- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Mondom, en regota kovetem a temat, es egyetlen hiteles szivargas sem lattam meg3 giga ram-ra, amelyik oldal ilyesmirol beszel, az joreszt vakon talalgat, es valoszinuleg rosszul.
De azert vegignezegettem amiket talaltal, es ahogy sejtettem: egyiknel se latok semmilyen hiteles forrast, nemelyik oldal amit linkelsz sajat maganak is ellentmond (3 gigat irnak de a masik cikkben amire hivatkoznak 2 gigat), a legtobbjuk az ujjukbol szopott infokkal (forras nelkul) is dobalozik, tobb kozuluk pedig olyan iszonyatos hulyesegeket is osszehord, amire abszolut semmi esely nincs (pl. oled kijelzo), termeszetesen barmifele forras nelkul.Azt pedig elmondtam, hogy egyik hiteles szivargas sem amit lattam beszel RAM-rol, igy ilyet nem tudok.mutatni...
Hiteles szivargasok pl: [link] [link] [link] [link] [link] -
assemble
addikt
En viszonylag kovetem a dolgokat, es egyetlen hiteles szivargast sem lattam meg sehol, ahol 3 giga ramrol lenne szo.
Ellenben a legtobb tobbi reszlet (pl Snapdragon 800, 1080p kijelzo, stb) minden hitelesnek tuno szivargas szerint egybehangzoan megegyezik, szoval ezek kb biztosra vehetok -
assemble
addikt
Forras nincs, a legtobb specifikacio mar nagy valoszinuseggel kiszivargott, de ez meg nem. Ugyanakkor mivel a G2 alapjan keszul es a G2-ban is 2 GB RAM van (mikozben az uj Nexus valszeg fele olyan aron jon majd) igy nagyjabol biztosra veheto, hogy ebben sem lesz annal tobb RAM (persze kevesebb sem).
Az aron kivul az LG valszeg alapbol nem is hagyna, hogy a draga zaszloshajoja specifikacioi fele lojjenek. -
BeryBp
csendes tag
"Hogy lehet a benchmark nem natív?"
Múltkor volt egy cikk arról, hogy a Mozilla egyik fejlesztője fordított át több tesztet Java, natív C++ (NDK), JavaScript->C++ konverzió közbeiktatásával asm.js-re is. Például így lehet nem natív valami.
Az eredmény számomra teljesen hihetetlen, a cikk itt olvasható:
Java, Javascript, Natív C++ - melyik a gyorsabb?[update]
Meg ugye Androidra az applikációk nagyon nagy része nem natív, hanem Dalvik JAVA-ban készült, míg iOS esetén általában Objectiv C-ből natív kód fordul, bár iOS-en is vannak script alapú környezetben futtató fejlesztő eszközök.Persze a grafikus tesztek oroszlánrészét jó esetben valóban az OpenGL hívások végrehajtása teszi ki, de egy bonyolultabb scene esetén azért lehetnek olyan számítások az adott grafikus engine-ben, amik nem a grafikus egységet tornáztatják, és azt meg lehet írni jól és rosszul is. Ilyen esetben már nem mindegy, hogy natív kód fut, esetleg a fordító által jól optimalizált, vagy sem.
Arról nem is szólva, hogy ha ugyanazt a benchmarkot esetleg egy expert coder, meg egy még nagy rutinnal nem rendelkező két külön fejlesztő készítette a két platformra, és az egyikben optimálisan vannak alkalmazva az OpenGL hívások, a másikban meg durván sarkítva minden poligon renderelése előtt végiginicializál mindent, ami komoly overhead-et jelent(het), akkor lehetnek eltérések. Nyilván egy elismert teszt program esetén feltételezzük, hogy ez nem így van, de a határidő, meg a marketingesek sok fejlesztésnek az ellenségei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mini PC
- Vírusirtó topic
- gerner1
- Revolut
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest