Új hozzászólás Aktív témák
-
lelkesb
újonc
Amióta március elején összeomlott a telefonom, azóta olvasgatom, amiket írtok, és azért ez elég elkeserítő... Komolyan nincs egy normális frissítés erre a hülye telefonra?
Azóta félre tettem egyébként a telót és a régi Vernee Thor-omat használom, amíg nem jön ki végre egy stabil frissítés. Pont ma gondoltam rá, hogy megpróbálkozom a márciusi frissítés feltelepítésével, de olvasva a tapasztalatokat...háát...nincs túl sok kedvem 2 naponta mentegetni a fotókat és attól rettegni, hogy mikor omlik össze a készülék.
A Nokiának egyébként már írt valaki ez ügyben? Jó lenne tudni valami hivatalos állásfoglalást a kérdésben részükről. -
lelkesb
újonc
Szia!
Sajnos velem is ez történt most a hétvégén. Annyira belassult a készülék, hogy rányomtam a frissítésre és azóta Android Recovery menü fogad...
Egyelőre tanácstalan vagyok a témában, mert Factory Reset-et nem szeretnék rányomni, ugyanis nagyjából 200 db fotó van a telefon memóriájában (tudom....le kellett volna pucolni...eddig így is történt mindig, de most annyira belassult, hogy mérgemben rányomtam a frissítésre és..).
A GSM szervizben azt mondta a szaki, hogy ilyenkor már esélytelen az adatok megmentése.
Ez tényleg így van, vagy esetleg érdemes adatmentéssel foglalkozó céget felkeresni?
Még garanciális a telefon, sőt még fél év van hátra a részletfizetésből a Vodafone-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest