Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Hi!
Vkinek lenne esetleg eladó 5630 ha jár erre vki?
Csakis szép, megkímélt állapotban érdekelne!
Kösz! -
sandorp9
csendes tag
Hali, valaki olvassa ezt a fórumot még? Kérdezném, hogy átlátszó gumitokot/buboréktokot vagy mit tud valaki ehhez a telóhoz? Előre is köszi!
-
garga pista
őstag
válasz
Thunder86
üzenetére
Szia!
Én nem szoktam mindig kikapcsolni a bt-t, van hogy több napig bekapcsolva marad, de így alapvetően nem csökkenti sokkal az akkuidőt (de nincs bt-s fülhallgatóm), de ha nem wifizel vele, meg nem használod a 3G-t, akkor szerintem 2 napot fog bírni az akku, jó esteben 3-at. Új akkuval megvan a 3 nap.
-
Thunder86
tag
Sziasztok! Remélem valaki még néha ránéz a topicra...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek tapasztalata arról, hogy Bluetooth használat mellett mennyi az akkumulátor kapacitása?Kb. 7-8 órás BT használtról lenne szó kb 30-40 perc aktív beszélgetéssel.
Köszönöm előre is a tapasztalatok megosztását.
-
lindermen
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Nekem se működött már rajta egy ideje...
-
garga pista
őstag
Sziasztok! Valakinek működik az N-gage ezen a telefonon? Nekem maga a program nem volt rajta alapból, azt feltelepítettem, de ha játékot akarok telepíteni, akkor azt írja, h corrupted file, delete now? ... Van erre megoldás? Wifi-n keresztül demo változatot se tudok letölteni a programmal, azt írja, hogy conneciton error (holott jó a wifi 100%)
-
Saskakas18
tag
esetleg valami más? vagy valamelyik program?
-
Saskakas18
tag
válasz
kaktusztea
üzenetére
Próbáltam, de csak visszaállítja a telefont... A biztonsági kódot viszont megint kéri... Ami nem 12345- sajnos

-
kaktusztea
tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Találtam egy ilyet reset-re:
Gyári reset:
kikapcsolt állapotban: * + 3 + hívásindító gomb + bekapcsolás
(esetünkben hívás vége).
Addig kell őket egyszerre nyomva tartani, míg be nem jön a nokia felirat.Másik reset:
*#7370# -
lindermen
senior tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Akkor szervíz. A nokia üzletekben általában korrektek.
-
formax
tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Nincs ötletem, nem vagyok szakember. A goggle-ba az imei security master nokia szöveget beírva, állítólag már az első találat használható.
-
formax
tag
válasz
kaktusztea
üzenetére
Nem-nem, alapból 12345 a biztonsági kód, (gyári beállítások visszaállításánál kérte már, és ez volt).
-
Saskakas18
tag
válasz
kaktusztea
üzenetére
0000-la sem jó

-
kaktusztea
tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Úgy emlékszem alapból 4 nulla...
0000 -
lindermen
senior tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Esetleg hard resettel. Vagy nem kér kódot utána, vagy a gyárit be lehet neki ütni (12345 asszem). Előtte várj, talán vki tud jobbat.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok.
Elfelejtettem a biztonsági kódomat. Tud valaki segítséget, hogy mit kellene csinálni???
Tennék be egy másik sim-et de nem engedi, mert kódot kér, amit elfelejtettem.
Segítséget előre is köszönöm !
-
formax
tag
válasz
sanyka05
üzenetére
Szerintem kérdezd meg az E52 fórumban ugyanezt, az sokkal jobban pörög, több hozzáértő is van (csak kérj elnézést az OFF-ért, biztos fognak segíteni). Az E52 és az 5630 nagyon hasonlít egyébként, ami ott működik, több mint valószínű, hogy itt is fog.
-
sanyka05
csendes tag
sziasztok nekem olyan gondom van, hogy az5630-amat elcsesztem szoftverikusan...
frissiteni akaram a rendszerèt, es nemsikerult olyannyira, hogy màr be sem kapcsol a telefon... es mikor rà akarom csatlakoztatni a gèpre, akkor be sem ad semmit a gèp sem.... hallottam olyanròl hogy szèt kell ahoz szedni a telefont, ès valami èrintkezokon keresztul tudnak belenyulni a telefon "AGYÀBA"... ha van valamien màs megoldàs amivel helyre lehet àllitani, akkor nagyon megkoszonnèm... -
formax
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
A családban már 2 Androidos telefont is vettem, de még mindig nem nagyon akaródzik leváltani az 5630-amat, a mindennapi használatra teljesen megfelel, pedig netezek is, fényképezek is, mailezek is (Wifin).
Ha váltanék, nekem is a Motorola Defy+ tűnik jelenleg a legmegfelelőbb választásnak. -
trohak
csendes tag
-
trohak
csendes tag
Jó kis teló ez, szerintetek miért forgalmazták olyan kevés ideig, és miért nem volt valami népszerű?
A procija valódi újdonság volt, meg az árához képest nagyon jó kis teló volt.
Ma mennyit ér kb egy 2009 decemberi telenorfüggő 5630 minden tartozékával? -
formax
tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit, végre frissült a Magyarország térkép, az M6 már Pécsig megvan. Az Ovi alkalmazásból lehet pl. frissíteni.
-
lindermen
senior tag
Nokia szervízben. De otthon is meg tudod csinálni, nokia software updater-rel (nsu).
Ja és magyar, persze. A nokia honlapján tudsz rákeresni, hogy neked is kijött-e, mert a függő telefonoknál a szolgáltató is belenyúlhat a szoftba. De szvsz a legjobb ha beviszed vmelyik nokia szervízpontba, ha garis ingyen megcsinálják! -
lindermen
senior tag
Nekem feltettek egy újabb szoftot, a 13.009-est. kicsit még gyorsabb lett a telefon.
-
RootRulez
félisten
Srácok, amúgy ehhez milyen kártya van gyárilag?
-
Leszedtem, feltettem, aztán úgy döntöttem, így már nem éri meg a frissítés, a teló 99,9%-os.
A hackelhetőség már nem nagyon érdekel; amúgy is van sok virágboltos progi, ami szignózott és feltelepül. Meg már szinte semmire nincs szükségem azokon kívül, amik beépítve is megvannak.
A következő lépésem az lesz, hogy leszedek róla pár játékot, mert a telómemórián van max. 20MB helyem, és ez nagyon kevés.
-
Készülök frissíteni a szoftot wifin a legfrissebbre, most a 011.020 van. Aki esetleg ezt látja: miben jobb ettől a legfrissebb? Engem egyedül az zavart eddig, hogy a youtube-videókat a flashplayerrel nem lehet kitenni egyből teljes képernyőre, meg kell várni, amíg betölti az egész számot. Meg néha olyan is volt, hogy ahogy háttérbe került egy szám, egyből el is hallgatott; de ez ritka. Szinte tökéletes a teló. A jpg-tömörítés mértékén esetleg nem változtattak a képeknél?
Remélem, akku bírni fogja, nem tudom, meddig tart a folyamat. Up a topiknak!
-
RootRulez
félisten
-
csabám
addikt
Sziasztok. Működő office programot keresek erre a telóra. Tudna nekem valaki segíteni, ha szépen megkérem rá?! Köszönöm előre is.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mivel tudom alapra tenni a telefont? Azaz abba az állapotba állítani, amikor kijött a gyárból...
Köszi: RR
-
-
-
RootRulez
félisten
Intenziv wifi közben melegszik. Ez mist a wifi miatt van vagy azért mert folyamatosan a kezemben van?

lehet hülye kérdés, de észrevettem...
-
-
lindermen
senior tag
Feltettem egy villanós progit. Elvileg ehhez való verziót töltöttem le, viszont telepítésnél is figyelmeztetett, hogy nem kompatibilis, plusz a progi menüje olyan, mintha érintéssel lehetne irányítani. De az opciók funkcióval elő tudom hozni a lényeget, s múkodik

-
lindermen
senior tag
válasz
Scooter86101
üzenetére
Mármint, hogy ott nem a megfelelő beállítást adnák meg?
Egyébként melyik szolgáltatónál vagy? -
lindermen
senior tag
válasz
Scooter86101
üzenetére
Szia! Szerintem a szolgáltatód topikjában érdeklődj, úgy hamarabb célt érsz. link
-
Scooter86101
tag
Sziasztok valaki nem tudna nekem valahogy mondani vagy adni egy internet beállítást mert nagyon nem tudok netezni a telóval hiába előfizus vagyok .. Válaszokat előre is köszönöm ...
-
Ha van valakinek jó CorePlayer-e, kérem küldje el nekem mélben! Címem az adataimnál.
-
-
ZISTEN
csendes tag
vettem bele 1 BL-5ct-t simán jó bele csak a hátlap kicsit nehezen megy rá.
meg ez ugyan olyan akku mint a gyári csak Hungary van rajta,ami gyárilag volt benne az kinai. -
Elégedett vagyok vele így is. Ennyi pénzért ez volt a legjobb vétel. Az N82-ben a gsmarena szerint "3D Graphics HW Accelerator" van. Ez tehet szerintem a 30fps-ről a szoftveren kívül. Meg a procija is duál, ha nem is 600-as. ( Azért azt hiszem, John Carmack például tudna írni a csapatával az 5630-ra is egy olyan videó-szoftot, amivel menne a 640x480 30fps-el. )
Ma vettem memkártyát: 4GB Class 6, és csak 2500 HUF volt. Adtak hozzá egy SD-adaptert is.
-
akos3
addikt
Nem tud többet. olyat kellett vna venni akk ami 30fps-es. Ez ennyi, nem lehet vele mit kezdeni, így csinálták meg. Nincs összefüggésbe a MHz-el.
Hálózatalapú meghatározás persze pénzes, de nem tom mennyi adatforgalmat generálhat, még sose csináltam mert az enyémben van GPS. -
Ott még nem tartok. Alap dolgokat és válaszokat keresek a telóval kapcsolatban. Például hogy az Alkalmazásoknál van egy olyan, hogy Hely, ahol be lehet kapcsolni a hálózatalapú helymeghatározást -na most egy Domino csomaggal bíró illetőnek ez mit jelent? Elképzelhető, hogy ingyen van, vagy fizetni kell érte -s ha igen, mennyit? Vagy: egy 600MHz-s procnak többet is tudnia kéne, mint 640x480 15fps. Egy N82 ezt a felbontást 30fps-el csinálja 369-es cpu-val. Nem lehetne erre az 5630-ra valami olyan videófelvevő-progit találni, ami legalább azt tudná, amit egy N82?
Töltő és adatkábel együtt 4k felett. Nagyon megérte 17-ért a telóm töltővel és adatkábellel.

-
Színtónust állítani hogyan lehet a fényképezőben? Lehet -e egyáltalán? Mert csak a videónál jelenik meg.
-
-
Holnap jön a memkari-vétel.

A telómon a 011.020 ( 26-Apr-2009 ) szoftver van, alatta pedig kiírva: Legutóbbi frissítés - Nincs frissítve. Szóval szerintem lehetne. De nincs semmi baj vele. Fényképező, wifi, youtube... -minden klappol. Ha frissítenék WLAN-on, talán azt kockáztatnám, hogy valami gebasz lesz.
Nem tudtok egy olyan oldalt, ahol le van írva ehhez a telóhoz a különféle fw-ek tulajdonságai, mármint az, hogy miket és milyen javításokat tartalmaznak? Átnézném.
-
Megvettem!!! Külsőleg kissé leharcolt, tipikusan zsebkopott, de állatian gyors, hangosan és tisztán szól rajta a zene egy régi JVC fejhallgatóval, szóval elégedett vagyok. Kajálok, aztán átnézem menüről menüre. Ebben a hidegben kissé átfáztam. 17K volt, amihez járt egy töltő és egy adatkábel is, de memókártya nem. Szerintem szuper vételt csináltam.
-
Ezt jó tudni.
Pont nagy telóvadászatban vagyok, ez az 5630 az egyik fő kiszemeltem, ráadásul nagyon olcsón lenne is most egy ( -használt, külsőleg leharcolt, viszont csak 17K ! - ), de nem szeretnék olyan telót, amit minden második nap tölteni kell. Tényleg nincs hozzá nagyobb gyárilag kompatibilis, nem utángyártott akku? Ami például a Nokia 2700-ba való, ebbe biztos nem megy bele? -
akos3
addikt
Jó pár éve vettem még az akkor telefonomhoz (N70) egy utángyártottat, mert megelégeltem, h szűk 2 napot bír ki a gyári (1,5 év körüli vt már, lehet öreg vt). Nah az utángyártott ami vadi új vt persze, 1 (!) napot sem bírt ki! Vettem ezután egy gyárit. az eleinte 4 napot birt ki (ez is jelentős javulás), majd egyik este "kisült" vhogy, és onnantól kezdve 7-8 (!!!) napokat bírt ki! Hihetetlen vt, de igaz!

-
Most találtam: nagyobb akku
Szemezek ezzel a telefonnal, de a fixfókuszos fényképező kicsit visszariaszt. Rakna be valaki pár jól sikerült képet?
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
Ami azt illeti megszaporodtak a mentett wifi hozzáférési pontok a listámban és sok van, amit talán az életben nem fogok többet használni. Hogy lehet ezt a listát kigyomlálni, esetleg törölni?Köszi: RR
-
formax
tag
válasz
albiosz
üzenetére
ÍME a távvezérlő (Nokia ad-54). Szétszedhető, így használhatsz másik fülhallgatót is. Van rajta egy zár is, ami letiltja a gombokat, kivéve a telefon felvevő gombot.
Jól néz ki, de "vakon" elég nehéz kezelni, ráadásul a felvevő gomb hosszú megnyomása elindítja a hangvezérlésű telefonálást, így a ruhára csíptetésnél leállítja a zenét, és bejelentkezik a telefon, hogyaszongya: "nincs talaalat" (vagy van, és felhív valakit...). -
albiosz
őstag
Köszi, használtam keresőt én is.

Az a baj, hogy sok helyen kint van még a kínálatban, de valójában már nem rendelhető. A másik eset, hogy mondjuk van rá 6 hónap garancia, ami nem meggyőző.
Levelezek már pár üzlettel, hátha találok egy rendes 2 év garisat.
Egyébként mennyire hangos? Igaz az, hogy zenemobilhoz képest halk és odaverik más gyártók nem zenés mobiljai is hangerőben?
-
albiosz
őstag
Szia!
Ha nem titok, akkor megírhatnád hol veszed. Újonnan kevés helyen kapható. Ha itt nem akarod, akkor jöhet pü-ben is!
Üdv! -
albiosz
őstag
szürkében egyébként gyönyörű (a kék és piros verzió elég gyerekes)

-
albiosz
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Milyen egyébként az említett füles? A típusát meg tudod mondani esetleg? Remélem nem aszimmetrikus!

Mellesleg egyre inkább tetszik ez a telefon is az x3-02 mellett. Mostanában hol érdemes megvenni, tudom, gugli a barátom, de eddig csak szolgáltatótól vagy nokia márkabolttól vettem telót, ez meg már egyiknél sem kapható. Szóval ha valaki tudna ajánlani egy megbízható gsm boltot, azt szívesen venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek tapasztalata arról, hogy Bluetooth használat mellett mennyi az akkumulátor kapacitása?

Végre valaki!