- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
válasz
gepardlacee #3 üzenetére
Nokia E52
-
Kampó
senior tag
válasz
gepardlacee #3 üzenetére
"akár lehetne okos telefon is"
én eggyet kel értsek veled, jelenleg azért használok okos telefont, mert ezeken van értelmes adat hálózati sebesség (hsdpa-4g-wifi) meg ezekbe pakolnak emberi kijelzőt... illetve normálisabb kamerát (már amelyikbe.tudom)
Nem kellene nekem se droid se ios se win, lehetne egy zárt de korrekt rendszer jól felszerelve, aki meg telepitgetni akarja a sok applikációt az vegyen okos telót . De én a 2 kezemen megtudom számolni mennyi appot tetem fel eddigi telefonjaimra a marketből... -
Khaal
őstag
válasz
gepardlacee #3 üzenetére
Egy SonyEricsson C905 már idestova 7 éve (!!!!!!) tudott nagyjából mindent amit írsz, azóta inkább csak visszafejlődtek a zárt rendszerű telefonok
-
Vtwo
senior tag
válasz
gepardlacee #3 üzenetére
+1
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
gepardlacee #3 üzenetére
Egyetértek, nem tudom a 301-est miért tüntették el a boltokból, az még egy viszonylag kellemes darab volt, normális kijelzővel és 3G-vel...
Akkor már inkább egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az okostelefonok világától távol maradóknak egyre kevesebb lehetőségük van vásárláskor, így mindenképpen örömteli az alumínium hátlapos Nokia érkezése.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest