Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
hy. lehet volt már róla szó, de ahogy keresgettem nem találtam. szóval a kérdésem a következő. letörlődtek a memóriakártyáról a gyári cuccok amit adnak hozzá (többek között térkép). honnan tudom beszerezhetni magyar ország térképét? előre is köszönöm a választ. üdv
-
babati
aktív tag
már meg van. bocs de már nem tudom törölni.
egyébként leírom hátha valakinek kelleni fog: le kell tölteni egy programot aminek a neve Nokia Map Loader (fel kell hogy legyen telepítve előtte a Nokia PC Suite. A programot feltelepítve csak rádugjuk a telefont PC Suite módban a számítógépre (lehet kábellel is és bluetooth-al is), kiválasztjuk a nekünk kellő térképet és a download gombbal rátesszük a telefonunkra. Ennyi. További szép napot.
-
babati
aktív tag
válasz Gyomman #1302 üzenetére
üdv. hát szerény véleményem szerint: átnéztem az összes telefon tudását. a lényeges dolgokat emelném ki. viszont szép kis telefon, de sztem műanyag. (nekem hátrány)
Samsung: az umts miatt lehet választott ha igen gyakran netezel telefonon, bár ilyen készülékkel eléggé élvezhetetlen a netezés.
7230: kicsi színárnyalatú kijelző engem már a mai világban zavarna kamerája nem vmi nagy kunc ugyanúgy ahogy a samsungnak sem (fixfókusz miatt). szintén műanyag teló sztem (szintén hátrány nekem)
6303: igaz nincs benne umts, de az edge ezen a telón bőven elég 1-2 e-mailhez, stb.
kamerája oké, üzemidő nekem oké. lényegébe csak umts nincs benne. szóval mindent tud amit a többi, sőt... a telefon nagy része fém ami igen csak minőségi érzetet kelt és az esést is jobban tűri.nagyjából ezeket tudtam összeszedni így nagy septibe. remélem segítettem a választásban, bár egy ember véleményére ne alapozz
-
babati
aktív tag
válasz saltrocksurf #1364 üzenetére
igen van, hisz nekem a 9.10-esre írja hogy attól nincs újabb. (telenoros a teló)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest