Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- S23+ tok
- Android szakmai topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
A9-es van a tabletben, most néztem meg a prohardver adatbázisában, sőt 1.6GHz-es, nem is 1.5-ös (bár ez sokat nem változtat). Azt elismerem, hogy ez egy kínai gyártó chipje, a legfőbb hibája úgy vettem észre talán a lassú fájlírás.
Valamint a fogyasztásban se mondanám, hogy igazad van, GSMArena tesztje alapján elég rendesen rávert a hasonló, ARM-es társára: Intel, ARM, szerintem itt nincs sok elfogultság, azonos aksi, gyártó, kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest