem igazán látom értelmét, ha az ember 3 évig akar 1 telót megelégedéssel használni. Ebben a N8S nagyon jól teljesít. Én még az akksival is teljesen elégedett vagyok, bár nálam nem fordul elő olyan, hogy sokáig töltő nélkül kellene megoldanom.
    Elsőként még bízom egy, a mostaniak közül kiemelkedő, SD888 vagy SD870-es Nokia kidobásában pl. év végén. (Tudom,csoda kategória).
    Ha az nem, akkor a legújabb Sony, Pixel vagy OnePlus (Oppo) esetleg Motorola flagship lesz a befutó... talán... de semmi kedvem egyelőre váltani. Ezt a biztonsági csomag szintet még jódarabig vállalhatónak látom.
    Mindenképp androidon maradok, mert a google ökoszisztémába vagyok beköltözve, semmi apple cuccom nincs. :B

Új hozzászólás Aktív témák