- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
Nem tudom, ki terjesztette ezt el régen, hogy a gyártók nem engedik, de lényegében az egész ország átvette.
Valamelyik régi PC magazin lehetett, amiből az Underground idején tájékozódtak az emberek.
A helyzet, hogy engedik - pénzért. Nem fizeti ki a kiadó, mert ha kifizetné minden autóra, azzal alaposan nerfelné a játékkal kereshető bevételét.
-
yagami01
aktív tag
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
: DD Gondoltam, hogy valami FlatOut (szerű) játékot fogsz linkelni.
Nem, ilyen szintű valószínűleg nem lesz.
De valamennyi lesz. Annyit lehet tudni, hogy lesz benne ( egy pár mp-nél lehet is látni a trailerben ) és, hogy lesz "életcsíkja" az autóknak az óra mellett.
Egyébként már a Paybackben sem csak karc volt. A 2015-ben csak karc volt szerintem, de aztán igyekeztek ezen javítani és egy fokkal már jobb volt a helyzet az utóbbiban ( nekem annyi már lehet elég lenne amúgy, emlékeim szerint voltak horpadások, lafogtak bizonyos részek, talán az üveg is tört de erre nem emlékszem tisztán, az is lehet egy idő után leszakadtak részek, de erre sem emlékszem tisztán, valami ilyesmi szintű cucc volt, nem egy hűha, de azért érezhető valamit kell elképzelni ), viszont úgy néz ki ezt is tovább dolgozhatták jelen tudás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Instagram közösségi fényképezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Kuponkunyeráló
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- World of Warships
- Renault, Dacia topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest