- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
üzenetére
vmint ha be is üt a krach egy banknál, a lakossági számlák védettek x összegik. akármekkora tróger is a bank, eddig a szintig kötelesek (v. az állam) kártalanítani. és ennek nyoma van, h mennyid van/volt a bankban.
ha betörnek a lakásba, nem igazán bizonyítható, hogy 20k-t vagy 20 milliót vittek el

-
csorbajeno
veterán
Én Telekomos vagyok az OTP-nél, ergo számomra minden adott lenne a használathoz. Mégsem használom, mert nem látom az értelmét. Ahhoz, hogy használhassam kérnem kell a PayPass-os bankkártyát, amivel szerintem értelmét veszti az egész. Javítani kellene a feltételeket és kibővíteni a szolgáltatók/bankok listáját. Akkor életképes lenne a dolog-szerintem.
-
pampika
őstag
válasz
üzenetére
jaja, én is pont emellett kampányolok

ott az androidpay, bankkártyától kezdve minden hűségkártyát és egyéb vackot rá lehet kötni, minden egy helyen. környezetbarátabb is, meg sokkal-sokkal kényelmesebb.néztem múltkor a simple appot, abban pár hűségkártya elvileg kezelhető, de pl. nfc supershop kártya regisztráció elakadt vmi hülyeség miatt, mert nincs támogatás a készülékre...
@RaveForce:
számomra csúnyák
telefonra max egy üveg + hátlap/keret, de az ilyen-olyan tartó tokokat nem bírom. -
ro3000
tag
Én meg azt nem értem, hogy miért erőltetik ezt a telefonos fizetést. Miért jobb, könnyebb egy féltéglát érintgetni, mint egy vékony kis plasztik lapot? Elvileg én fizethetnék telefonnal, de sose fogok, erre találták ki a bankkártyát. Arról nem is beszélbe, hogy egy bankkártyát csak nehezebb hack-elni mint egy telefont.
Szóval mi ebben a poén?Ja, nálam meg mindig van bankkártya, minthogy személyi is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos tablet topic
- Crypto Trade
- Call of Duty 2
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

telefonra max egy üveg + hátlap/keret, de az ilyen-olyan tartó tokokat nem bírom.