- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
#79335424 #19 üzenetére
z1c, tehát konstans megvilágítása lenne, ha használnám, és legtöbbet "tudodki" futott, de mostanában kipróbáltam a Here alkalmazást is, bár azzal nem navigáltam még, tehát nem élesben. Mobilnetem nem lévén, az nem eszi az energiát, cserébe sosem "repülök", így az meg mindig fogyaszt.
Bár én az egésszel csak annyit akartam mondani, a navigálás kijelző nélkül nagyjából harmad vagy negyed annyi energiával megy, mint kijelzővel, tehát a kijelző eszi meg a nagy részét a naftának. Igaz, rég volt amoled kijelzős mobilom, de azon is észre lehet venni a ki-bekapcsolt kijelzőt. Csak találni kell olyan navit, ami megy kijelző nélkül is, mert sok elmegy alukálni screen off-kor. -
kelly416
veterán
Nem vitatkozni akarok, közel sem vagyok ennyire mélyen benne a dolgokban, mint Te, de én kikapcsolt kijelzővel szoktam navigálni, mert motoron úgy a legkényelmesebb, hogy belső zsebben van a telefon, és csak mondja a fülemre az utat. Három-négy-öt órás navigálás után sem forrósodik, bőven van még szufla az akkuban, pedig megy végig a kijelzőtől eltekintve minden ami navihoz kell. Ha viszont a kijelző is megy mondjuk autóban... akkor ugyanennyi idő alatt bőven kampó az akkunak. Nem azt mondom, hogy nem fogyasztanak ezek a dolgok, de minimálisat a kijelzőhöz képest. Próbáltam keresni képeket, de már nem tudom, melyik telefonom fórumába linkeltem be ezeket, így marad a szavam megerősítésnek.
Bocsánat, ment át OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest