- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorro13
csendes tag
Nos megoldódott. Egyszerűen csak rossz kódot írtam be.
Eheh sorry.
Szóval minden rendben ment. Majd telepítettem az USB adaptert. Az is rendben ment majdnem. A router és az adapter érzékelte egymást, volt jel stb. De a netre mégsem kapcsolódott. A vezeték nélküli kapcsolat állapotjelző paneljén, vagy mi a neve, alul az IP cím nem szerepel. Csak a _._._._ vonalak. A csatlakozás állapota rendben, a jelerősség és a többi is, de IP cím nincs. Azt írják, hogy indítsam akkor újra a gépet. De nem történt változás. Sőt most már a vezetékesen sincs internet kapcsolatom a routerrel, csak nélküle a modemmel. NaMegpróbálok utánanézni, talán megint én írta be valami rossz kódot, vagy beállítást, de ha valakinek van ötlete...
G.
-
Gorro13
csendes tag
Nem lehet, hogy még itt az elején van a gubanc. Még az elején a hálózati beállítások ellenőrzésénél ezt írja:
[P
][/P]A jelenlegi hálózati beállítások feljegyzése
A számítógép „PPPoE” protokoll használatával csatlakozik az internetre.
Fontos:Mindenképpen nyomtassa ki vagy írja le a képernyőn látható beállításokat.Bejelentkezési név a telepítő a következő beállítást találta a PPPoE fiókhoz: [I](itt leírja a bejelentkezési nevet amit most nem adok meg)
[/I]Jelszó: ez gyakran a fő email fiókhoz megadott jelszó
Figyelmeztetés: Ne lépjen tovább, amíg nem tudta meg a PPPoE jelszavát
Az útválasztó működéséhez a számítógépen található DNS-címeket DHCP használatával kll beállítani. Ennek érdekében a Telepítési segéd automatikusan újrakonfigurálja a számítógépet. Ezekkel a DNS beállításokkal kell majd konfigurálni az útválasztó. Mindenképpen jegyezze le vagy nyomtassa ki ezeket az adatokat. A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.
Megjegyzés: Ha „Újratárcsázás” üzenetet kap, a PPPoE újratárcsázási képernyő bezárásához kattintson a Mégse gombra.
Mit jelent itt az, hogy ne lépjen tovább, amíg nem tudta meg a jelszavát? (én tudom jelszavam)
és Mndenképpen jegyezze le vagy nyomtassa ki ezeket az adatokat. Milyen adatokat, honnan.?Ui:
No kicsit hosszú lett bocs. -
Gorro13
csendes tag
Hello!
.
Nekem a következő a problémám: miután összekötöttem a gépet, modemet, routert, mindent úgy csinálva, mint azt a telepítő lemez előírja, minden lámpa világít, aminek kell. Ezután a csatlakozás aktiválás következne, de miközben ezt végzi (kis türelmet...)egyszer csak bezáródik az ablak, és kész vége. Befejezi, nem tud csatlakozni a netre. Utána én is megpróbálom de nem megy. Ha a routert kiveszem a rendszerből, akkor persze megy a net, mint rendesen. Ha valakinek van tippje, please.G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amatőr csillagászat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged