- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vent
csendes tag
válasz
madarasz92 #1573 üzenetére
ja, így már tervez útvonalat. Viszont az az érdekes, hogy pár méter után kiírja, hogy az "az üzletbe való belépéshez csatlakozni kell az internethez. kiván most csatlakozni?" és persze nem akarok, rányomok a nem-re, aztán eltűnik az útvonal, és csak a sima térkép látszódik, meg mutatja, hogy hol vagyok éppen...
milyen üzletbe akar belépni vajon? -
Hammon Serra
senior tag
válasz
madarasz92 #1560 üzenetére
várom,hogy legyen már új frissítés.....
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1557 üzenetére
Pont innen szedte le ami nem mozog a telón.
-
madarasz92
őstag
válasz
madarasz92 #1555 üzenetére
Nézz meg itt találtam pár témát pillangosak mind ..
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6220-classic-themes_1599/1/?fi=1&kw=butterfly -
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1555 üzenetére
Ok!
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1553 üzenetére
Páromnak kell mozgó téma ami rózsaszín vagy narancssárga és pillangók vannak rajta.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1551 üzenetére
A neten mozgott, ahonnan le lett szedve.
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
madarasz92 #1540 üzenetére
én már alig várom.Néha fogja magát és elindul a nokia maps.már 40x újrapakoltam az 5.15-öt.1-2 napig jó aztán megbolondul.
Nem tudná nekem valaki elküldeni az ez előttit????????? -
kalló
aktív tag
válasz
madarasz92 #1533 üzenetére
Azt azért nem kell, smst kell küldeni valamilyen tartalommal valamilyen számra hogy lemond, csak el kéne olvasni azokat az smseket.
-
runner 125
nagyúr
válasz
madarasz92 #1529 üzenetére
Okéj, bár most sok időm nekem nincs elvinni, de igyekszem.
-
runner 125
nagyúr
válasz
madarasz92 #1521 üzenetére
Aha, de ennyit megy el az ÉN WM-om is, amivel napi szinte több órát Wifizek, telefonálok, stb.
Barátnőm nem használja annyit, ezért is gyanúsan kevés nekem ez az idő. Rákerestem itt a topikban az üzemidőre, egy tag állítása szerint neki is szar volt az akksija, és tényleg kicserélték.Noh valamikor beviszem témobilba.
Köszi.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #1522 üzenetére
Mi van vele?
-
runner 125
nagyúr
válasz
madarasz92 #1518 üzenetére
Akksival kapcsolatban; mint írtam bnőmé a készülék, nekem eddig 1 Symbian-om volt, azóta egy se.
..szal nem ismerem ezeket, de az akkuidőre panaszkodik, h 1,5-2 nap..
?
Nem lehet, h hibás?
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
válasz
madarasz92 #1516 üzenetére
Jaja, gondoltam rá, h le kellene kicsinyíteni, csak fura volt h fent és lent is hagyott 1-1 csíkot...
Noh köszi.Üdv.M
-
rekid
addikt
válasz
madarasz92 #1513 üzenetére
megvan a bibi.
Külön nezi a sim és a telefonon levo uzik szamat. A sim tele volt. azert villogott.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #1498 üzenetére
Jól tudod...
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #1459 üzenetére
Ja.
Pedig mostanában sokat vagyok úton elég saok embernek van 6220c-ja. -
csegu
csendes tag
válasz
madarasz92 #1455 üzenetére
Biza nyöszörög, de engem 6 hónap után már nem különösebben érdekel, megszoktam...
Nokia szervizben megrendelték gariba az új akkufedőt 2-3 hónapja, de még nem ért ide (pedig csak megyeszékhelyen vagyunk). Most már nem is érdeklődöm miatta. -
kalló
aktív tag
válasz
madarasz92 #1440 üzenetére
köszi mentést megcsináltam de az updateval ráfáztam mert turbosimmel használtam a telót és frissítés után már nem ment
-
DJTJ
tag
válasz
madarasz92 #1416 üzenetére
Nekem is tökéletesen megy az 5.15-el
Egyébként ami a legjobban tetszik benne az a GPS, felraktam rá egy garmint és le a kalappal előtte
-
Lee83
csendes tag
válasz
madarasz92 #1421 üzenetére
Köszi!
Inkább vezetékesre gondoltam, meg kicsit drága is, de ez is meggondolandó...
Léptetni lehet vele a zenék közt? -
Hammon Serra
senior tag
válasz
madarasz92 #1416 üzenetére
PL.
Folyamatosan elindítja a nokia mapsot.Hiába töröltem ki az összes hozzáférési pontot.Már a nokiábval is beszéltem ők sem tudják mi a gond.A gomb nincs beragadva sehol.A fényképezés lassú lett.kép készítése után nehezen reagál az újabb kép elkészítésére.
És még megannyi apró idegesítő gond van vele, ami eddig nem volt.............. -
mtibi00
tag
válasz
madarasz92 #1379 üzenetére
Dee! Le lehet némítani egy progival, a multkor olvastam vhol!
Már meg fogom keresni és kipróbálni, ha megtaláltam szólok -
Hammon Serra
senior tag
válasz
madarasz92 #1367 üzenetére
Szia!
05.15.c01.01
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #1243 üzenetére
Múltkor azt írtad,hogy kicseréktetted a Tmobillal és az követően nem recseget sehol.
Most meg ?
Mi a bajod mostnával a telóval?
Már megúntad mi? -
csegu
csendes tag
válasz
madarasz92 #1224 üzenetére
Nem érzem hiányát frissebbnek, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e valami észrevehető különbség a 3.23-hoz képest.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1178 üzenetére
Nokia szervíz vagy Tré? Mi volt a baja ami miatt a belét cserélték?
-
Ronny3
aktív tag
válasz
madarasz92 #1145 üzenetére
Szia.
ne keverjük össze a raktárkészletet a szervíz javítással!
A T-Mobile nagy raktárkészlettel rendelkezik és sokkal könnyebben adnak új tartozékot cserébe , mint a Nokia!
Viszont a Nokia gyorsabban szervízelteti meg a telót a küldési út rövidebbsége miatt!A T-Mobile szinte minden esetben tovább küldi javítani az okos telefonokat, jogosúltsága csak a fő nokia szerviznek van javításra, ezért felküldik a telót oda!!!!
Az bizony a T-Mobile bevonása miatt több hét, de min 2 hét és lehet 3 hét is.
Ha közvetlen a Nokia valamely szervízében adod le a telót JAVÍTÁSRA akkor megjöhet 1 hét alatt is!!!!!!Nem fos teló a 6220c , sőt szinte semmi baja nincs közel 1 éve ezt használom!!
A Nokia telók közűl a legjobb xenon vakuval rendelkezik!!!!
Stabil teló és nem lassú, sőt szinte a leggyorsabb okos teló!!!!az akku meg érdekes helyzet.... de azt másnak írom le..
Hali
-
SANYA28
tag
válasz
madarasz92 #1145 üzenetére
Hát Te tényleg megszívtad.Én biztos kérnék egy újjat, hátha adnak.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1130 üzenetére
Nem kompatibilis vele.
-
mtibi00
tag
válasz
madarasz92 #1130 üzenetére
Ez biztosan műkszik is benne, mert elég jónak tűnik ?
Köszi a segítséget -
mtibi00
tag
válasz
madarasz92 #1124 üzenetére
Tudom hogy van újabb garmin , de nekem ez is megfelel.
Egyébként köszi azt az oldalt -
mtibi00
tag
válasz
madarasz92 #1110 üzenetére
Az is jó headset! Mennyire vagy megelégedve vele, jól adja vissza a baszzust és hangosan szól?
-
mtibi00
tag
válasz
madarasz92 #1107 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek
Még egy kérdés hogy amiket csinálok fényképeket azokat miért nem a gelériába menti el? Csak a fájlkezelőbe tudom megnyitni a képeket -
Magic
tag
válasz
madarasz92 #1078 üzenetére
Garisnak - garis marad, de azért kereshetnél valami lakást a szervíz közelében, mert az utazás is költség szervízig
-
csegu
csendes tag
válasz
madarasz92 #1055 üzenetére
Uh, az durva!
Engem zavar a recsegése/nyikorgása, a W810-em 2 év után is teljesen csendes volt.
Remélem, a hátlapcsere megoldja. -
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1047 üzenetére
Mi az az "ok helyen lehet kapni"????
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1044 üzenetére
Viszont a nagykerekben a Photo Hallban és a Mediában nem lehet kapni. Kifutó modell, minden hol ezt a választ kaptam.
dddd4: "Dehogy kiifutó, még nem is lehet ok helyen kapni" Fogalmazásbeli gondokkal küszködsz! Nem értem amit írtál. Ha sok helyen nem lehet még kapni, akkor magyarul nem rég jelent meg. Te ezt írtad.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1037 üzenetére
Akkor nekem miért 3.46-os van rajta, ha a 3.23-as a legújabb szerinted???
Meg van a Ts-ben web n walk ikon meg mobiltv. Be és kikapcsnál a Ts animáció jelenik meg, meg temail van az üzeneteknél. Persze ezt lehet törölni.
Így néz ki egy pontos tájékoztatás a kérdésemre.Suhi: a gépre dugva legyen egy bluetooth, a telón meg legyen bekapcsolva. A gépi bt-al vagy a telón keresd meg egymást. Ha egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz, akkor neked nem okosteló kell.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
madarasz92 #1030 üzenetére
"műkszik" --> mükszik
-
Suhi
csendes tag
válasz
madarasz92 #1031 üzenetére
semmi.
Az hogy lehetne megoldani amikor egy a telefonnal készített videót megnézek a gépen akkor ne vízszintesen hanem függőlegesen jelenítse meg a videót(a videó függőleges helyzetben készült)?
-
csegu
csendes tag
válasz
madarasz92 #1008 üzenetére
Mesélj ám majd róla, h milyen, mik a tapasztalataid vele!
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #997 üzenetére
Azért kérdezgess az N95 8gb topikban.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #993 üzenetére
Ha nem kell xenon vaku és kis méret,hanem a nagyobb kijelzőre, wifire, és a 3d gyorsításra hajtasz,akkor igen.
Én személy szerint ajánlom a cserét.Szerintem még mindig az N95 és társa az N95gb a csúcs a nokiánál.
Sajnos tapasztalatot nem tok mondani az N95 8gb-ról ,mert nekem csak sima volt.
Üdv. -
zoli3
csendes tag
válasz
madarasz92 #988 üzenetére
Szívesen.
-
zoli3
csendes tag
válasz
madarasz92 #986 üzenetére
Tényleg írt nekem
Én meg válaszoltam
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #984 üzenetére
Zoli 3-at kérdezd! Nekem is segített. Biztos segít neked is!
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #978 üzenetére
Jó neked!Nekem már lassan fél éve megvan, vannak azért apró karcocskák rajta.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #973 üzenetére
Köszi szépen.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #970 üzenetére
Jó ez egyenlőre.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #966 üzenetére
És ezt rendszeresen csinálja vagy most először?
-
sekli
addikt
válasz
madarasz92 #962 üzenetére
rosszul tudod, korábban is rosszul írtad, mikor az N95-öt hoztad példaként, a giroszkóp egy hardware-elem (mind a GPS, vagy a WiFi rádió) és ez nincs a 6220C-ben, N95-ben kezdetektől fogva volt giroszkóp, használta is a képernyő elforgatására, a későbbi fw csak azt engedélyezte, hogy más alkalmazások is használhassák...
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #958 üzenetére
Tudsz valami jó gikroszkópos progit,hogy elforduljon a kijelző?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #956 üzenetére
a ZENELEJÁTSZÓNÁL.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #949 üzenetére
Hangerőhatásnál észre vettél valamit?Mert én semmit.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #945 üzenetére
Nem ide tartozik,de mivel megkérdezted.(remélem nem moderálják) Elég jó hangosabb,mint a 6220-nak.Meg hát sztereó is.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #943 üzenetére
Ezért az elég szégyen,hogy egy 3éves modell porig alázza hangzásban az összes symbianos nokiát amik jóval felettet vannak árban.Még talán az N95 van legközelebb hozzá .Úgy magába a 6220-nak sincsen rossz vagy halk hangja,de hát a 6233 mellé téve bizony fordul a kocka.
-
csegu
csendes tag
válasz
madarasz92 #935 üzenetére
Tehát akkor, ha jól értem, a T-mobilos telódat vitted be egy hivatalos Nokia szervízbe, és kicserélték a házat?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #933 üzenetére
Lehet,hogy nekem is le kéne cserélni...
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #931 üzenetére
Na,akkor mégis meg vagy elégedve a 6220c-al?Vagy sem?
-
csegu
csendes tag
válasz
madarasz92 #923 üzenetére
Én tegnap este próbáltam a T-s telót 3.23-ról újabbra frissíteni, de azt írta ki, hogy nincs újabb verzió, vagy a szolgáltató nem engedélyezte azt.
Ház: az enyém is nyöszörög, a T-mobilos házat is kicseréli a márkaszervíz?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #921 üzenetére
Az lehetetlen,hogy nem engedi!Egyik barátomnak is 6220c-ja van és neki is Tmobilos és neki 3.46-os van rajta.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #919 üzenetére
De 3.46-ot már felengedi.Csak a legújabbat nem(a 4.13at)Neked meliyk van fenn?
-
zoli3
csendes tag
válasz
madarasz92 #884 üzenetére
Garmin XT 5.00.40-et kártyaolvasó nélkül telepítettem fel és MŰKÖDIK, akkor ezt hogy csináltam...biztos elrontottam valamit ha sikerült...
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #884 üzenetére
Na és pontosan hova építették a Gps vevőt?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #841 üzenetére
Jó lenne,az N95-nél is a végén tették bele.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #837 üzenetére
1,5 giga?Az már sztem az egész világ térképe.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #834 üzenetére
MAJD ESTE legyél fenn msn-en!Ott beszélünk.Ha van időd,akkor majd átküldöd?
-
sekli
addikt
válasz
madarasz92 #822 üzenetére
jó ez, én is ezt csináltam a 6120C-vel, míg meg nem találtam, hogy hogy lehet kikapcsolni legalább néma módban..., egy rejtett rendszerfile-t kellett átírni, gondolom itt is hasonló...
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #807 üzenetére
Nagyszerű.Az azért kicsit fura,hogy valamikor 10-mp alatt megtalálja a műholdakat,máskor meg perceket kell rá várni.Sztem ez a helytől függ.De nagyszerű.Amúgy.Ebbe biztos jobb a 6220c-mint az N95!
-
válasz
madarasz92 #811 üzenetére
Szerintem nem sokan tudják programozni,szvsz a legtöbben e-bayen keresztűl kínából rendelik.
-
válasz
madarasz92 #809 üzenetére
Az volt az első hogy megkérdeztem,de mindenki mást mond.álítólag az új softokban már van védelem a ts ellen.Mindegy megrendeltem,régi trés softal remélem jó lesz.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #788 üzenetére
Hali Madarasz!Ma este legyél fenn msn-en hozzák az öcsémék a kártyáolvasót.Már remélem jó lesz.
-
Deelay
csendes tag
válasz
madarasz92 #782 üzenetére
Igaz nekem még nincs meg a teló de jövő héten már biztos meg lesz és jólene rá Garmin. Megkérhetnélek hogy elküldöd nekem is?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #782 üzenetére
Én nekem fenn volt,csak hát véletlenül kitöröltem.Még egy barátom tette nekem fel simán.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #779 üzenetére
Válaszok is mentek.Majd felveszlek.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #773 üzenetére
Mégegyszer ment.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #770 üzenetére
Pedig a 3.46-ot még a Tmobil is engedi.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #768 üzenetére
Már a 3.46ra sem engedi?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #764 üzenetére
ENIYMET?Made in hungary.(Magyarország)
-
bleró
tag
válasz
madarasz92 #753 üzenetére
Sajnos igen van hátránya a függő telónak.A soft frissítések általában sokkal később mennek fel a függő telókra.Meglehet oldani a product kód átírásával a dolgot de akkor ugrik a gari.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #762 üzenetére
Jó lenne nem?Lehet máshol jobb előlapot gyártanak hozzá.
-
csegu
csendes tag
válasz
madarasz92 #753 üzenetére
Köszi!
Na még alszom rá egyet, és holnap minden kiderül. Ha belevágok, akkor meg úgyis jövök még, biztos lesz kérdésem.
Díjcsomagban ahogy néztem, elég lesz nekem az Eco. Nagyon keveset telefonálok. A SE W810-emet (amit amúgy imádok) is csak a 6220 beépített gps-e (mániám, hogy kell ilyen) és a kedvező ára miatt cserélném le.Ja és mi van még a dobozban t-nél?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #749 üzenetére
Na annyi már tényleg minek?Nekem 1gigás van benne és csak félig van tele.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #743 üzenetére
Kíváncsi vagyok,hogy milyen gyorsan viszi a 4 gigásat vagy a 8 gigást?
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #730 üzenetére
Nem, nekem már eleve benne volt.(amikor már megvettem)
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #727 üzenetére
Egyetértek.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #719 üzenetére
Általában igen,csak azért mondom,hogy ezt mostanában vezették be,hogy 2év garit adnak egy telóra,családba vett valaki L700at még év elején 2 év garit adtak rá,de még én 2007 májusában vett Nokia 6233 mom-ra csak 1év garanciát adtak.De a 6220 classic viszonylag új telefon a Tmobil-nál,ezért feltételezem 2év garanciát vállalnak rá.De ez csak az én feltételezésem.Meg aztán én nem a Tmobilnál vettem.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #710 üzenetére
Igen nem túl erőssége a telónak.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #708 üzenetére
Nincs vele semmi,csak majd ha karcos lesz,akkor kicserélem.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #693 üzenetére
Köszi majd beruházok egyre.Holnap lesz egy hete,hogy nem töltöttem és csak 2csík ment le!
Akár elhiszitek akár nem. -
madarasz92
őstag
válasz
madarasz92 #691 üzenetére
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #689 üzenetére
Mondom,hogy nem sok újitás kapott a teló!
Lehet,hogy hülye kérdésnek hangzik,de ha veszek hozzá átalakítót akkor bármilyen fülessel megy?Ezt a résézt sosem értettem. -
sekli
addikt
válasz
madarasz92 #686 üzenetére
szerintem a programnak semmi köze ahoz, hogy mennyi idő alatt talál műholdat a GPS...
egyébként meg tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, akkor nem kell egymás után hármat írnod...
-
sekli
addikt
válasz
madarasz92 #682 üzenetére
miért találna hamarabb jelet...?
-
clouse
csendes tag
válasz
madarasz92 #663 üzenetére
igazad van. Inkább körülnézek hogy mi mennyi-hogyan stb. De a 6220c mindig az elsők között van és lessz.
-
nokia párti
őstag
válasz
madarasz92 #664 üzenetére
Hali hali!Én is használok (6220 classic) mellett már lassan 2éve Nokia 6233at.Olyan hangja van,hogy az valami elképesztő.Bármelyik telefont leüvölti szvsz,pedig már egy 3éves modellről van szó.6210 navi nekem is volt,nagyon hajaz erre a külseje.Abba a Gpsre figyeltek oda 6220nál meg a kamerára.Meg ugye egyik felcsúsztathatós másik meg hagyomásnyos.5800rá-ról olyanokat hallok,hogy meghibásodik a hangszórója.Hát nekem így biztos nem kéne.De sokkal jobb,sztem,mint a z Iphone.
Még annyit azért,hozzá tennék,hogy a 6220 c se halk egyáltalán sőt hangos.Mondjuk ahhoz képest,hogy ilyyen kis hangszórója van,meg múanyag az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest