- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
válasz
hszilard666 #23 üzenetére
Érdekes álláspont, de hát látom, hogy mindenkit elsősorban a hordozhatóság érdekel, amit én tisztelek is. És a pénz nyilván relatív és tényleg azért van hogy magunkra költsük. Ámen!
Amit leszűrtem tehát az emberek azért vesznek Switch-et mert: kényelmes, hordozható, exkluzívok, a használt játékok jól tartják az árukat.
Én sírok ha a játékokat nagyon butítva látok és szerintem ezért nem tudom beilleszteni az összképbe magamnál a Switch-et.Én teljesítmény centrikus vagyok egyfelől, ezért napközben amúgy sincs játék, ha van időm akkor meg csakis otthon kényelmesen "nagyvas" előtt, legyen az konzol vagy PC
Nem vagyunk egyformák
(#22) kilua Ez igen valid álláspont
Új hozzászólás Aktív témák
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest