- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaNokia
tag
Arra vagyok kíváncsi, hogy a hűtésre használt innovációvagy mi mennyire lesz hatékony.
-
AttilaNokia
tag
-
AttilaNokia
tag
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de engem érdekel, és az újraindítás se zavar. Nem az én tisztem eldönteni, hogy mi lesz a cég jövője. Igazság szerint nem is nagyon érdekel. Adok nekik időt, aztán váltok, ha nem tetszik a rendszer. A garancia miatt két évet még a legsanyarúbb terméktámogatás mellett is ki fogok vele bírni. Pár héten belül - az Android 8 megjelenése után - úgy is ki fog derülni, hogy mennyit ér a HMD és a Nokia.
-
AttilaNokia
tag
Akkor bízzuk az időre, míg választ kapunk ezekre a gyötrő kérdésekre. Ha nem akarnak magukkal pokoli módon kibaszni, akkor tartják magukat az ígéreteikhez, mert sokak szemében (az enyémben biztos) a folyamatos update volt a fő selling point. Ha ezt nem tartják, akkor rettenetesen csalódott leszek én is, és jöhet az iPhone. Nem kell a stressz. (Csak az drága, mint a dög, de legalább megbízható a vállalat.)
-
AttilaNokia
tag
A HMD főnök még júniusban nyilatkozott.
“What we are now committing (to) is that whenever a consumer buys a device, two years from that we will do the updates…”
-
AttilaNokia
tag
Az a jó ezekben a Nokia topicokban, hogy tök jókat lehet beszélgetni bennük a Xiaomi telefonok kiváló ár/teljesítmény viszonyáról.
Meg úgy általában az összes többi topicban is.
-
AttilaNokia
tag
válasz
enginev3.0 #47 üzenetére
Ma este fogják bemutatni Londonban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest