Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
Más nagy dobás?
E71 jöhetne jó áron.... -
ZoliM@ster
aktív tag
Újabb fordulat.A T-Mobile valószínűleg a közeljövőben nem fogja forgalmazni az 5730-ast, mert az E75 is ilyen és most más nagy dobásuk lesz
Tehát aki vásárolni szeretne belőle, az függetlenül teheti majd meg 
-
AMD Power
titán
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
Mennyit bír az aksi.. fingom nincsen...
Nekem ezt eladni kell. De eddig aki megnézte nem volt tőle elájulva. -
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Esetleg tudnál egy rövid leírást is adni?Pl. mennyit bír az aksi milyen az anyaghasználat, mennyi érzékenyek a gombok, milyen a kijelző, a füles stb.Várnék egy ilyen leírást, mert jövőhéten már megvenném, de nem szeretem a zsákbamacskát
Szeretném, ha tudnék róla mindent, mégis csak 80k-t szeretnék érte kifizetni.Esetleg ha megtudnád mondani, hogy a Mobilarenától várható-e teszt a telefonról!Köszönöm a segítséged előre is!
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére

De gonosz vagy...

-
-
footy
addikt
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
Remélem jó áron mérik majd...
Gondolom kb az 5800 körül vagy inkább kicsit fölé lesz kalibrálva az ár -
ZoliM@ster
aktív tag
Arról esetleg lehet érdeklődni, hogy a Mobilarena mikor szándékozik tesztet közölni a telefonról?Nagyon érdekelne egy átfogó, kiveséző teszt róla, hogy megvegyem-e vagy sem

-
footy
addikt
Nem tudja valaki lesz a T-nél ez a telefon?
AMD Power:
Mi a baj a billentyűzettel? -
AMD Power
titán
Ez a billentyűzet valami botrány. Elég gagyi lett bár SMS-t nem rossz írni vele.
-
ZoliM@ster
aktív tag
1 hét alatt máris közel 15k-t jött lentebb az ár, tehát realizálódni látszik ez a 80ezres ár, ami a tudását nézve szerintem nagyon korrekt ár

-
ZoliM@ster
aktív tag
Hát 80 MAX. 70 alá biztos nem fog menni, hisz az 5800 is megállt 70-nél.Azt belátom, hogy azért még érdemes vele várni, de szerintem én egy hónap múlva beújítok egy ilyet

-
krrisztii
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy mikortól kezdik el haza szolgáltatok is forgalmazni a telót?? Köszike -
Dé
aktív tag
Jól néz ki + xpressmusicos+ qwerty billentyűzet + gps + wlan...
Mikell még
az árát viszont mérsékelhetnék 1 kicsit
-
<NewL>
addikt
válasz
RandomGosu
üzenetére
Ezt ,hogy nem lehet erteni?

Pl.:ha telefonalni szeretnel beutni egy szamot akkor milyen jok a szamok. Utana szettolod ,letoltod a maileket es valaszolsz a qwerty-vel.;)De lenne egy kerdesem. Eddig nem lattam az e75os hirekben,h lenne 3d-s gyorsitas. Ebben meg benne lesz?

-
Ricardo
titán
Jó ötlet egy qwerty-s "zenefón". Bár én feleslegesnek tartom a két billentyűzet párhuzamos jelenlétét, de sokaknak bejön. Az E75 Az "üzleti" megoldás erre a formára, ez meg a fiatalokat próbálja meghódítani.
-
RandomGosu
senior tag
nem értem hogy ha már van qwerty akkor minek ide gombsor...

-
törölt tag
hát kövezzetek meg, de nekem ez a teló nekem nagyon bejön...

jó lenne következő telefonnak mondjuk decemberben
-
Z-o-t-y
tag
Sztem logikus egy Zenei modellt qwertyvel ellátni, zenei modellt fiatalok vesznek, és sztem a legtöbb sms-t is ők küldik, tehát itt meg is van a célközönség, csak sztem ez kicsit drága lesz, és nagy, de jó.
-
TheDragon007
senior tag
A lilából kettőt, most!

-
Jadro
veterán
Ez tudásra tényleg ugyanaz mint az E75. Mondjuk az E75 gondolom minőségibb lesz de drágább is. Szerintem azonos tudással is van keresnivalója ennek a készüléknek. Van akinek ez jön be, van akinek meg a másik. Lehet választani.
-
olanor
tag
Nah asszem elkészült az én számomra tökéletes telefon.

-
Nem igazán értem,h mi értelme egy zenetelón a QWERTY gombsornak

-
GALARDO
addikt
Jó kis teló!

-
FID
őstag
Bár én sonyericsson függő vagyok, de ez kinézetre tetszik nagyon! Bár nembirom a nokia menüt meg egy nokia sem szolt eddig ugy mint 1 drc hangzással megáldott walkman.
De ez jó! -
David75
őstag
Na hát ez már mindennél viccesebb.Ez annyival tud többet az e75-nél hogy nem 4 hanem 8 gigás kártya jár hozzá,meg a zene gombok.Ennek mi az értelme???? Jövőhéten meg legyen olyan hogy n57 csak abba beépítve legyen a 8 giga memória.És akkor mind a zenetelefon hívő nokiások mind az üzleti e sorozatosok mind a highend szerető n sorozatosok használhatják gyakorlatilag ugyan azt a telefont

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát aki vásárolni szeretne belőle, az függetlenül teheti majd meg 
Nekem ezt eladni kell. De eddig aki megnézte nem volt tőle elájulva.
Szeretném, ha tudnék róla mindent, mégis csak 80k-t szeretnék érte kifizetni.Esetleg ha megtudnád mondani, hogy a Mobilarenától várható-e teszt a telefonról!

(
)

Meg úgy cuzámmen mindennek...