- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
És mindennél fontosabb a tapasztalat. Nem gond ha valakinek valami nem tetszik, ha tudom, hogy kipróbálta. De ma, az internet világában a legkönnyebb dolog valamire nyíltan kijelenteni, hogy sz.r, mert "olvastam". Szerintem ez rontja el a legtöbb élményét a videójátékoknak.
Az mindenképp érdekes, hogy miért kell beírni egy XO19-es hír alá, hogy "nem éri meg konzolt venni, PC-t kell"
Mondjuk Heroes fan előélete Crytek és Ultatinho szintjéhez ér fel majdnem
-
Hunpriest
senior tag
"PC-s baszkolódás helyett"
Konzolon is megy a baszkolódás egy ideje. Közel sem az a világ van már mint a classic Xbox idején, hogy bepattintod a lemezt és már játszol is. Nekem PC-n most zökkenőmentesebb a gaming, mint pl PS4-en. Nem bugokra gondolok, hanem körülményes lett ott is a játszás. Lemezről telepítés - ami indokolatlanul lassú - rendszeres update-ek - amik megint indokolatlanul lassan mennek, meg eleve az egész rendszer halál lassú (A store, a főmenü, stb) Van hogy PS4-en le akarok ülni játszani és eltelik 45 perc mire elindul a játék - na addigra el is megy a kedvem az egésztől... Szóval szerintem pont, hogy konzolon jelentek a korábban PC-n tapasztalt körülményes dolgok. Ráadásul a konzol még technikai kompromisszumokkal is jár (pl.: sub FullHD, ~30 FPS) - persze ezeket lehet ignorálni, főleg ha a játékélmény fasza. De én a multiplatform címeket, biztosan PC-re szerzem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest