- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
Itt európában meg mindenki kúrva okos.
Amúgy meg ennyire nem kéne lehúzni a symbianos progikat.jó persze ne az appstore-os cuccokhoz hasonlítsuk de van pár kurva jó program a mai napig szívesen használnék iphone-on.
-
D@niel
addikt
válasz
8nemesis8 #16 üzenetére
Mondjuk múltkor azon elmélkedtem mivel tudnék még érvelni, ha azt mondom hogy az iPhone a világ legjobb mobilja. Aztán bölcsen megállapítottam hogy végülis évente jönnek ki az új modellek, speciel: az Apple mobilok fél év alatt elavulnak.
Az App Store, szint úgy az iTunes (zene vásárlás, nem a lejátszó) viszont épp az elavultságon próbál faragni, úgy látszik eredményesen. -
Integra
titán
micsoda ökörség ez már megint, mindjárt jön a reklám, hogy a felhasználók 96%-a biztos tovább ajánlaná ismerőseinek...
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #18 üzenetére
hát, én akkoriban nézegettem nokiaprogramok-on, meg még pár helyen, de ha mondjuk csak azt tudod, hogy nagyjából milyen funkciójú program kéne, akkor elég nehéz szerintem csak guglival megtalálni. ezért is jobbak az alkalmazásboltok, csak akkoriban nem volt még ovi store.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Pedig nem kezdem el felsorolni. A Google mindenkinek rendelkezésére áll.
Valamint a kismillio letöltő oldal meg a fejlesztők lapjai. stb, stb.
Egyébként meg nincs ezen mit vitázni. Sokaknak megfelelnek a Symbianos progik, neked meg nem felelt meg amit találtál ezért mást használsz. Az nem bűn. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
no, világosíts fel légyszi, hogy hol rejtőznek azok a minőségi symbian-os programok! tényleg kíváncsi vagyok.
-
8nemesis8
veterán
Szerintem a Android market-nek is legalább annyira egyszerű a használata.
Igazából szerintem ez az összehasonlítás egy butaság, elég sok market még csak most indult , nézzük meg pár év múlva hogyan állunk. Jelenleg dinamikusabban fejlődik az Android, bár a minőség sincs az Apple szintjén. -
D@niel
addikt
válasz
vsgaborr11 #12 üzenetére
egy haverom múltkor tudta meg hogy milyen mobilja van. Kiírta neki a BT
-
P00By
nagyúr
Én is egy elégedett app store ügyfél vagyok.
-
(An)Dante
őstag
A legtöbb vevőt nem érdekli az operációs rendszer, egyszerűen dizájn, márka és ár alapján választanak. A Samsung például sosem titkolta, hogy nem csak azért készít minden platformra egységes felületet, hogy a felhasználóknak kényelmes legyen az átállás, hanem azért, hogy könnyű legyen majd a platformok között is váltani anélkül, hogy az átlag vevő észrevenné. Épp ezért nem engedi pl. a Microsoft a Windows Phone 7 Series esetén a saját felületek integrálását, így ugyanis a vevők könnyen be tudják majd azonosítani a rendszert.
-
joey04
titán
ugy vett i5700-át hogy nem is tudta hogy android van rajta.
ez igaz a symbianra is a mai napig. épp egy hete kérdezték, hogy nokiára honnan lehetne progikat letölteni? Mondom symbianos? Hát nem tudom. Típus? Azt sem... Mondom mutasd! Egy 5230 volt... na ezért van első helyen egyébként a symbian. -
-
törölt tag
nekem most 36 alkalmazás van feltelepítve, szóval az átlag felett vagyok a kategóriámban ezek szerint.
viszont nem értem, hogy az android market miért ilyen gyengén teljesíŧ, ennyire inkább a szolgáltatói alkalmazásboltokat használják az emberek? -
David75
őstag
Nem meglepetés.De hol az ovi?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Államokban végzett felmérés szerint az App Store és az Android Market ügyfelei a leginkább elégedettebbek.
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- TP-LINK routerek
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest