- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Mr.Csizmás #141 üzenetére
De, és? Mennyi felárat érne meg neked? Neked kell eldönteni... Az af fejlesztés az én szememben sokkal többet ér pl.
-
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #96 üzenetére
XT1 + tetszés szerint: 10-24/f4, 23/1.4, 35/1.4, vagy ha fényerős zoom, akkor 16-55/2.8 + 50-140/2.8, utóbbi kettővel mondj olyat, amit nem lehetne megcsinálni, csak dslr-el.
utobbi ket obi mennyibe kerul? ha filleres tetel mar rohanok is milcet venni
(hmm, az elso 1000 font, hat ez sem a magamfajta olcsojanosok obija
)
-
TeeJay
félisten
válasz
Mr.Csizmás #93 üzenetére
bocsi de még mindig nem értem
van egy D7200 24MP DX méretű érzékelővel
mitől lesz jobb egy APS-C méretű érzékelős tükör nélküli váz? a DX még mindig egy hajszálnyival nagyobb, és onnantól meg hogy felcsapta a tükröt és exponál minden egyezik a tükörmentes vázzal.
AF a tükrösben bitang gyors, a tükör nélküliben is biztosobjektív terén nálam inkább a Nikon a nyerő mert van miből válogatni saját márkában is de ott van halom másik gyártó objektívje még
arról nem beszélek hogy a vázamat is portrémarkolattal használom mert mondjuk 2-3óra fotózás után a kitobjektívvel meg baromi nagy SB-900 vakuval is meg tud fáradni az ember keze
MILC-re milyen vakut lehet rakni ami tud annyit mint az SB-900?
nem támadom a tükörmentes tábort, én is megnéztem mi a kínálat, van is pár ami tetszik és ha lenne pénzem a tükrös mellé lenne egy gyorslövő meg fullHD videózó kis váz 2-3 célobjektívvel
de a tükröst nem adnám semmiért pláne ha van hozzá pár fényerős zoom meg a kedvenc 85/1.8 fix...
nem ismerem ezeket tükörmentes vázakhoz való objektíveket, azt sem értem miért van belőlük kevés fényerős, illetve hogy miért olyan baromi drága a váz és objektív is -
Ijk
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #96 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #76 üzenetére
"komolyabb" fotózás - össze se számolom, hogy az mft, és fujix topicban hány esküvő és természetfotós dobta le az 5d-t egy EM10, EM5, XE1, XT1-ért
nyugtass meg, hogy ez a minolta 5d volt, nem a 750k-s eos 5d mk3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest