- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- LG G8X - kettőn áll a vásár
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
+ (#56) DraXoN
Hát egyrészt, ha mintával oldom fel, akkor oda az ujjlenyomat olvasó kényelmessége, tehát mintha nem is lenne ilyen feature. Másrészt, ha egyszerű mintát használok, akkor oda a biztonság, ami megint nem örvendetes
Egyébként nekem személy szerint nem az autós dolog a legnagyobb probléma, bár szoktam gps-re használni. Valóban indulás előtt benyomom egyszer a gps-t, és ha közben le is zárom, akkor utána a feloldásnál nem is kér kódot. Mert akkor egyből felhozza a gps-t, és ha abból ki szeretnék lépni akkor kéri a kódot...
Nekem sokkal egyszerűbb a problémám. Munka közben az asztalon van a telefon mellettem, szeretnék zenét váltani, vagy valamit gyorsan megnézni. Nem veszem fel a telefont, simán feloldom, aztán két kattintás és kész vagyok. Innentől kezdve nekem a hátlapi elfogadhatatlan.
Előlapira eddig csak olyan ellenérvet hallottam, hogy a hátsó kényelmesebb. Nem is azt, hogy teljesen kényelmetlen, csak hogy a hátlapi jobb. De ezt is csak azért mondják, mert legalul van a szenzor. Onnantól kezdve, hogy kicsit fejlebb raknák a kijelzőbe, egyszerűen már lehetetlen éretelmes érvet felhozni ellene, úgy gondolom.
DraXoN: tökéletesen megfelel nekem, ha a telefon simán ki van hangosítva. Nem költök 6500 forintot csak azért, hogy ne kelljen feloldalni a telefon ta kocsiban
És nekem teljesen mind1, hogy okosóra, vagy karperec vagy fitness tracker, vagy akármi. Nem használnék semmi ilyesmit, ha ingyen adnák se. Így nem megoldás nekem a problémára. De egy olyan problémára keresünk megoldást, ami alapból nem létezik egy kijelzőbe épített szenzorral.
De értem én, hogy aki alapból használ kézen hordható kütyüt, meg kihangósítót, azoknak ezek ugyanúgy nem létező problémák. De ti akkor se vesztenétek semmit az előlapival.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest