Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én mondom. Szoktam nézni 4 colon is filmet, sorozatot, ha úgy van, teljesen jó. Ez alól kivételt képeznek a feliratos filmek, arra még elfektetve sem jó a 4 col (4.5 már talán igen, de az 5 col tuti jó arra is már).
Samott: Többen azt hiszik, hogy méretfüggők az alkalmazások. Van olyan is (fentebb írtam a feliratos filmeket, de vannak olyan játékok, ahova még az 5 col is kevés, sőt van kimondottan minimum 7 colhoz kötött játék is, illetve a kétablakos mód ugye, bár gondolom akinek az utóbbira igénye van, az olyan eszközön is használja), de ezeken kívül minden megy. És igen, kell a kisebb vagy kicsi telefonhoz is a kakaó, ha olyanra használja az ember.
-
fattyu
veterán
'De akik ténylegesen kihasználják az okos mivoltát - tartalomfogyasztás, játék, millió egy egyéb - azoknak igenis a minél nagyobb célszerű és hátrány a kisebb méret.'
imádom amikor valaki az emberiség nevében kinyilatkozik.
értse már meg mindenki hogy másnak más fontos más lenne az ideális. én se mondom hogy 5 col zéró káva, snapi 845 és 1cm vastagság de NAGY akku a tökéletes mindenkinek. de nekem ez lenne a vágyam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest