- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #44 üzenetére
Még valami: ez a zúgás nincs összefüggésben azzal, hogy van e éppen lemezművelet avagy nincs.
-
Johnny Cage
addikt
Jó kis cikk, pont a gyári procihűtő cseréjén gondolkozok.
[OFF]Más: tudom, hogy nem passzol teljesen ide a téma, bár ha a csendről van szó, akkor mégis. Van valakinek valami ötlete arra, hogyan lehetne még a P180 rekeszénél is hatékonyabb vinyó felfogatást csinálni? Történt ugyanis, hogy vettem egy HD501LJ tipusú Samsung winchester-t, ami csendes vinyó hírében áll.
Namost, a P180 rekeszébe zselés gumikon keresztül csavarjuk a csavarokat. Azonban még ez sem elég ahhoz, hogy a samu halk, tompa, pulzáló búgását tökéletesen levezesse (ha a csavarokat rendesen becsavarom, akkor meg folyamatos mély búgást hallani). Vinyó kerregés nincs, csak ez a bugó hang.Mit lehetne ezzel csinálni? Tán a csavarokat kéne fémről valami másra lecserélni? Vagy ezzel együtt kell élni? (A régi Seagate-emnél nem vettem ilyesmit észre.)[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest