- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
itt a jailbreak elsődleges célja nem a warez. mert van ez a Cydia legális alkalmazásbolt,amiben hasznos programok ezrei vannak. appstore - játékok,multimédia
a cydia meg pont az ellentéte inkább hasznos kiegészítések,fejlesztésekjoey : most csekkolom a plastikot. csak kell vagy 10 perc mig betölti a 20 perces videót
egyébként én már eldöntöttem,nyárra tuti lecserélem a mostani laptopot. minimális összeget kell rádobnom,és ugyanazokat a dolgokat tudom majd csinálni mint gépen. sőt többet,mert szórakoztató lesz ez a laptopozás nekem kinszenvedés,égeti a lábam a laptop alja,2 perc mig bekapcsolás után használhatok mindent. 3 óra alatt lemerül csutkára,ratyi a képe ...stb
de még kell egy 40 oldalas beadandót csinálom azt azért nem szeretném virtuálisan bepötyögni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest