- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
msgt.fubar #38 üzenetére
Akkor következőben lehet majd valami Gaming X kártyát nézek, bár volt Twin Frozr II-es VGA-m (GTX 560Ti), és az is elég hangos volt. Most egy Gainward Phantom 970-et használok, ami egyenesen üvölt játék alatt (kb. 80%-on pörögnek a ventik, és 80 fokig megy fel így).
(#44) Kucsek Én is azt használom, és teljesen elégedett vagyok vele. Jól hűt (egy ventivel is), viszonylag kompakt, és jóformán soha nem hallom a hangját.
-
nkmedve
őstag
Becsülendő, hogy ezt is frissítették Ryzen-hez, de valahogy már nem látom az ilyen monstrumok értelmét, főleg ezen az áron. Már egy NH-12S is simán elboldogul egy húzot Ryzen 7-tel (egy ventivel, teljesen hangtalanul) és az legalább nem terheli annyira az alaplapot, mint ez a majd másfél kilójával.
Nem vagyok a víz híve (magamnak soha nem építenék) de ezen az árszinten már lehet jobb abban gondolkozni (természetesen CPU+VGA vízhűtésre gondolok, nem csak CPU). Hiába rakunk a CPU-ra egy ilyen monstrumot a csendesség jegyében ha mellette egy VGA üvölt (nagyon ritka az amelyik terhelés alatt csendes, léggel hűtve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest