Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Ez meg egy X6 klón külsőre...Ha Symbianos Nokiáról van szó, akkor már nem csak a hardverrel, de a design-al sem törődnek. Valaki megmagyarázhatná, hogy a Nokiának mire jó ez a spórolósdi...Egy GPU igazán belefért volna, a RAM mennyisége meg no comment. Szerintem se ér meg ez 50-et.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Ennek jó az ára?
csodálkozom!
Lehet, hogy jobb mint a céges Nokia 5230-asom, de ez a symbian már nagyon gyenge. -
blackydan
senior tag
Nem rossz, nem rossz ugyanakkor lassacskán a külsőre is elkezdhetne gyúrni a Nokia...
-
Recon666
Közösségépítő
Nem rossz, az ár sem vészes.
-
aram01
nagyúr
válasz matyi012345 #43 üzenetére
Igy azért viszonylag biztonságban vannak,mert ha váltanának szerintem vagy az alma vagy a robot beperelné őket,bugázásért (na ez értelmes hozzászólás volt,de azért el kellett mondanom)úgyhogy fejlesztgetik a saját sz@rukat hátha egyszer...
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
matyi012345
őstag
ez így kevés. a Nokiának nagyon nagyot kéne ahoz alakítani hogy talpra álljon. nem a szar 1000 éves rendszerüket nyomatni orrba-szájba. persze a fan-boy-ok ezt is megveszik mert kétszer többet bír az akksija de ennyi. odáig már nem jutnak el hogy pótakksit is lehet venni akármelyik telefonhoz.
-
Misály
addikt
válasz Arthuro_Adam #41 üzenetére
A cikk ebben az esetben felrevezeto.
-
mrlujoak
veterán
"EDOF – így nevezi a Nokia a fixfókuszt, azt mondják, hogy ez azért jó, mert gyorsabban lehet vele exponálni, nem kell megvárni, míg az eszköz fókuszál. Azt már nem szokták hozzátenni, hogy a képek minősége általában láthatóan gyengébb, hogy nincs makró, illetve hogy nekik ez az egész alapvetően sokkal olcsóbb."
Ráadásul szinte mindegyik AF-os modell esetében ki lehet kapcsolni az AF működését, és tádáám, AF-os modellel is tudok villámgyorsan exponálni...
(csaképp én később vissza is tudom kapcsolni, illetve makrót is tudok lőni)Mindegy. A Nokia ezt nyomja.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
gretzky77
veterán
Neked lehet az,sok embernek meg nem az ne vegyél és nincs gondod de azért mert neked nem tetszik azért ne temessük màr!A huszonezres androidok is elég viccesek azért! Volt sokàig symbianom majd beàlltam androidosnak de mint làthatod az alàiràsom visszatértem és egyàltalàn nem bàntam meg pedig nem is huszonezres adroidròl tértem vissza!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Valentino K.
senior tag
Igazán lecserélhetnék a designer csapatot...2-3 éve ugyanúgy néznek ki ezek a telefonok.
Szolgáltatóknál biztos sok fog fogyni. Előfizuval 10-20 rugós ár és már viszik is.Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Solten
őstag
"Ettől függetlenül elmondható, hogy a korábbi Symbian alapú gépekhez képest történt előrelépés a sebesség terén"
Atyauristen... Jobban docog mint egy belepos Android...
Saor Alba
-
aram01
nagyúr
Nemtudom ezekről a nokiákról mindig egy szeművegtok jut eszembe
szerintem drága ennyiértIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kolosanyi
veterán
válasz Zolinho1026 #18 üzenetére
Én is úgy emlékeztem pedig...
-
rep3at
őstag
Ez a rövidítéses dolog durva
Ez még mindig kevés..
Forward thinking. كرر
-
blueMerle
veterán
Ez valami elképesztően lassú, laggol. Katasztrófális, kizárt hogy valaha is használnék ilyet.
Bár hozzáteszem nekem a Galaxy S is idegesítően laggolt. Egyszerűen megőrölük attól ha valami szaggat, nem fut akadásmentesen. Ezért vettem WP7-es telefont, a böngészés olyan mint PC-n (vagy iOs-on), nem beszélve a felhasználói felület kezelhetőségéről. Ha ezt tudja a Symbian 1GHz-en, akkor ássa el magát a Nokia
[ Módosította: philoxenia ]
-
_NCT
addikt
Ingyen se kellene Nokia.... N meg E szériáig jó volt, de ezek a mostani nokiák...Nevetséges a telefon és az ára is..... 60ezerért veszek egy Defy-t, ami rommá alázza.....
-
dr. Kind
aktív tag
válasz Arthuro_Adam #26 üzenetére
De igen, ugyanúgy, mintha a névjegyzéket szinkronizálnád.
-
Arthuro_Adam
őstag
Google Calendarral nem lehet szinkronizálni az Exchange szerveren keresztül?
-
-szabi-
addikt
Azért zenei téren mindenképp megemlíteném, könyvtárszerkezet szerint nem tudja azokat rendezni.
Üdv
szabi -
válasz Zolinho1026 #18 üzenetére
2D gyorsítás a szöveg szerint van benne, ez elég lehet a UI-nak.
“All nothings are not equal.”
-
Zolinho1026
tag
Csak én emlékszek rosszul vagy az S^3 egyik alapfeltétele nem az volt hogy legyen dedikált GPU a masinában?
Loxone and Loxberry superuser
-
fattyu
veterán
az addig rendben van csak tényleg kapsz enyiért kijelzőméretben ugyanezt de jobb felbontással nyújtó igen kraftos procival és erős graffal, kétszerennyi rammal szerelt androidot. Amik bizony érződnek is.
Eszerint ez a telefon se nem olcsó se nem jó, és pláne nem lesz best buy sose. :S Értem én hogy a Nokia lassan olyan mint az autista gyerek az osztályban. Megdícsérjük hogy ma csak egyszer fosta össze magát órán....
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ugyanakkor van free navi, USB OTG, fizikai híváskezelő gombok, patent hangminőség. Ez négy olyan dolog, amelyek közül már egy is pont elég ahhoz, hogy valaki ezt válassza. És nem jellemző sem androidra, sem WP7-re, sem iOS-re. Együtt a négy pláne nem.
Btw: ettől még nyilván nem váltja meg a világot a Nokia. Magukhoz képest ez elég jól sikerült, ha normálisra gyúrják a szoftvert (értsd: nem szarja szét magát naponta).
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
"néha bizony megáll a telefon egy időre, amíg becsukja a régebben használt alkalmazásokat, s ennek jelét is adja egy kis ablakban"
"nyögvenyelős a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy rendre bele is fagy a rendszer ebbe a műveletbe, de alaposan, kétszer bontottam le a hátlapot és indítottam újra a készüléket."
"Viszont a Google szinkronizáció felejtős, az Ovi-n keresztül lehet online naptárat vezetni"
"Maradtak viszont az indokolatlan rövidítések számos olyan helyen, ahol kifért volna a teljes magyar szó"
"Nos, az eredmény elég kiábrándító. Sötétebb környezetben teljesen elvérzik az optika, de abszolút napfényben is igen sok hiba van a képeken"
"Videót is tudunk rögzíteni, VGA felbontással"
"kissé lerontotta a jókedvem, hogy az asztalomon heverő, elsősorban videóvágáshoz használt fülesemre azt mondta a finn csoda, hogy nem támogatott tartozék"
"A browser egyébként valamelyest gyorsult, de így is sokat mereng akkor, ha nagyítgatunk, vagy egy csigánál lelkesebben görgetünk fel-le"
Csak szemezgettem a szebbek közül.
A legjobb a végén:
"Összegzés. Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy a Nokia 500 egyáltalán nem rossz próbálkozás. Ára miatt eséllyel indul az androidos vetélytársakkal szemben is, azonban szoftveresen még lenne mit javítani."
Mi a lényeg? Hogy a symbian egy f*s.
Ha ez a teló 2011-ben kapott egy "tetszett"-et, akkor egy kérdésem lenne, mi az ami nem üti meg a szintet? Ha ez tetszett?
-
Jassz
tag
Nekem az tetszik, hogy olyan keskeny a keret a szuper felbontású kijelző mellett. Nagy előrelépés mindkettő.
-
MODERÁTOR
Bepiálva többet ne írjál tesztet!
Partiban van az olcsóbb androidosokkal? Esetleg, ha van olyan hogy alázó parti
Ez feltöltősen 50-ért dömping? Erős vicc színezete van az egésznek...Symbianra telefont kiadni 2011-ben = hullagyalázás. Hagyni kéne már békében nyugodni azt a szegény rendszert.
-
Kobak77
aktív tag
-
Zsolto
őstag
Hát, értem én, hogy küzd a Nokia, de én másfél éve egy 5800-át nyúzok, és olyan szinten meguntam a Symbiant, hogy engem végleg elvesztettek mint célközönséget.
Mi a halálért nem tudtak isten tudja hány év alatt kitalálni valami új kinézetet ennek a rendszernek? Értem én, hogy a célnak megfelel, de unalmas, sótlan és barátságtalan, ráadásul funkcionálisan egyik mostani Nokia sem tud semmivel sem többet, mint az 5800, csak nyilván gyorsabban tudja ugyanazt. Ráadásul ezen az elfuserált arányú képernyőn fotókat nézegetni sem jó, hiába lenne jó elvileg a felbontás a méretéhez képest.Bocs a kifakadásért, csak más gyártókat gyakran ostorozunk azért, hogy sok bőrt húznak le egy rókáról. Hát szerintem ez a Nokiáról is elmondható. Nekem ezek az új rendszerek attól még tök egyformák, hogy ^ jel helyett női neveket adnak nekik...
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
fattyu
veterán
egész olcsó. Aláhúzva és kiemelve hogy ahhoz képest hogy nokia.
Ez még mindig elég híg pont a sony uj minjeivel szemben... Keine graf gyorsító vagyis dühös sasok nem lesz másra jó mint hogy földhöz akarjad vágni. Tudom ez nem mindenkinek szempont de egy jobb mittingen mi a fenét csináljon az ember gyereke?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
dfdfdf
őstag
a Vivazom nem cserélném le erre azért még
-
Kobak77
aktív tag
Nagyon korrekt, informatív teszt. Esetleg van vmi tapasztalat arra vonatkozólag, hogy a GPU hiánya megmutatkozik-e a kisebb fogyasztásban/hosszabb üzemidőben (a 701-eshez viszonyítva)? Vagy pont annyival kisebb az akksi, hogy ne lehessen érezni a kisebb fogyasztást?
-
leslieke
Jómunkásember
Jó áron adják.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest