Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Nálunk még nem volt komoly gond, úgyhogy még nem volt szerencsém az ügyfélszolgálathoz. Tavaly júniusban bekötötték, de azóta még nekünk se adtak szerződést ("2 héten belül kipostázzuk"). Most azt se tudjuk, hogy hány év hűséget írtunk alá. Remélem a szerelési bizonylaton rajta van.
Invitelnek telefonáltam anno sokat az ADSL miatt évekkel ezelőtt, de akkor még tapasztalatlan voltam. Ők készségesek voltak mindig, bár horribilis áron adták a 768kbit-et még 2005-ben is (15000 Ft).
-
Na múkodik végre. El se hiszem...

-
Gery15
addikt
Na kellet nekem ezt írni máris szakadozik.

Bocsi a dupláért. -
Gery15
addikt
Eddig azt hittem, hogy csak engem szopatnak, így de látom nem.
Amúgy igen elég röhejes ezt velem is eljátszották, hogy "mi ugyan felvettük önnel a kapcsolatot" de ez egy nagy faszság csak sms-t írtak, hogy húzódik és kész ugyan ezt csinálták velem is. -
Vakegérke
félisten
Amelyik szolgáltató nem hajlandó megfelelőképp szolgálni, az előbb, vagy utóbb letérdel. Mivel mindegyiknek kell a suskád, telepítgetnek ezerrel. Tessék, kinyaljuk a fenekét, válasszon minket!
Köszönjük, Emese...A(z) UPC-nek van "lavóros" szolgáltatása is. Állítólag helyfüggetlen.
-
Mindenkit tartson meg az Isten békében, egészségben, készséges szolgáltatókban, gyors NET-ben!
Ámen.

De amúgy tényleg, nem érdekelne engem, hogy kimarad 4-5 nap. Megesik. De a hozzáállás... hát komolyan, olyat még egy szolgáltató se mert nekem hazudni, hogy "felvették velem a kapcsolatot", holott nem. Apátok... azt, na.

-
Vakegérke
félisten
"...és más szolgáltató itt nincs..."
Ezzel élnek vissza, cimbora.
Az én ajtómban toporogna jónéhány szolgáltató, ha váltani akarnék. Könnyű a dolgom, aki megcsípett magának, az mindent megtesz, hogy megtartson.Mindenkit tartson meg az Isten békében, egészségben, készséges szolgáltatókban, gyors NET-ben!
-
"örüljünk, ha egyáltalán megkapjuk azt, amit szerződésben kikötöttünk."
Kb. Csak nekem még szerződésem sincs. Azóta se. De már leszarom, nem fogok könyörögni azért, hogy kipostázzák végre. Ha felbasszák az agyam felmondom a 'csába a szolgáltatást, elvégre aláírt szerződés nélkül aligha köt a hűség.
Az a baj, hogy esélyesen ez se nagyon érdekelné őket, és más szolgáltató itt nincs (mobiltól hányok, volt már benne részem bőven)... -
Vakegérke
félisten
Időnként felhívnak, mivel "T"-s a telefonom, azazhogy az is van. Csábítgatnak ezerrel, hogy hú, milyen jól járok, TV csatornák tömkelege, meg tuti NET irtóztató sebességgel.
Pont az ilyen írások tartanak tőle vissza, hogy elhagyjam jelenlegi szolgáltatóm.Apropó, szolgáltató. Már a megnevezés is sugallja, hogy a cég szolgál, tehát szolgák hada sürgölködik érdekünkben. Sajnos nem így van. Még mi vagyunk a kiszolgáltatottak, és örüljünk, ha egyáltalán megkapjuk azt, amit szerződésben kikötöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő