- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
Nem tudom, ki terjesztette ezt el régen, hogy a gyártók nem engedik, de lényegében az egész ország átvette.
Valamelyik régi PC magazin lehetett, amiből az Underground idején tájékozódtak az emberek.
A helyzet, hogy engedik - pénzért. Nem fizeti ki a kiadó, mert ha kifizetné minden autóra, azzal alaposan nerfelné a játékkal kereshető bevételét.
-
yagami01
aktív tag
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
: DD Gondoltam, hogy valami FlatOut (szerű) játékot fogsz linkelni.
Nem, ilyen szintű valószínűleg nem lesz.
De valamennyi lesz. Annyit lehet tudni, hogy lesz benne ( egy pár mp-nél lehet is látni a trailerben ) és, hogy lesz "életcsíkja" az autóknak az óra mellett.
Egyébként már a Paybackben sem csak karc volt. A 2015-ben csak karc volt szerintem, de aztán igyekeztek ezen javítani és egy fokkal már jobb volt a helyzet az utóbbiban ( nekem annyi már lehet elég lenne amúgy, emlékeim szerint voltak horpadások, lafogtak bizonyos részek, talán az üveg is tört de erre nem emlékszem tisztán, az is lehet egy idő után leszakadtak részek, de erre sem emlékszem tisztán, valami ilyesmi szintű cucc volt, nem egy hűha, de azért érezhető valamit kell elképzelni ), viszont úgy néz ki ezt is tovább dolgozhatták jelen tudás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest