Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Google Pixel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Még mindig ugyanakkora hülyeségnek hangzik mint januárban.
Ha így lenne az lenne az egyik leglogikátlanabb lépés a Google részéről. -
jaszy91
aktív tag
Nagyon remélem, hogy Qualcomm és nem Intel lesz benne.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue // iPad Pro 11" 256GB Space Black // Apple Pencil Pro
-
AS
félisten
Én örülnék a intelnek De úgy sem az lesz benne.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
dinnje
aktív tag
Miért féltek az inteltől, rengeteg potenciál van a megoldásaikban.
-
NTonee
veterán
Meglepődnék ha így lenne.
-
Paul119
addikt
Szerintem nem lenne baj vele az alkalmazások 3% nem kompatibilis vele,na bumm
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
BatchMan
senior tag
Az ASUS egy ideje teszteli az Intel procikat droidos gépekben, és a Nexus7 az ASUS műhelyében készül.
Jól van no, csak kovácsolom az összeesküvéselmélet alapjait. -
dreamdancer
őstag
Az a kérdés, a Google mennyire akar ráfeküdni az új Android-verziónak a 64 bites architectúrát kihasználóságára, merthogy ez az "előremutató irány". Ha nem teszi meg, akkor ez 2015-re fog csúszni, ami kínos lemaradás a 2013-as iOS7-hez képest.
Ha ráhajtanak a "64 bitre", akkor viszont nem nagyon válogathatnak a SoC-ok között, a Qualcomm még javában fejlesztget, ki tudja mikor lesz kész (értsd: gyártható) modellje. Ha az Intel lesz a gyorsabb, akkor lehet, hogy a Google kénytelen lesz vele dolgozni más alternatíva híján, hacsak nem akar várni.
Szóval szvsz ez több puszta spekulációnál.
Nem a lényeg a fontos.
-
saelin
veterán
Engem a hír másik része fogott meg: nexus 8. A google kiad egy 8 hüvelykes referencia gépet?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
vicze
félisten
Dev készülékhez elég nagy hülyeség lenne egy x64-es SoC minden szempontból.
@dreamdancer: Egy x64-es referencia aztán mi a fenében segíti az ARMv8-as fejlesztést? Amíg mindenki a 64bitet szajkózza és nem nézi meg hogy két homlokegyenest különböző architektúrától van szó, még értelmes is lehetne az ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Nem ertem, hogy az intel miert nem nyomatta elobb a mobilos procikat? Ennyire jol ment nekik a pc biznisz, hogy nem lattak szukseget?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Cathulhu
addikt
x86 mint referenciagep, hat hogyne. Mit szivnak ezek, en is kerek...
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
arn
félisten
Mivel en elsosorban netezesre hasznalom, ott hasit az intel rendesen. Nekem tokmindegy, ugyis gyorsabb lesz a mostaninal.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
banhammer
veterán
Inkabb ARM legyen benne.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
jonnyjoker01
veterán
20x gyorsabb az ötödik generációnál? Ez alatt a PC-s i5-ös procikat kell érteni? Valaki felvilágosíthatna.
Üdv. Johnny
-
Flind
senior tag
Nem is tudom. A Qualcommban jobban bízok, de ha 64 Bitet akarnak tényleg csak ez a megoldás van.
-
Csapoati
nagyúr
-
Hohocali
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
Biztos vannak appok, amik nem mennek, de szerintem inkább a játékokra jellemző ez. Azokból meg általában nem a mainstream vonalat szoktam követni. Appból meg elég sok félét használok és tényleg nem szaladtam még bele olyanba, hogy nem lenne kompatibilis a telefonommal.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
zozzo72
aktív tag
Én úgy tudom idén is jön ki hetes Nexus...HTC fogja gyártani..
-
Paul119
addikt
válasz jonnyjoker01 #24 üzenetére
Dehogy gondolom a vr 5xxre celoznak vele
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Schanyee
senior tag
A9-es van a tabletben, most néztem meg a prohardver adatbázisában, sőt 1.6GHz-es, nem is 1.5-ös (bár ez sokat nem változtat). Azt elismerem, hogy ez egy kínai gyártó chipje, a legfőbb hibája úgy vettem észre talán a lassú fájlírás.
Valamint a fogyasztásban se mondanám, hogy igazad van, GSMArena tesztje alapján elég rendesen rávert a hasonló, ARM-es társára: Intel, ARM, szerintem itt nincs sok elfogultság, azonos aksi, gyártó, kijelző.[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Sokat lendítene ez az Intel szekerén, ráadásul a Google is biztosan profitálna belőle, ha utána az ő példáján vásárlókat nyerne az Intel. Egyáltalán nincs már hátrányban az ARM-hoz képest, a különbség egyedül, hogy nincs 8 magos chip. Nem mintha Android alatt több értelme lenne, mint az Intelnél a HT-nek.
(#1) tjb007: Már miért lenne logikátlan? Ha ez igaz lenne, akkor legalább a Google többféle jövőbeni eshetőségre készülne fel. A Honeycombnál logikátlanabb lépést úgyse tudnak összehozni.
(#27) joey20: Én bármilyen topikot olvasok, ott mindig sokan panaszkodnak mindenre.
Mindettől még sanszos, hogy kacsa, de meglátjuk.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
dreamdancer
őstag
Nem az Intel a lényeg, hanem a 64 bites architectúrát kihasználó Android, amihez 64 bites SoC sem árt. Ezt pedig úgy tűnik először az Intelnek elsőnek prezentálnia. (Mínusz Apple.)
Nem a lényeg a fontos.
-
Paul119
addikt
válasz Rickazoid #37 üzenetére
Én sem tartom rossz ötletnek, legalább kicsit színesebbé válna a paletta és Qualcomm is kapna konkurenciát
Off:anno nem indult a Rr3 Intel socon, vajon ez változott azóta?Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Csapoati
nagyúr
válasz dreamdancer #38 üzenetére
Nem úgy volt, hogy már a Bay Trail is 64 bites volt 2013 Q3-ban? Csak nem igazán használták Android vonalon.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Adam_97
csendes tag
Szerintem marad a Snap csak bele pakolják a 805-ot.
Vöjksztéjsün.
-
gaben88
őstag
Nekem adja az Intel, de igazából egy APU-s Androidos táblát is megnéznék!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Joachim21
őstag
válasz dreamdancer #38 üzenetére
Tegra K1 Denver, ok h még nincs, de valószínűleg jobb választás lenne.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Rickazoid
addikt
Öhm... olvastad is, amit írtam? Nyilván nem az ARM-nak kedvezne, ha Intel SoC kerülne egy Nexus-ba, a fejlesztések szempontjából sem. De hol ebben a probléma, miért ne lehetne más architektúra köré is építeni egy referenciagépet?
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
tjb007
nagyúr
válasz Rickazoid #45 üzenetére
Az Intel szemszögéből sehol, csak épp a Google nem azt nézi, hanem a piacét, ahol még mindig 95-5 az ARM-Intel arány. A Google majd akkor fog több jövőbeni lehetőségre felkészülni, ha ez az arány 70-30 vagy 60-40 lesz, addig magasról fog tojni az Intelre, ahogyan azt a készülékgyártók is teszik.
Mondjuk a következő Android verzióról sem lehet még tudni konkrétumokat, mindenki csak spekulál, így az sem biztos, hogy idén lesz 64 bites (és egyben AMRv8-as, mert ez a lényeg) támogatás.
-
tjb007
nagyúr
vicze1 & a_n_d_r_e_w
Én már csak ilyen nagylelkű vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Steam Deck
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest