- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Csak a memória kevés ,ez ami gond lehet.
-
-
lorinser
senior tag
válasz
moleculez #44 üzenetére
Kis gyakorlással bele lehet jönni. Amúgy pedig nem kell minden esetben RAW-ban fényképezni. Én pl. akkor szoktam a RAW-ot használni, hogy ha olyan helyen fényképezek, ahol nem egyenletes a megvilágítás. Tehát vannak rendesen megvilágított részek és vannak sötétek is (pl. templomban). RAW-ból jobban lehet korrigálni és használható képet készíteni mint ha jpeg-ben készítetted volna. A másik pedig, hogy RAW-nál utólag is módosíthatod a fehéregyensúlyt vagy éppen az expozíció korrekciót.
-
Lomha 8V
addikt
Mekkora a méretkülönbség a tömörített és a tömörítetlen kép között?
-
konyi79
addikt
+1
-
cehh... N9-cel is tudok RAW-ba lőni
-
alevan
őstag
Ez valóban egy jó újdonság. Egy haverom napi szinten fotózik a Lumia 1020-ával, de többször említette, hogy RAW-al sokkal többet ki lehetne hozni a képekből.
Ám a DNG szabványos? Mert tudtommal csak az Adobe használja, a fényképezőgép gyártók peddig mind saját RAW formátumot használnak.
OMG, ez a moderáció a topikban...
-
konyi79
addikt
Mekkora lesz 1020-al egy kép? 40MB?
Durva -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #35 üzenetére
-
-
törölt tag
Én a filmes fotózást várom mobillal.
-
nagyz1987
csendes tag
Nagyon nem vagom a temat ugyhogy elore is bocs! Ezt a raw nevu dolgot szoftveresen oltjak a kameraba? Esetleg playen van ilyesmi? htcvel kapcsolatban erdekelne! A one ugye eleg gyengen Muzsikal kamera teren es erdekel hogy lehet e rajta valamilyen uton modon csiholni...
-
Kunsztler
senior tag
válasz
moleculez #22 üzenetére
Most félre ne értsetek,nem azt mondtam szar a 1020-as jobb mint a nexus de nem annyira ,hogy kiemelkedő lenne
Most lőttem no vakuval szerintem nem rossz
De jön egy nagy update a kamerának és támogatni fogja a Rawot max visszatérünk rá akkor
lorinser
Mondjuk azt ismerem és Nexusa van
-
zoo8800
veterán
A cikkből kimaradt egy apróság, a 1020-asok csak jövőre kapják meg ezt a frissítést.
-
Kunsztler
senior tag
-
Be lehetne linkelni a cikkbe a példaképeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged