- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
Nem tudom, ki terjesztette ezt el régen, hogy a gyártók nem engedik, de lényegében az egész ország átvette.
Valamelyik régi PC magazin lehetett, amiből az Underground idején tájékozódtak az emberek.
A helyzet, hogy engedik - pénzért. Nem fizeti ki a kiadó, mert ha kifizetné minden autóra, azzal alaposan nerfelné a játékkal kereshető bevételét.
-
yagami01
aktív tag
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
: DD Gondoltam, hogy valami FlatOut (szerű) játékot fogsz linkelni.
Nem, ilyen szintű valószínűleg nem lesz.
De valamennyi lesz. Annyit lehet tudni, hogy lesz benne ( egy pár mp-nél lehet is látni a trailerben ) és, hogy lesz "életcsíkja" az autóknak az óra mellett.
Egyébként már a Paybackben sem csak karc volt. A 2015-ben csak karc volt szerintem, de aztán igyekeztek ezen javítani és egy fokkal már jobb volt a helyzet az utóbbiban ( nekem annyi már lehet elég lenne amúgy, emlékeim szerint voltak horpadások, lafogtak bizonyos részek, talán az üveg is tört de erre nem emlékszem tisztán, az is lehet egy idő után leszakadtak részek, de erre sem emlékszem tisztán, valami ilyesmi szintű cucc volt, nem egy hűha, de azért érezhető valamit kell elképzelni ), viszont úgy néz ki ezt is tovább dolgozhatták jelen tudás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Napelem
- Suzuki topik
- LED világítás a lakásban
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest