- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Ez nem véletlen, egyiksem vízálló és nincs hozzá toll. Nem mellesleg jobban tetszik külsőre is .
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
atike
nagyúr
Pedig simán lennék boldog tulajdonosa a fentebb említett két lekörözött bármelyikének... Inkább mint a Note7-nek - akkublama nélkül is.
-
pusszycat
nagyúr
Aki játszott már Lemmingekkel az tudja ha kifut az időből felrobbantják magukat. Ezt kellene tenni...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Arcképgyáros
A második féléves készülékek közül az XZ szárnyal... XD
Bár nekem is tetszik a masina, de az itteni Sony-gyűlölet alapján nem gondoltam volna, hogy ennyien használják.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
-igu-
addikt
A 3T csak egy hónapja került piacra és nem is folyamatosan elérhető (most éppen csak a gunmetal verzió érhető el a webshopban, 64GB - 3 hét, 128Gb - 13 nap várakozással).
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
ZolkoW
őstag
Bár sosem volt Note-om, de úgy érzem, a cerkát tudnám használni. Ezt ők levédették, vagy a többi gyártó ennyire nem lát benne fantáziát? csak akkor lenne igazi alternatívája, ha stylus is lenne hozá. De amit végképp nem értek, hogy ennyit kellett várni arra, hogy a Samsung saját tabletjéhez megjelenjen (vagy ez is csak ezután jön? nem követem annyira). Pedig ott aztán végképp lenne értelme..
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
moleculez
veterán
Hihetetlen, hogy össze kell hozni egy cikkett, hogy futattva legyen egy forgalomból kivont teló. A statisztikában az a legjobb, hogy bármit be lehet vele bizonyítani, meg annak az ellenkezőjét is. Mondok durvábbat: még a mai napig használatban lévő Nokia 3210-eket is be lehet rakni mellé, és így már 3 telót eszik meg reggelire, egy kivont!!44néégy teló...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Scholes9
nagyúr
Gyulladna rá az összes tulajra, lehet kicsit másképp gondolnák a ragaszkodást. Kezdem sokszor azt gondolni, hogy nem érdemli meg az emberiség, hogy ezen a bolygón éljen
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ToMmY_hun
senior tag
Pedig nem rossz a OnePlus, én arra cseréltem le a Note-ot és elégedett vagyok vele. Sebességben össze sem lehet hasonlítani őket, és számomra ez dob nagyot a felhasználói élményen.
Az sem okoz fájdalmat, hogy fele annyiba került.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #4 üzenetére
Szerintem valami hiba van a színekkel.
Kizártnak tartom, hogy az XZ ennyire elől legyen.Max. a Sony gyárban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Már a legelején ezt kellett volna tenniük. Mikor az akkumulátor csökkentett töltése nem vált be.
Ahogy meg nézem a Sony meg szárnyal
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Quqesz
nagyúr
Megtanulták az apple receptjét: mond hogy mindennél jobb,add méregdrágán, reklámozd agyon, ne változtass rajta sokat és nyersz. És bejött, nem csak nekik.(hüvely is rálépett erre az útra nem kis sikerrel)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Gyulladna rá az összes tulajra...
Elsőként neked kellene erről a bolygóról menni a csába, ha ilyen kívánságaid vannak.,
Elég nyilvánvalóan kiderült már rég, hogy az Európai modellek nem tartoznak az nukleáris robbanós fajták közé. Sőt, amióta kukázták az egészet, azóta nem is volt, annak ellenére, hogy sokan megtartották, akiknek szénné kellene égnie szerinted! -
Arcképgyáros
válasz Viktor0610 #13 üzenetére
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
storgen
csendes újonc
válasz Dr. 444Hertz #17 üzenetére
En nem vagyok tulajdonos, csak egy uzletben probaltam ki a note 7-et, de a legszebb telefon amit fogtam, es a legkenyelmesebbwn kezelheto ekkora mereten. en sokat vartam ettol a telefontol, es biztos hogy ha nem jon az akkus cirkusz, meg lehetne nezni az iphone 7 plusz eladasokat.
-
Enci1983
senior tag
Sony Xperia XZ meglepett, mivel SO(vá)NY vigasz volt csak, meg amúgy is Sony, azt csak savazni lehet. Kár hogy a másik grafikon nincs beékelve, ahol már nincs rajta a Note7. Ott már nem csak hogy szárnyal de kilőtte magát mint Szputnyik. Persze ettől még nem jó, tudjuk .
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
doooo
veterán
"...a The Korea Herald arról ír, hogy csak a délkelet-ázsiai országban..."
Nem lényeges igazán... de ha Dél-Koreáról van szó, elég erős túlzás délkeletre pozicionálni... elég lesz oda egy "kelet-ázsiai" is, vagy esetleg "távol-keleti". -
Fejvadi
nagyúr
Kár érte.
-
törölt tag
Lehet hogy a japán eladások erősek főleg.
Mondjuk a MA fórumot nem érdemes egy készülék népszerűségét illetően zsinórmértéknek tekinteni, mert:
1) kelet-európai látásmód és világszemlélet jellemzi
2) vannak sajátos becsípődések (lásd Sony)[+1 az meg evidens hogy az Európában/Mo-n hivatalosan nem vagy csak pár helyen forgalmazott (ld. Pixel) vagy netről egyszerűen be nem szerezhető cuccok annyira nem elterjedtek a fórumon, attól még más országokban sikeresek lehetnek]
-
Arcképgyáros
válasz #02683648 #25 üzenetére
Valószínűleg igazad van.
Azt például tudom, hogy odahaza az Xperia számít az etalonnak.
(Lásd: a Panasonic Lumix CM1 kameráját is az Xperia Z-sorozat megoldásával vetik össze a blogokban.)
A japánok számára kb. nem létező fogalom a független készülék, és az ottani szolgáltatói kínálatban nem igen szerepelnek a koreai (Samu, LG) termékek (röviden és tömören: a japánok nem bíznak a koreai minőségben), így természetes, hogy a Sony a hazájában szárnyal ezerrel.Meg aztán ugye a grafikon csak a második féléves készülékek aktivitását mutatja, és mostanság nemigen jelent meg ütős készülék a nagyoktól, így érthető a narancssárga vonal az ábrában...
Mindenesetre jó készülék, és úgy tűnik, vannak területek, ahol van igény az Xperia készülékekre.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ToniSoprano
addikt
+1 nálam is ugyanez, üzletben fogtam. Szerintem a legszebb telefon amit fogtam különösen feketében.
A Note 7-nek nagyobb volt kávája, mint az Edgenek, így meg lehetett fogni rendesen, és mérete ellenére egy kézzel kezelhető volt. Nagyon sajnálom az estet nagyon megfogott az a telefon, szerintem tarolt volna mindent, jól elszúrta a Samu. -
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #26 üzenetére
"Azt például tudom, hogy odahaza az Xperia számít az etalonnak."
Rosszul tudod.
-
ZolkoW
őstag
válasz #65577472 #10 üzenetére
Nna, akkor oké. akkor a sima Tab széria közül volt valamelyikről idén hír, hogy kap stylust.
Csak nem értem, miért ennyire ritka még mindig.Ja, hogy a vásárlók 99%-a csak FB-ozásra használja a tabját?Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Arcképgyáros
válasz #65577472 #29 üzenetére
Sorry, igen, pontatlan voltam.
Androidos fronton viszont tényleg a legtöbb eladással bír a Sony.
És a japán oldalak az Xperia kameráit tartják a legjobbnak, minden telefont a Sony termékeihez hasonlítják.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
7Heads Drago
veterán
Ilyen beszólás után, szerinted te mennyire vagy jogosult ezen a bolygón élni? A jóindulattól, meg a szeretettől majd ki csattansz. És miután ez egy nyilvános portál és bárki elolvashatja jön egy arab látja az ilyen hsz-eket. Ő nem írogatni fog, hanem elmegy robbantani, vagy behajt a tömegbe egy kamionnal. Itt mindenki a változást akarja, csak neki ne kelljen változnia. A problémák mindig kicsiben kezdődnek. Nyilván áldásodat adnád egy Auswitz-ra vagy egy Gulag-ra, csak bőr szín alapján. Csak azt felejtik el sokan, hogy jelenleg a sárgák vannak többen, a zsé is náluk van, meg az elektronikai gyárak is.
További Szép Napot![ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #32 üzenetére
Az, hogy a fizetett japán oldalak a Sony kameráit tartják a legjobbnak, természetesen nem tükrözik a valóságot.
-
Arcképgyáros
válasz #65577472 #34 üzenetére
Pedig nincsenek messze az igazságtól.
a
Ahányszor hazamegyek Japánba, egy dolog sosem változik:
Mindenkinek iPhone-ja van, közben az Xperiát tartják a legjobb kamerás telefonnak, és csak mendemondákból hallja az ember, hogy a Samu is gyárt telefont.
LG és a Huawei ismeretlen a többség számára.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Fejvadi
nagyúr
válasz 7Heads Drago #33 üzenetére
Azért ezt nehéz röhögés nélkül kibírni.
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #35 üzenetére
A szűklátókörű Xperia tulajok nyilván a saját telefonjuk kameráját tartják a legjobbnak.
-
Arcképgyáros
Te jóég
-
Fall-N
veterán
válasz Luck Dragon #14 üzenetére
Inkább le kellett volna az összeset tiltani IMEI alapján. Amelyik meg szolgáltatón keresztül lett eladva, ott a szolgáltatót magát kellett volna kötelezni erre!
Nem tudom miért kell(ett) a Samsungnak ennyit balfa...kodnia. Szórakoznak hülye frissítésekkel, amikor aki akarta már visszavitte a Note 7-jét. Ezen már csak a drasztikus megoldások segítenek.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
holozis_HUN
veterán
Persze, divat lett a SOny-t szidni, pedig eléggé jól összerakott telóik vannak. Meg a szoftver is nagyon oké. Nekem a Z3 mai napig nagyon bejön, kár, hogy most gariztatni kell. Hátha kapok XZ-t
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
jacis
nagyúr
Érdekes, hogy a Sony XZ milyen jól teljesít.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Scholes9
nagyúr
Neked is szép napot Semmi gond, tiszteletben tartom a véleményedet, de az enyém sem fog megváltozni A változásról pedig tudnék neked mit mesélni
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
az oneplus 3t 2016.11.21 óta elérhető, de október óta van a grafikonon. SZerintem ezt a grafikont benyaltátok, nem igaz.
az lg v20 meg európában nem kapható. Tényleg ezekkel a modellekkel kell összevetni...
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
enonlui
tag
Az a szar. Hogy note 5 akartam mert, hát. Megis csak a note széria a legjobb. De mivel nem jött magyarba ezért maradt az S7 edge. Erre felrobban a note7.
Nagyon remélem hogy a note8 kenterbe vagja a vilagot. Mert akkor a note9 re be fizetek. -
Arcképgyáros
-
MODERÁTOR
-
-
szbxvr
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lineage OS használat közben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest