- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
#16820480 #35 üzenetére
vmint ha be is üt a krach egy banknál, a lakossági számlák védettek x összegik. akármekkora tróger is a bank, eddig a szintig kötelesek (v. az állam) kártalanítani. és ennek nyoma van, h mennyid van/volt a bankban.
ha betörnek a lakásba, nem igazán bizonyítható, hogy 20k-t vagy 20 milliót vittek el
-
csorbajeno
veterán
Én Telekomos vagyok az OTP-nél, ergo számomra minden adott lenne a használathoz. Mégsem használom, mert nem látom az értelmét. Ahhoz, hogy használhassam kérnem kell a PayPass-os bankkártyát, amivel szerintem értelmét veszti az egész. Javítani kellene a feltételeket és kibővíteni a szolgáltatók/bankok listáját. Akkor életképes lenne a dolog-szerintem.
-
pampika
őstag
válasz
#16820480 #20 üzenetére
jaja, én is pont emellett kampányolok
ott az androidpay, bankkártyától kezdve minden hűségkártyát és egyéb vackot rá lehet kötni, minden egy helyen. környezetbarátabb is, meg sokkal-sokkal kényelmesebb.néztem múltkor a simple appot, abban pár hűségkártya elvileg kezelhető, de pl. nfc supershop kártya regisztráció elakadt vmi hülyeség miatt, mert nincs támogatás a készülékre...
@RaveForce:
számomra csúnyáktelefonra max egy üveg + hátlap/keret, de az ilyen-olyan tartó tokokat nem bírom.
-
ro3000
tag
Én meg azt nem értem, hogy miért erőltetik ezt a telefonos fizetést. Miért jobb, könnyebb egy féltéglát érintgetni, mint egy vékony kis plasztik lapot? Elvileg én fizethetnék telefonnal, de sose fogok, erre találták ki a bankkártyát. Arról nem is beszélbe, hogy egy bankkártyát csak nehezebb hack-elni mint egy telefont.
Szóval mi ebben a poén?Ja, nálam meg mindig van bankkártya, minthogy személyi is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest