Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gorro13

csendes tag

Nos megoldódott. Egyszerűen csak rossz kódot írtam be. :W Eheh sorry.
    Szóval minden rendben ment. Majd telepítettem az USB adaptert. Az is rendben ment majdnem. A router és az adapter érzékelte egymást, volt jel stb. De a netre mégsem kapcsolódott. A vezeték nélküli kapcsolat állapotjelző paneljén, vagy mi a neve, alul az IP cím nem szerepel. Csak a _._._._ vonalak. A csatlakozás állapota rendben, a jelerősség és a többi is, de IP cím nincs. Azt írják, hogy indítsam akkor újra a gépet. De nem történt változás. Sőt most már a vezetékesen sincs internet kapcsolatom a routerrel, csak nélküle a modemmel. Na :O Megpróbálok utánanézni, talán megint én írta be valami rossz kódot, vagy beállítást, de ha valakinek van ötlete...

G.

• Gorro13

csendes tag

Nem lehet, hogy még itt az elején van a gubanc. Még az elején a hálózati beállítások ellenőrzésénél ezt írja:

[P:C][/P]A jelenlegi hálózati beállítások feljegyzése

A számítógép „PPPoE” protokoll használatával csatlakozik az internetre.
    Fontos:Mindenképpen nyomtassa ki vagy írja le a képernyőn látható beállításokat.

Bejelentkezési név a telepítő a következő beállítást találta a PPPoE fiókhoz: [I](itt leírja a bejelentkezési nevet amit most nem adok meg)

[/I]Jelszó: ez gyakran a fő email fiókhoz megadott jelszó

Figyelmeztetés: Ne lépjen tovább, amíg nem tudta meg a PPPoE jelszavát

Az útválasztó működéséhez a számítógépen található DNS-címeket DHCP használatával kll beállítani. Ennek érdekében a Telepítési segéd automatikusan újrakonfigurálja a számítógépet. Ezekkel a DNS beállításokkal kell majd konfigurálni az útválasztó. Mindenképpen jegyezze le vagy nyomtassa ki ezeket az adatokat. A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.

Megjegyzés: Ha „Újratárcsázás” üzenetet kap, a PPPoE újratárcsázási képernyő bezárásához kattintson a Mégse gombra.

Mit jelent itt az, hogy ne lépjen tovább, amíg nem tudta meg a jelszavát? (én tudom jelszavam)
    és Mndenképpen jegyezze le vagy nyomtassa ki ezeket az adatokat. Milyen adatokat, honnan.?

Ui:
    No kicsit hosszú lett bocs.

• Gorro13

csendes tag

válasz tojsz™ #27 üzenetére

Igen, kirakta az ikont, megnyilt az az ablak is. A Yes.......-ot bejelöltem sb. de mivel nem tudott az internetre csatlekozni, így nem tudta beállítani, ezt írta ki.

• Gorro13

csendes tag

Hello!
    .
    Nekem a következő a problémám: miután összekötöttem a gépet, modemet, routert, mindent úgy csinálva, mint azt a telepítő lemez előírja, minden lámpa világít, aminek kell. Ezután a csatlakozás aktiválás következne, de miközben ezt végzi (kis türelmet...)egyszer csak bezáródik az ablak, és kész vége. Befejezi, nem tud csatlakozni a netre. Utána én is megpróbálom de nem megy. Ha a routert kiveszem a rendszerből, akkor persze megy a net, mint rendesen. Ha valakinek van tippje, please.

G. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés