Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
kifutottam...
szóval 7zip szerint egyszerűen nem stimmel a file mérete(!). a zip tartalma 770mega, ehhez képest a tömörtett file 1.13 giga
szóval... van valakinek hasonló baja? mit lehet vele csinálni? 7zip is crcsnek írja, de kétszer végigment a letöltés, tehát rendben kéne lennie...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#72042496 #34 üzenetére
GTR bekapcsolt segítőkkel easyn nagyon felhasználóbarát. hardon is el lehet billentyűzni vele, csak nem minden autóval (Radical/S7 még okés, Viper okés, Koenigsegg meg kormánnyal is para). szerintem annak nagyon eltalálták a nehézségét.
apropó: win7 alól demo nem települ, corrupt letöltést ír, kétszer is... e
mondjuk arra is gondoltam lehet a kevés helyem a cn a ludas de könyörgöm, olyan nehéz lenne megírni azt a szerencsétlen rutint úgy, hogy a célvinyóra tömörítse ki kapásból a cuccokat? illetve olyan nehéz lenne megírni azt a szerencsétlen rutint úgy, hogy a ne tömje tele a tempet letöltött DXel amikor nekem csak a játék kéne, és azt se a rendszerpartícióra kértem letölteni...
krómX: van helyed rendszerpartíción? milyen rendszer? nekem ugyanez a problémám vista kompatibilisben is.
harmadszorra is immár winXPsp2 módban is group5.cab CRC hibával leáll unexcepted end of archive hibát dob.
-
proci985
MODERÁTOR
a demo tényleg csak 510 mega, viszont a bootvinyóra kidobál még 500megányi adatot. tehát a TEMP internet filest nem törölni amig nincs feltelepítve mert a telepítő hibával leáll.
mellé van dobálva a directX is, asszem az a méretbeli probléma. tapasztalat win7 alól.
-
proci985
MODERÁTOR
gyors mirror itt használjátok ezt, a másik kettő tetűlassú. kivételesen a hivatalos oldal még bírja a strapát
kíváncsi leszek
a topikjában CPUlimitáltság merült fel ati kártyákkal, mondván physix... no igen ám, de nekem az bűzlik, ha very high beállítások és physix mellett nem döglik meg gtx260 alatt bármi (illetve a 295 alatt felbontás függvényében). főleg, hogy indulásnál van gond... mint az utóbbi három NFSben (ennek az volt előzőeknél az oka, hogy a kocsik poligonszáma nagyon magas volt a területhez képest... optimalizáció piha!). mind1, van ati kártysám és quadom, feladatkezelővel/rivatunerrel -mi a bottleneck- is hajlandó vagyok játszani, szóval jövök megerősíteni
a rángató input szintén ismerős valahonnan...
hm, nekem egy 1.13 gigás exe jön éppen lefelé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest