- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
Dslr-re mennyibe kerül?
rohadt dragak, azert orultem, hogy milcre ilyen alapszettet javasoltal (vagy valaki mas), mert akkor nyilvan elerheto aruak. de hat nem
(es engem hagyjatok ki pls a milc-dslr vitabol, lama vagyok, valamit nagyon felreerthettel, hogy rajtam kered szamon)
-
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #96 üzenetére
XT1 + tetszés szerint: 10-24/f4, 23/1.4, 35/1.4, vagy ha fényerős zoom, akkor 16-55/2.8 + 50-140/2.8, utóbbi kettővel mondj olyat, amit nem lehetne megcsinálni, csak dslr-el.
utobbi ket obi mennyibe kerul? ha filleres tetel mar rohanok is milcet venni
(hmm, az elso 1000 font, hat ez sem a magamfajta olcsojanosok obija
)
-
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #76 üzenetére
"komolyabb" fotózás - össze se számolom, hogy az mft, és fujix topicban hány esküvő és természetfotós dobta le az 5d-t egy EM10, EM5, XE1, XT1-ért
nyugtass meg, hogy ez a minolta 5d volt, nem a 750k-s eos 5d mk3
-
tisn
addikt
#tisn: Még olvasgass... Panasonic G6 olcsó gép és mégis gyors, de a haladó milcek (EM1, A6000, X-T1) hibrid (fázis+kontraszt) fókusza nem éppen lassú!
Plusz ne feledjük, hogy az eléggé nagy üvegfelhozatal canikonra, de a minőségi szórás is, a jó üveg piszok drága. A milc rendszerek frissek, és a legtöbb milc obi remek minőségű, amihez hasonló minőséget tükrösre drágábban kap meg az ember.Köszi. Ha kinyiffan a d80, elgondolkodom egy milcen.
Rosszabb fényviszonyok között is gyors az AF?
Obik: a 18-105-t ha jol latom a Sony SELP1650 16-50mm valthatnam ki, az uj aruk 400$ vs 350$ (bar most epp amazonon 180$-ert is), az tenyleg joval olcsobb. Vagy a 18-105 1.5x dragabban az viszont f4-es.
Az 50 1.8 fix meg kicsit dragabb sonybol, tesztek alapjan jobb.
-
tisn
addikt
van valalmi milc.hu, ott tajekozodtam
ott irjak, hogy elonye a kisebb meret, kisebb obik
viszont lassabb a fokuszez utobbi plusz a prizmas kereso nekem fontosabbnak latszik (most azt, hogy 1kg-t, vagy 70dkg-t kell egy kirandulason cipelni a fotos cucc miatt, az kb. mindegy.)
-
tisn
addikt
a d80-am mar oskovulet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest