- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
Rémes...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Lomha 8V
addikt
Na, ez valami borzalom.
-
vittorio7
őstag
Hát ez nagyon ormótlanul néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én ne ne nemmm tudom, mi ez , de valami borzalom
3njoy the Lif3
-
Spr1nG
tag
Ez az izé elég förtelem! De szerintem a 10-12 éves korosztály simán bevállalja....
http://www.spring-gas.hu
-
HawerKing
őstag
Szerintem rosszat almodott a kolyok mert meg az sem valoszinu hogy o hordani fogja majd... Nagyon draga es baromi nagy
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
törölt tag
Elég böszme
-
KovátsAti
csendes tag
Meddig fogja ez bírni ezzel az aksival? Fél nap?
-
qkaleko
tag
Inkább akkor ez.
-
atike
nagyúr
...ez mekkora....?!
Ennek van piaca, jövője? Hihetetlen...
Okosóra reloaded...
-
BenHans
addikt
És ezt vajh' ki fogja felvenni? Azt azért megnézném ahogy valaki az óráján nyomja a játékokat, kb 5 perc után összeakadnának a szemeim, és olyan fejfájást kapnék hogy aztán az időt nem látom.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Zakii
csendes tag
Mar tudom mi hianyzott az eletembol: merges madarak a csuklomon.
Ennyi erovel egy csuklopantra raerosithetnek egy nexus5ost ennyi penzbol, es hordhatnam azt is.
Vagy hordhatnank az alkarunkon is a telefont, aztan tudnank rajta potyogni, mint az urhajosok, vagy a predatorJa es okos volt az, aki a jack dugot az ora jobb oldalara tervezte xD
[ Szerkesztve ]
Dell Inspiron 15R, Nexus 5
-
0xmilan
addikt
Azt hittem az lesz a legnagyobb probléma, hogy miért nem 1 GB RAM van benne.
-
Jimmy66
senior tag
19 évesen, ilyet álmodni?! Inkább ne aludjon...
-
kecskebégető
aktív tag
Na ennek van szép kinézete és értelme nem a sanyi féle túlárazott nyesett funkcionalitású kukáravaló förtelmeknek.
[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
banhammer
veterán
Páran láttak benne fantáziát ha összedobták rá a pénzt.
Kb. úgy néz ki az óra, mint amikor a négy éves kisgyerek felnőttesdit játszva felrakja a csuklójára az apja vízálló óráját.
Egyszerűen nem tudom hová tenni.
Órának hatalmas, telefonnak kicsi.
Majd az eladási számok eldöntik, hogy hosszútávon életképes-e a dolog.
Mert egyelőre inkább csak a hype van körülötte, mint a valós használattal leszűrt tapasztalatok.
Az, hogy pár IT geek akinek az a dolga, hogy hivatalból lelkesedjen az új dolgokért (ezért kapja a fizetését) még nem jelenti azt, hogy az utca egyszerű emberének is tetszeni fog.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
dreamdancer
őstag
válasz szekfizsolt #33 üzenetére
Erre semmilyen formában nem lesz igény, az egész óramobil-koncepció elhibázott, értelmetlen, kényelmetlen.
Nem a lényeg a fontos.
-
mrlujoak
veterán
...erre nem lett volna szabad gyűjteni. Méginkább felelőtlenség pénzt adni.
Ez így, ebben a formában egy elektronikai hulladék. Sem gyártani, sem forgalmazni nem szabadna.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
szekfizsolt
senior tag
Az a baj, hogy nem vagyok biztos benne, hogy ebben a formában erre lesz igény... Sokat kell ahhoz változnia, hogy ne bukjon meg azonnal...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dsr
senior tag
Hát nem éppen egy tetszetős darab
-
Ez még a gear-nél is otrombább
All→M8
-
Graphics
Jómunkásember
Fisfos....
Nettó 335? ombre,,, hát ezt még a mexikói határon se tudom átcsempészni... Kell a fenének...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Quqesz
nagyúr
Miért gáz? Gondoljatok bele a gyártók 5 colos kijelzőt 4k-val beleraknak.:-) mindezt 64 bites 120magos procival!fémházzal még egy ablak is beverhető vele... felesleges....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
petipetya
nagyúr
Ennyi erővel a mobilomat is a csuklómra tehetem.
"nincs rá lezsóidő"
-
domerator
veterán
Ezdebeteg...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Probber
őstag
Szimplán gané!
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
MeGabee
senior tag
Besza...-behu....!!!
Ez már azért mindennek az alja.....ronda,ormótlan,haszontalan.De legalább nem fogja a phablet húzni a zsebed"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Crafter32
őstag
Gyerekeknek, játszani.
-
Csapoati
nagyúr
Pip-boy a zisten!
Egyébként ennek így ebben a formában tényleg semmi értelme, pedig én okosóra párti vagyok. Ez viszont egy gyösznyi méretű okostelefon a karon, amit kényelmetlen lesz bármi másra használni, amit egy sima okosóra is tud. Cserébe viszont piszok drága.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
aizen92
addikt
miéééért. de most komolyan. ez kész. Egérmozi a köbön.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
halkow
őstag
azt az eged feltalálták az elektromos csukló melegítőt
egy gyors waze navigálás és megsült a karod benneAlcatel onetouch idol2s the king
-
Ha megy rajta az Angry Birds, akkor jöhet
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Schmidi
tag
Ennek nem látom a hasznát. Az okosórákról még csak meg lehetne győzni, de ez nem praktikus. Gyakorlatilag egy SE Xperia Mini-t feltesznek egy szíjra friss hardverrel és szoftverrel.
-
zdanee
őstag
Egy pici androidos chinafon egy ráerősített óraszíjjal. Gratula, ez innováció!
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
xmaas
őstag
Ocsmany kupac sz@r, meg a telefon funkciot se tudja rendesen betolteni nem hogy masra alkalmas legyen
-
daniel909
addikt
ami számomra fura hogy a honlapon sem tudtam meg h mire is jó ez az óra. angry birdsözni?
még azt megértem, ha van benne gps hogy sportoláshoz tényleg frankó. képeket nem ezzel fogok lőni, navigálni se ezzel fogok... szinte semmit mert pici a kijelző.
a külső nem lett vészes, bár nagyon bumszli. de bele kellett valahogy zsúfolni a dolgokat, és ma ez ekkora méretet ad ki, szóval ezzel még meg is barátkoznék ha lenne értelme.mondjuk az ipad-nek se látta senki értelmét először aztán.... mi lett mára? lehet ezzel is így lesz.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
cairojack
aktív tag
Hulladék -> Zúzda.
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
andrew01
tag
Egyetértek minden szóval.. birom a kütyüket , óramániás is vagyok meg Android fun.. de ez már ridiculous
Tán ha full vizálló lenne talán... bár lehet az.. nem emlitenek ezzel kapcs. semmit...
és elképesztő h közösségi gyüjtögetésből jött össze projectről van szó...
Ja és drága is..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na ez az ami már nettó hülyeség. Nagyon durván otromba, csúnya és semmi értelmét nem látom. Ráadásul ez hogy fő és előlapi kamera is van benne... Elképzelem a szituációt amikor valaki feltartja az óráját hogy fényképezzen, majd a kis 2,4" képernyőn vizslatja az eredményt... Nem vagyok 100%-ban ellensége az okosóráknak, de ez az irány már szerintem nagyon nem oké. Az eddigi ilyesmi kütyük közül nekem a Razer Nabu tetszett legjobban (teljesen feketében), de annak is érdekes a kezelése.
-
Nigér
őstag
Hát ez egyszerűen gyönyörű, de tényleg.
-
Qwery
tag
A 8 G-s kapott NFCt? Az derék.
42
-
bok92
addikt
Az egérmozi újra definiálása ez kérem szépen... Már várom a tablet órákat...
[ Szerkesztve ]
-
fffeco
tag
Ez szép, de milyen kicsikaz ikonok
-
MA!rtin
tag
Szerintem szép
Okostelód 8 mag nélkül mondd mit ér, a 8 magod sok RAM nélkül mondd mit ér, a sok RAM-od 6 inch nélkül, a 6 inch QuadHD nélkül mondd mondd mondd mondd mit éééér...
-
w333
félisten
Fúúú de gagyi ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Picco
addikt
hejj, deszepvagy
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Johnny194
aktív tag
Angry Birds az órádon. Hát ez nagy
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
komloskaroly
tag
na erre senki nemondja hogy szep
G3 D852
-
nagyúr
Ez eszetlenűl ronda!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest