Új hozzászólás Aktív témák
-
Dovloran
senior tag
Sajnos én sem tudok pozitívat írni a Meizukról. Az M6 Note után már nem kell. Nagyon kellemes készülék és hardveresen is rendben van, de ilyen szinten elrontani a szoftverrel a felhasználói élményt tragikus. :/ Pedig abban a Meizu Zeroban is mennyi potenciál lehetett volna...
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
pengonorbert
tag
+1
Meizu MX5-ösöm volt.
Android 5.1-el kaptam, és amikor lecseréltem szűk 4 év után, akkor is 5.1-es androiddal, és másfél éves security patch-el raktam el a szekrénybe. A végén sem volt vele hardware-esen vagy sebességben bajom, viszont a software update katasztrofális. A négy év első 2-3? hónapjában kaptam 3-4 frissítést amikor változott pár app, mint a kínai webshop...
(Azóta megfogadtam hogy szoftver lesz az első ami alapján a kövi telómat kiválasztom. Így lett OP7P ) -
Kutykurutty7
aktív tag
Köszi a tanácsot!
Fent volt kb. 3 hónapig kínai ROM. Valóban gyakran jött OTA-n javítás. Nem az érzés, hiányzik, hogy hetente jöjjön a frissítés. Soha nem láttam a kínaiban sem, hogy mit javítottak, vagy fejlesztettek. Egyénként a kínai ROM-on nem csak magyar nyelv nincs (ez mondjuk engem annyira nem zavar), de vannak olyan programok, amik (pl. azért, mert van benne magyar karakter) egyáltalán nem telepíthetőek fel a kínai ROM-ra.
A lényeg, hogy a kínai ROM ugyanolyan sz.r, mint a Global, csak másképp...
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Áfogat
csendes tag
válasz Kutykurutty7 #4 üzenetére
Állj át kínai szoftra.
Nekem volt m2-m, 2 hetente jött új verzió rá, alig bírtam frissíteni. Én pont azért váltottam global verzióra egy idő után , mert rüheltem az állandó frissítést (ott kb. évente volt 1 frissítés). Igazán semmi látványos újdonság nem volt a frissítésekben, a kamerát javították lépésről lépesre, az összes többi változás olyan volt, amit nem igazán használtam, ergo nem vettem észre. Az alap is elég erős volt szerintem nem igazán kellett volna bántani, nem is nagyon értettem ezt a frissítési hullámot.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Nekem is Meizu-m van és valószínűleg sosem lesz többet, annyira minősíthetetlen a szoftveres részük (a supportot is beleértve).
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
joey04
titán
Itt is jól össze van kutyulva a paletta.
-
fornettisuti
veterán
Még a 16 S Pro, sem elérhető.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Johnny
senior tag
Soha többé Meizu-t. Hardver okés, szoftver amivel adják, no support. Ezért az árért Xiaomi, ott jön frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lézervágás, gravírozás
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest