- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Áhá. Mármint azt a részét értettem igazából, hogy hogyan lehet nem natív, csak hülyeségnek tűnik. Mármint nyilván autó is megy téglatest alakú kerékkel, ha elég erős (vagy valami szokszüg alapúval), csak minek?
A link rossz, de ha jól sejtem, erre gondoltál. Mindjárt elolvasom, érdekesnek tűnnek a grafikonok
Szerintem ezek a benchmarkok főleg shaderek, tehát nincs benne nagyon schene graph, culling, stb számítás, amit a CPU végez.
Most látom csak, hogy OpenGL ES API-t lehet tán JAVA és C++ nyelven is hivogatni. Tehát akkor tényleg lehetséges, hogy nagyon különböző a két eredmény, de amit írtál a hszed vége felé, én is remélem, hogy a neves benchmarkok megfelelően vannak optimalizálva (és HW nincsen rájuksegítve, mint az nemrég PCn kiderült)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest