Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez a probléma!
Emlékszünk még az első NFS-re? Még az Internet hőskorszaka előtt, amikor csorgattuk a nyálunkat a Dodge Viperről és a Lambo Diablóról készült látványos videókra...
Aztán jött egy sor kevésbé látványos, de azért élvezetes játék, ahol újdonság volt a jó zene és a sok pálya / autó (NFS2), a rendőrökkel való fogócska (NFS3: Hot Pursuit), közben jött egy kvázi fizetett hirdetés, ami még így is érdekes és bitang jó volt (NFS: Porsche Unleashed). Majd leült kicsit a dolog, hogy jöjjön az NFS: Underground, ami telitalálat volt. Azóta viszont egyre lejjebb szánkázik a széria. Hiába próbálkoztak látványos sztori-szálat összehozni, vagy open-world szerűség fele nyitni, nem vált be.
Persze, eladások vannak, nagy baj nincs. Élek a gyanúval, hogy ez is szépen fog szerepelni kasszánál...
-
Ennyi? Izé... Hát, valami többre számítottam...
Grafika oké, a többi... nem tudom. A kocsik mozgása árkád (oké, nem vagyok meglepve), de kocsik átszabása se új dolog, de semmi olyat nem láttam, amitől le akartam tenni egyből a hajam... Én vártam túl sokat?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest